Se alege praful si pulberea de PSD?!

28 Iulie 2020, 06:11 | 5313 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Lista cu primarii PSD care deja au bătut palma cu PNL este următoarea:

Băbăița- Virtopeanu Stelea
Călinești- Haită Gabriel
Calmațuiu- Nițu George Valentin
Crângeni- Lică Iulian
Crevenicu- Iancu Adrian Constantin
Dobrotești- Mănica Ion
Dracșenei- Glonț Ion
Slobozia Mandra- Ștefan Marinel
Smârdioasa- Pomojnicu George
Vitănești- Nedea Simion

Segarcea Vale - Manole Florea a trecut la ALDE.

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
Z-MAN pe 15 August 2020, 12:32
#26
Bai IXULA
Nu ai citit cum trebuie si nu ai inteles comentariul meu. DATORITA OBLIGATIEI DE A NE INCADRA IN 1000 CARACTERE, UNEORI, DUPA CE TERMIN CE-AM AVUT DE SPUS, CONSTAT CA AM DEPASIT "LINIA DE TUSA" SI INCEP SA AJUSTEZ TEXTUL SI APAR DESTULE OMISIUNI. IN CAZUL CONTRIBUTIEI LUI IANCOVICI ESENTA RAMANE, NUMAI CA ESTE VORBA DE ALT AN(MAI TARZIU UN PIC). PENTRU AJUTORUL DAT DRAGNEA I-A OFERIT O "MICA ATENTIE" DE ...UN MILIARD DE LEI, CU CARE SI-A CUMPARAT AMARATA AIA DE MASINUTA. SI CA SA TE LINISTESC SI SA MA POTI INJURA DIN NOU, ITI SPUN CA AM FOST UNUL DINTRE CEI CARE AU APLAUDAT TRADAREA LUI IANCOVICI. ADVERSARUL LUI DRAGNEA ERA UNUL (NITULESCU, CUMVA, NU MAI RETIN?)MAI "NEGRU" SI MAFIOT CA EL. PE VREMEA ACEEA DRAGNEA NU ERA DECAT UN GAINAR DE INTERLOP, A CARUI DESCRIERE LITERARA O GASITI IN ARTICOLUL "BAI, DRAGNEA" PUBLICAT DE PROF. VASILE DUMITRU DELCEANU IN ULTIMUL NUMAR DIN ZIARUL "CETATEA", CARE DE ATUNCI A FOST SUSPENDAT. IN INCHEIERE, TE POFTESC SA MA PUPI IN CUR!
IXULESCI pe 30 Iulie 2020, 17:16
#25
replica pentru...Z-MAN
Bai javra ordinara, in 96 ing Iancovici Romeo nu era consilier pe nicaieri...

Din cate imi amintesc, pt ca am fost colegi la PRM, in 2004 a fost consilier judetean din partea PRM !

DECI...la 8 ani dupa anul mentionat de tine !

Si din cate ...vorbea orasul, niste bani ar fi luat fostul sef al PRM Teleorman, un deputat !

Asa ca esti in afara de subiect !

