Toti frontieristii din Teleorman, cu exceptia celor internati la Caritas, intra in carantina.

24 Iulie 2020, 17:40 | 6784 vizualizări | 28 comentarii
Car Universal
Politia.

Politia de Frontiera Teleorman are aproximativ 45 de angajati. 15 politisti sunt internati la spitalul Caritas, restul vor intra in carantina. Pentru desfasurarea activitatii vor fi adusi lucratori din judetele invecinate. Punctul de trecere al frontierei de la Turnu Magurele nu se va inchide. 

Record in Teleorman - În ultimele 24 de ore, 36 de persoane au primit rezultate pozitive la testele PCR, astfel că ne apropiem de 300 de îmbolnăviri, de la începutul acestei pandemii.

sursa: explozivnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (28) Adaugă comentariu
DGA pe 09 August 2020, 11:01
#28
Dăm cu ruj lui Măta. Avem pe listă mai mulți cocalari
Pt prostu de la 24 pe 01 August 2020, 11:51
#27
Pt prostu de la 24
Cat de idiot esti sau cat de orb? Ori iti pui ochelari, ori nu mai scoti asemenea aberatii pe gura. Lucia se afla si acum internata la Caritas in Rosiori. Brusc tu o vezi si in Turnu si prin magazine. Te invit sa verifici la spital. Doamne mare iti e gradina! Idiotilor!
Pentru prostime pe 01 August 2020, 11:49
#26
Alool #24
Să le beliți voi ăștia cârcotașii p...la la toți polițiștii de frontieră. Muriți de grija altuia...Ciocu mic, altfel vă dăm cu ruj și vă

fu..... em. Cocalarilor.
Fffff pe 01 August 2020, 11:39
#25
Pentru#24
Duceateai după ea la Roșiori.

Opinia publica pe 30 Iulie 2020, 19:25
#24
Alooooo, cune!
Purcaru Lucia, politista la frontiera confirmata pozitiv azi se plimbă prin magazine. Tepeșeeee unde ești?
Capră pe 28 Iulie 2020, 10:23
#23
De la fermă adunate
Sefu' meu Dan Salaru nu respectă carantina!Dacă șefa e doctoră și sefu omu lu'

Crăcea .Alooooo,DSP -ul verificăl în p..a mea că umple tot orașul cu angajații lui cu tot!!!
Naspa pe 28 Iulie 2020, 00:54
#22
Pentru cetatean de pe frontiera
Unii pescari electricieni și altii pe jumatate braconieri îsi doresc cu nonsalanță dispariția pol de frt,crezand ca proștii că misiunea acestor functionari este combaterea braconajului piscicol și tare sunt împiedicati în desfășurarea activitătii lor de polițistii de frontieră.Comentati ca tatele pe șanț vrute și nevrute!!! CĂINELE MOARE SE LANȚ ȘI PROSTU' DE GRIJA ALTUIA!
Const.iu pe 27 Iulie 2020, 21:08
#21
Lui Tery #18
Tery #18 ... În postări trecute cineva plângea, ca tine acum, de milă PSD-ului că Dragnea l-a trădat. Tu erai? Ești pesedist? Dar la #12 13 14 văd că te dai de dreapta în răspunsuri pt Fane #3. Îl contrazici indirect pe NEBUNUL din coceni care îl apără pe Ponta contra lui Fane și afirmă GREȘIT, că nu CCR și Avocatul Poporului au șters amenzile date celor iresponsabili care au provocat aglomerarea spitalelor covid și că amenzile au avut un cuantum așa de mare că erau îndreptate către pensionari vot PSD, ce eroare mare.
9 pe 26 Iulie 2020, 15:48
#20
Pt #11
Domnule, daca ai date sau informații prețioase ar fi bine sa le aduci la cunostinta organelor abilitate;

Nu sa tulburi apele cu jumătăți de cozi de peste!

