Ioan Niculae cere judecatorilor anularea interceptarilor realizate cu SRI.

26 Iulie 2020, 16:59 | 5120 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Miliardarul Ioan Niculae cere judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti anularea interceptarilor realizate de SRI, in baza unor mandate de siguranta nationala, in dosarul in care este judecat pentru instigare la evaziune fiscala, instigare la spalare a banilor si cumparare de influenta.

Mai mult, aici>>ziare.com

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 17 Septembrie 2020, 20:53
#16
Vrajeli pentru cine crede ca copii sunt adusi de barza
Azi a fost ultima zi in care completul de judecata trebuia sa il bage la puscarie pe ioan niculae cel putin pentru 10 ani. ieste ora 20 si massmedia nu spune nimic. Daca o batrana se certa cu o vecina si spargea un geam aparea la stiri si o baga 2 ani la inchisoare. Pentru marele mafiot instantele se dau ingaduitoare si motiveaza numarul mare de angajati. Probabil ca judecatorii nu citesc anumite informari ce spun despre angajatii neplatiti cu anii. Cum sa poti motiva ca el da de munca? Dar ca nu da drepturile salariale si nu le plateste asigurarile, instanta de ce nu vede asta? Nu ar trebuii sa mai avem deloc incredere in justitia romana. Unde este dreptatea? Unde este cinste? A plecat la cules de capsuni !
Ilie sârbu pe 01 August 2020, 19:05
#15
Ptr conducerea combinatului
Domnilor directori ai sc.donau chem srl, sunt unul din muncitori pensionari care lucrez in prezent la combinat vad in fiecare zi oameni noi pe platforma combinatului care nu au lucrat niciodată deci nu se poate pune in functiune o instalație cu ei, de ce d.voastra nu luati masuri sa nu mai plece din cei care cunosc foarte bine instalații de producție, oameni care pot duce o fabrica in spate, la ora actuală în unele secții sunt oameni care stau degeaba si habar au de locul de munca si sunt platiti cu salariu foarte bun, sunt unii care vin si cu băutura la ei, paza nu prea isi face treaba,noi cand intram la munca dimineata nu se face control si sunt destule probleme, multumesc o zi bună sa aveti!
Stefanel pe 01 August 2020, 13:19
#14
Pt OM
Ai fi om dacă ai avea personalitate. Asa ca.....
om pe 31 Iulie 2020, 12:42
#13
pt 1
Da am lucrat si atunci si da am si salarii restante dar sa ne aducem aminte de ce sunt acele restante. Niclolae a fost arestat si atunci normal ca au inceput problemle. Doar in aceasta tara vedem doar ce ne convine. m am suparat si am stat si m am gandit-daca merg cu aceasta ura pana la capat ce rezolv? NIMIC Trece vremea degeaba. Poate ca daca va merge bine combinatul va plati si restantele sau poate ca nu. In aceeasi ordine de idei se poate ca maine sa mor din diverse motive. Viata merge mai departe si pt mine si pt Nicolae si pt Dv.. Nu mai bagati batul prin gar si vedeti va de treaba Dv. ca sunt convins ca aveti ceva mai bun de facut. Va salut si va doresc o zi minunata si productiva.

P.S. Toata lumea cere salariile restante dar uita can o frecau prin baraci sau alte colturi ascunse si au facut o ani de zile(inclusiv eu am frecat o dar cand era de munca MUNCEAM) Vedem doar la altul greselile.
Om pe 29 Iulie 2020, 02:14
#12
Simplu
Nicolae ne da de munca. Nu ma intereseaza pe mine ce si cum. De 30 de ani ca vin altii si fac lucrurile sa se miste. Sunt satul. Nu le va face nimeni sa se miste dor atunci cand vor vrea si nu prea apare la orizont aceasta vointa. Eu stiu ca acest Nicolae ma angajat, muncesc cinstit la el, am salar si aduc bani acasa. Imi pot duce copilul la scoala imbracat si sa ii dau si ceva sa poata manca. Restul sunt detalii.

Va multumesc!
Dreptate pe 28 Iulie 2020, 00:19
#11
Pt toti de aici inclusiv Iliuta
Ba, voi stiti cum se asculta telefoanele? Ca va dati mari p aici si tari. Hai sa va zic eu care am avut tangenta putin cu aceste lucruri. ( am fost de partea cealalta a baricadei
Mu_ePsd pe 28 Iulie 2020, 00:18
#10
Infractorului de la #5
Dupa cum pui problema pati si tu un infractor ordinar din gasca mafiotilor care sug snaga pipurului
Dreptate pe 28 Iulie 2020, 00:13
#9
Pentru Iliuta
Ma ce ghidus esti tu
ilie de la scularie pe 27 Iulie 2020, 22:09
#8
prostii
Pentru nr. "5": Bati campii. Nu sunt luate in considerare doar probele aduse de SRI inainte ca Min. Justitiei sa aiba mijloacele tehnice necesare...Numai ca toti infractorii incearca "sansa"asta...
Syle pe 27 Iulie 2020, 18:54
#7
Pt 4
Auzi, n-a dat sa mănânce la nimeni, a cumpărat forță de muncă, iar NESIMȚITUL a uitat sa o plătescă.
Dreptate pe 27 Iulie 2020, 15:20
#6
Nu cere
Nu cere el asa este normal. Anularea acelor interceptari este LEGALA. Cand a dat de mancare unor oameni era bine. Acum va roade ca are dreptate. Marile afaceri ju se fac fara ca statul sa stie( nicaieri in lumea asta) Va aberati p aici. Mai bine sa ne zica Cracea cand a vandut asociatia lui Nicolae cum l a ajutat Nicolae si sa nu va mai puna pe voi sa comentati aiurea. Hotul striga hotul
Fost prin pavilion pe 27 Iulie 2020, 10:04
#5
Hoțul strigă hoții !
Tocmai un exponent de bază a fostei sec*rități încearcă să nege metodele prin care se afla și ce s-a supt de la mamă,în oricare dintre vremurile trecute și actuale.Atunci ce facem,desfințăm SRI sau alte servicii care se ocupă de siguranța națională?Niciodată minciuna nu a fost mai prezentă,mai folosită și benefică pentru hoți,în Societatea Românescă,ca azi.
Bozgoru pe 27 Iulie 2020, 08:02
#4
niciOLAIE
Perfect ADEVĂRAT!
UN FOST ANGAJAT DE LA KELLOG pe 27 Iulie 2020, 07:10
#3
NICOLAE, ACHITATE DE FOȘTII ANGAJAȚI
NICOLAE , NU MAI CERE INSTANTELOR SA ANULEZE CONVORBIRILE CARE TU LE-AI AVUT. SUNT TOATE CONVORBIRILE REALE. MAI BINE CAUTA ȘI ACHITATE INTEGRAL PANA LA URMA DE FOȘTII ANGAJAȚI CARE AU DE ÎNCASAT SALARIILE RESTANTE ȘI NEACHITATE DIN 2015. TREZEȘTE-TE ȘI ACHITA-TE DE NOI . ȘI APOI SA AI PRETENTII CA DE CE NU VIN OAMENII CU EXPERIENTA SA SE ANGAJEZE LA COMBINAT.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.