Deci...sictir,bre !
Eeee pe 29 Iulie 2020, 20:14
#24
cum se întoarce roata
termen dosar Belina 22 septembrie, chiar în campanie, ha,ha,ha, poate îl ia și pe domnul care a fost lingăul lui Dra..nea atâția ani, oameni buni toți fură dar ca ăștia, a mulțumit doar anumiți primari, cei care i.au făcut joc*rile, cum sa votăm un domn care are calitatea de inculpat in dosarul Belina? De ce nu îl bagă pe Cristescu? Sau altul mai capabil dar probabil tot cel de la Rahova conduce din umbră. Suntem atat de fraieri sa votăm iar, ani de zile sa ne conducă tot amantele, niște analfabete care nu stiu decât cea mai veche meserie din lume? Treaba dvs.eu ma gândesc ffff.serios la viitorul copiilor și nepoților.
Jos cu el pe 29 Iulie 2020, 17:44
#23
omul lui Dragnea
De ce îl mai votati pe Gadea Adi la cons județean candidat, nu este lingăul lui Dragnea??? Un țărănoi de la Ciuperceni, cioban, un necarcalit, nu găsiți un om capabil in tot județul ăsta, nu are psd un om decât papitoiul ăsta, au furat miliarde, nu mișcă nimic, nimic, nimic, il face Pirvulescu prafffff.
Ciuperceni pe 29 Iulie 2020, 17:36
#22
rasu-plansu
Dacă la Lunca e circ să vedeți la Ciuperceni. Primarului Gadea PSD îi lucrează în c*rte tot felul de lucrări cel care candidează la primărie din partea PNL, Lucian Stoicea, tot satul vorbește că sunt înțeleși că la alegeri vor fi în tandem, așa că ce încredere mai pot avea oamenii, dacă ia Stoicea primar, moș Gadea vrea viceprimar.Il bagă pe Dincă la înaintare, săracu, și ei vor ciolanul.
Fane politistul pe 29 Iulie 2020, 15:54
#21
PSD PSD
A fost cel mai tare partid,dar n-a avut noroc de conducători Onești,toți au trădat,dar cel mai mult a trădat Dragnea .

Priviți la 3 președinți pe cae i-a avut,NAstase,POnta,Dragnea ),toti au avut același consultant -consilier(Anca alexandrescu),și toti au avut probleme cu proc*rorii,dintre care 2au făcut puscarie.

Cei trei,nu au avut mina buna,la consilierii.
Z-MAN pe 29 Iulie 2020, 08:17
#20
Remember
PRECIZARE: SUNT UN CETATEAN CARE MA STRADUIESC SA FIU CAT MAI OBIECTIV.Constatarile mele: -De fiecare data cand s-au desprins din PSD(PDSR) aripi "reformatoare" trunchiul a ramas mai puernic, iar aripile s-au uscat si au disparut;-Acei primari care la SFARSIT DE MANDAT vor sa treaca la PNL pentru a-si conseva ciolanul, o fac PENTRU CA STIU CA NU VOR MAI FI PROPUSI PENTRU UN NOU MANDAT. De ce nu au facut-o la inceputul mandatului??-Organizatiile PNL la care vor sa treaca NU AU NICI UN OM CAPABIL SA CANDIDEZE, trebuie sa rec*rga la mercenari?-Partidul National Liberal actual NU ARE NICI O TANGENTA CU PNL AL LUI ION I.C.BRATIANU FAURITORUL ROMANIEI MARI MODERNE(nu mai vorbiti de partidul Bratienilor la general. au fost entitati umane si politice diferite) -Am un deosebit respect pentru multi nemti si unguri, dar Klus Iohannis si Ludovic Orban NU AU NICI O LEGATURA CU PARTIDUL NATIONAL LIBERAL FAURITOR AL ROMANIEI MARI.