Pt "destepti" pe 26 Iulie 2020, 13:11
#19
Pt "destepti"
Cand spuneti ca politia de frontiera nu isi face treaba la ce va referiti? Ar trebui sa vina cu rapoartele la voi sau sa declare aici pe "mare" site ce reusite au? Asa credeti voi ca merge treaba in politie? In primul rand ce asteptari aveti? Cred ca va uitati prea mult la filme americane in care gradul de infractionalitate, nr de imigranti, crime, faradelegi e cu mult peste ceea ce se intampla intr-un oras extrem de mic. La ce sa va ganditi voi cu creierele voastre de bibilica? Tot ce puteti sa faceti e sa aruncati cu ura ca ii e altuia mai bine decat voua.
Tery pe 26 Iulie 2020, 11:48
#18
PSD
Cu Trădarea făcută de Dragnea. PSD-ului,,pentru apărarea familiei,a început distrugerea partidului,apoi s venit Viorica lui duda de la Videle din c*rba,care a făcut ca partidul sa fie analfabet,iar acum ciolacu (molacu),vislasul de la belina va pune lacătul pe partid. PSD-ul se va desființa încet dar sigur deoarece este partidul folosit de Dragnea in trădările sale.
#11 pe 26 Iulie 2020, 09:36
#17
Pentru #15
Măi 7 din cărți,tu nu înțelegi nici măcar sensul cuvintelor atunci când citești ceva.Nu știu cât de grav este,dar se vede lesne că școala nu a folosit chiar tuturor.Și cred cu tărie că toți cei ce ți-au citit postarea au înțeles cui i se poate atribui titlul de prost cu diplomă.Iar de carantinat,s-au carantinat pe dracu,încă umbla multi dintre ei liberi.Și DA,Poliția de Frontieră e încă o instituție parazită,cel puțin pe la Turnu Măgurele.Pe lângă cea a Jandarmeriei,care împreună nu își fac treaba pentru care sunt bine plătiți,și nu respectă legile țării.Și nu se poate spune că sunt în slujba cetățeanului,având în vedere că facem parte din UE,iar rezultatele acestor instituții sunt cunoscute de către toată lumea,mai puțin de Justiția Română.Și nu mă face să scriu mai multe,că tot ce spun e în defavoarea ta.
Insideversion pe 26 Iulie 2020, 00:27
#16
În c*rând pe ecrane:
Alooo, primaria! Vedeti ca virusul se plimba prin parc si in c*rând va traversa la primărie, vrea sa afle cât s-a mai furat si mai ales ce se va mai minti in asa numita campanie electorală intru reprostirea votacilor de hoti, corupti si parasute pedeseriste...
7 pe 25 Iulie 2020, 23:19
#15
Tu cum mata-n c*r ai opri bai idiotule virurul!?

La cat de prost esti s-ar putea sa il vezi atunci cand esti in starea ta naturală de sevraj!

Opreste ba tu omul si cere-i declarația! Tu nu realizezi ce incult poti fi cu ceea ce invoci!?unde morții matii mai e stare de urgență????
Tery pe 25 Iulie 2020, 22:19
#14
Pt FANE #3[ și PONTA era contra, asa e!]
Ponta a și declarat recent că nici actuala lege de izolare - carantinare, nu au votat-o...el și cei câțiva racolați de la alții, traseiști la PMM ( Partidului Mickey Mouse). Lista cu cei vinovați de dezastrul produs de pandemie în țara noastră e lungă. Vinovați moral pt viețile pierdute, pentru creșterile actuale ale contaminărilor (și deceselor) sunt responsabili : CCR, avocata Poporului și "conspiraționiștii" din Piața Victoriei și de prin țară. Despre amenzi ce prevenție să faci? ; era stare de urgență respect-o.! S-au aplicat amenzi celor care sunt vinovați de miile de morți și de situația din spitalele pline cu "pozitivi". ( nu pensionarilor țintă votanții PSD, nu raportat la pensia medie, la venitul contravenientului sau infractorului). De analizat lista cu cei amendați... vezi vedea structura pe vârste.
Tery pe 25 Iulie 2020, 19:58
#13
Pt FANE #3[ și PONTA era contra, asa e!]
A și declarat recent că nici actuala lege de izolare - carantinare, nu au votat-o...el și cei câțiva racolați de la PSD, traseiști ai PMM ( Partidului Mickey Mouse). Lista cu cei vinovați de dezastrul produs de pandemie în țara noastră e lungă. Vinovați moral pt viețile pierdute, pentru creșterile actuale ale contaminărilor (și deceselor) sunt responsabili CCR, avocata Poporului și "conspiraționiștii" din Piața Victoriei și de prin țară. Despre amenzi ce prevenție? ; era stare de urgență respect-o.! S-au aplicat amenzi celor care sunt vinovați de miile de morți și de situația din spitalele pline cu "pozitivi". ( nu pensionarilor țintă votanții PSD).
Tery pe 25 Iulie 2020, 19:46
#12
Pt FANE #3[ și PONTA era contra, asa e!]
A și declarat recent că nici actuala lege de izolare - carantinare, nu au votat-o...cei câțiva racolați de la PSD, traseiști ai PMM ( Partidului Mickey Mouse). Despre amenzi ce prevenție?, era stare de urgență respect-o.! S-au aplicat amenzi celor care sunt vinovați de miile de morți și de spitalele pline cu "pozitivi". ( nu pensionarilor țintă votanții PSD).
Cetățean de pe frontieră pe 25 Iulie 2020, 18:27
#11
Pentru #8,#9 și #10
Bine măi,informaților,ne-ați dat un număr mai aproape de adevăr,să înțeleg.Cel puțin,acum știm și noi că nu sunt doar 45 de trântori la Poliția de Frontieră Turnu Măgurele,sunt în jur de 100.Bravo,uite ăștia sunt aceia care ne apără granița de invadatorii străini care vor să ne fure.....sărăcia,dar nu și de viruși.Păi bine mă,bondarilor,nu erați voi ăia,împreună cu milițienii,cei care ne opreați în trafic și ne dădeați amenzi că nu aveam declarația pe propria răspundere la noi???????????Pe voi nu vă oprește nimeni care să vă spună că nu aveți mintea la voi??????????
Y pe 25 Iulie 2020, 13:09
#10
Kktdestiri
Ba da numai din rahat va hrăniți!