Furios, dar cred în Orban pe 28 Iulie 2020, 19:52
#19
"Praful și pulberea" la PSD?! Ba din contrâ...
De PNL se va alege ""praful și pulberea"". Dar .... LUDOVIC NU ÎI VA PRIMI !!! {{ El și Rareș Bogdan au promis/ au jurat: "Nu luăm prizonieri" ? }}. Noi nu am uitat ! Orban s-a împotrivit și la fuziunea cu Partidul Blaga - Raluca ai lui Băse. Îl vedeți jenat de prezența/secundat de pițipoancele despre care spunea că au urcat în funcții trecând prin patul șefior. Șobolanii roșii, traseiștii zbughiți din Corabia ciumei roșii... să îi primești la sân, ca în continuare să sugă/fure... sub un alt drapel??? Va fi cea mai gravă dezonoare, degradare morală, și devorare din interior a partidului liberalilor- urmași ai BRĂTIENILOR .
X-MAN pe 28 Iulie 2020, 17:19
#18
Scuze.
Comentariul meu contine cateva erori grave, inexplicabile. De ex, in 1996 dl Mohanu a castigat Primaria fiind la PD, apoi a trecut la PDSR CU MAJORITATEA CONSILIERILOR. Parerea meatongue laughNL NU ARE CADRE CAPABILE SI "CUMPARA" DE LA PSD( CIUMA ROSIE DEVINE ALBASTRA. DE FAPT SI SITUATIA TARII ESTE TOT ALBASTRA!)-PRIN ASTFEL DE" TRANSFERARI" PSD SE LIMPEZESTE!
Petre p pe 28 Iulie 2020, 14:39
#17
Polaris
Am fost trimis de șeful (Dragnea ),in america(SUA),cu bani de polaris,ca sa vedem și sa cumpărăm utilaje pentru exploatarea gunoiului și am ajuns la LAs Vegas unde am jucat bani la joc*rile de noroc,deci ce s-aintimplat la Constanța la Mazăre s-a intimplat și la teldrumul cansilului județean Adică la hotelului turis. Venea Mazăre și fratele sau și ne intillne-am cu el.(Cristina știe)
Z-MAN. pe 28 Iulie 2020, 14:39
#16
PSD NU MAI EXISTA DE MULT!
Comentatori fara memorie (adica fara crier si constiinta) ce faceti pe miratii indignati? Daca este asa cum se scrie in asa zisa stire, acest exod nu reprezinta alt ceva decat o revenire la matca a albinelor lenese si hoate care dupa 1996 au trecut in masa de la o MAJORITATE BASESCO-LIBERALO-TARANISTA LA O MINORITATE PDSR-ista. ATI UITAT CA IN 1996 LA TURNU MAGURELE PDSR A AVUT NUMAI 4(PATRU) CONSILIERI LOCALI,INCLUSIV PRIMARUL MOHANU, IAR PD-11? LA JUDET LA FEL, IN FRUNTE CU DRAGNEA, CARE SI-A PLATIT POSTUL DE PRESEDINTE CUMPARANDU-L PE ING IANCOVICI ROMEO SI PE UNUL DE LA PNL(nu-i mai rtin numele).

DACA CINEVA ISI MAI AMINTESTE, AS VREA SA NE SPUNA: CATI DINTRE ADEVARATII SOCIAL DEMOCRATI CARE FACEAU PARTE DIN ORGANIZATIA ANULUI 1996 AU MAI FOST PASTRATI IN CONTINUARE IN ORGANELE CONDUCATOARE ALE PARTIDULUI? DACA NU MAI TINETI MINTE, VA SOPTESC EU: NICI UNUL!APROAPE TOTI AU FOST TRECUTI PE LINIE MOARTA,IAR PE UNII I-A TRECUT DUMNEZEU. (nota: mi-e mila de #1-#7=care tineri?)
Virgil pe 28 Iulie 2020, 11:56
#15
Lui Marius
Păi cine i-a făcut legătura lui Crăcea cu Dragnea jr? Nu cumva Simionescu, trecut cu arme și bagaje la PNL?
Votez USR-PLUS pe 28 Iulie 2020, 11:30
#14
Praful și Pulberea să se aleagă de Ciuma Roșie PSD + PNL, ALDE & Pro România (Ponta Ex-PSD)
Trebuie să ieșim neapărat la VOT !

Această gașcă de HOȚi au furat de au rupt pământu iar acum trecând la PNL, cred că lumea va uita că ei au Furat cu PSD !



Vă mai aduceți aminte de Executările Silite făcute anul trecut de firma POLARIS ?

Vă rog citiți materialul de mai jos să vedeți cum firma POLARIS este o anexă a PSD !



https://www.aktual24.ro/mafia-psd-de-la-constanta-dna-arata-cum-banii-constantenilor-s-au-dus-in-masini-de-lux-apartamente-si-studiile-odraslelor-in-elvetia/
PENTOIU PETRE pe 28 Iulie 2020, 11:15
#13
PRIMAR
LA LUNCA EU VOI IEȘI PRIMAR.PENTOIU PETRE
marius pe 28 Iulie 2020, 10:52
#12
scarba de voi
Va marturisesc ca pana saptamana trecuta tot speram ca d-l Cracea va reusi sa sparga gasca asta PSD-ista care a ingropat efectiv orasul nostru; dar am aflat ca dumnealui se afiseaza cu d-l Valentin Dragnea, intalnindu-se cu acest domn undeva la fratii Codrea. Nu pot sa il mai votez pe d-l Cracea si ca mine, sunt sigur, gandesc multi votanti. Oare nu exista nici o persoana responsabila sa candideze, sa imbunatateasca cumva "viata" acestui oras?
Iorgu pe 28 Iulie 2020, 10:14
#11
Ce să înteleg
PSD ȘI PNL aceeiași mizerie!!!
Bpou pe 28 Iulie 2020, 10:03
#10
Alte institutii
Același lucru se întîmplă și in alte instituții (Dsv Teleorman unde directorul promovat de NAE Mohanu s-afscut liberal și acum este cu Butanu.

Sa moara. Drgusin ((primarul de la Alexandria),de necaz și fostul prefect ca nu l-a carotat la timp
Șobolanu(petre) pe 28 Iulie 2020, 09:43
#9
Lunca
La noi la Lunca e cel mai mare circ
Da pe 28 Iulie 2020, 09:42
#8
Acelasi mod de acaparare
Parca era imoral sa primesti traseisti!

Acum nu mai e! mare si tradițional PNL ?
Oameni noi,mai tineri și cu viziune pe 28 Iulie 2020, 09:40
#7
Aceeași Mărie cu altă pălărie!
Dacă citim doar titlul,DOAMNE-AJUTĂ!Numai că aceste obiceiuri sunt vechi și păguboase.Să ne reamintim cum întreaga organizație a PD Teleorman a trecut cu tot cu primari,în c*rtea PSD.Până nu va exista o lege clară prin care să fie interzisă migrația de la un partid la altul,iar cetățenii să conștientizeze bine ce fel de persoană aleg,ne îmbătăm cu apă rece.Primari care nu au făcut nimic atâtea mandate,sprijiniți de PSD,au trecut acum sau vor trece la alte partide unde vor continua să facă același nimic,eventual să continue să fure.Cel mult două mandate.In 8 ani ai destul timp să-ți arăți competențele.
PNL=PSD (aceeași mizerie) pe 28 Iulie 2020, 08:55
#6
Nu mai votați asemenea mizerii !
PNL este același Cancer ca PSD, toți oamenii de la Ciuma Roșie PSD au trecut la PNL !
Ryui pe 28 Iulie 2020, 08:17
#5
Tradarii
Săracii,primari .au fost trădării de Dragnea și folosiți de Dragnea ca și apere interesele familiei și a le fiului sau,și acum ce sa vezi caută un loc cald,
Mihai pe 28 Iulie 2020, 08:06
#4
Să-i mănânce Canceru pe toți !
Acești Hoți nenorociți vor să mai păcălească încă o dată electoratul crezând că dacă trec de la PSD la PNL, lumea va uita când îl pupau în kur pe Dragnea înainte să se ducă la Pușcărie și îi ducea oameni la mitinguri de susținere a Pușcăriașului în toată țara !
Piut pe 28 Iulie 2020, 07:52
#3
Psd
Pupinc*risti,tractoriști,oamenii fără caracter,mai ales primarul de la Slobozia mindra .cu plăcută cu numele lui Dragnea pe primărie.

Săracii oamenii(primarii),oameni fără minte,au fost. Trădați de Dragnea,carmen Dan,gidea,simionescu,fiscuci,iar acum urmează sa fie trădării de pnl(Butanu)

Oamenii fără minte,fără caracter,fără bun simt.
Nebunu' din coceni pe 28 Iulie 2020, 06:47
#2
Se reface USL?
După cum se vede, se cam reface USL.
Sni pe 28 Iulie 2020, 06:20
#1
Frica mare.
L-au pupat in fund pe Dragnea si acum vor sa scape de pușcărie.Au impresia ca Pnl va tine hoții in functie. VETI VEDEA CE URMEAZĂ DUPĂ ALEFERI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.