OricumNUiesePNLmancamiatiPulaDeCarnati
. pe 25 Iulie 2020, 10:56
#9
Dezinformare totală!
Nu înțeleg de ce scrieți știri fără a vă informa! Poliția de frontieră Teleorman are aproximativ 100 de pers, nu 45! De îndată ce s-a aflat că unul dintre ei este bolnav s au făcut teste, iar regulile de prevenție au fost respectate fără doar și poate. Nu mai comentați dacă nu știți cum au stat lucrurile, nimeni nu își dorea să fie bolnav! Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia!
Ywgve pe 25 Iulie 2020, 10:53
#8
De unde scoateti cifrele?
De unde ati dedus ca sunt 45 de oameni in politia de frontiera? Sunteti departe rau de cifra corecta. Cand scrieti aceste "articole" va informati si voi din surse sigure? Sursa voastra e radio santul. Lasati-va de "meserie"
Nebunu' din coceni pe 25 Iulie 2020, 09:06
#7
Lui Fane
Ce treabă are Ponta cu COVID 19? Nici mie nu-mi place să recunosc, dar Mandolinică a cam dat cu ghioaga în vitrină cu acele amenzi aberante. CCR a decis că Miliția lui Vela trebuia să facă întâi prevenție, apoi, în caz de recidivă să aplice măsura punitivă, așa cum este normal să fie. Ori bâtacii în albastru s-au apucat să facă planul la amenzi. Plus că nivelul cuantumului amenzii era disproporționat de mare față de nivelul de trai al pensionarului (ținta predilectă, ei fiind votacii PSD). Că Avocatul POporului și CCR sunt uneltele PSD este adevărat, dar aici CCR a sancționat abuzurile sau aplicarea după ureche, sau în mod tendențios a prevederilor legale. Acum, să spui că bombardierii ăia au scăpat de amenzi din cauza CCR,iar e o prostie. În stare de urgență, Jandarmeria avea acoperirea legală. Luat bombardierul pe sus, judecat la urgență și dus la beci. Așa trebuia procedat, și nu mai era nici o problemă.
Poze pentru presa si televiziuni pe 25 Iulie 2020, 08:49
#6
Nu doriti STIRI ?!Avem totusi o lege!
Tocmai ce va spuneam pe unde au fost vazuti,zilele trecute, angajatii Politiei de Frontiera din Turnu Magurele.Prin PENNY de langa Primaria Mun.Tr. Magurele,Magazinul LOTUS,PROINVEST,unele farmacii,piata și PROFI.Exista responsabilitate fata de ceilalti cetateni?De ce nu sunt carantinati?Legea e doar pentru prosti?Multi dintre cei ce au fost depistati pozitiv cu COVID 19 umbla liberi,isi fac concediile si sfideaza legea si pe cetateni.
#5 pe 24 Iulie 2020, 22:46
#5
#4 bine zici
Adevărat
JACK SPARROW pe 24 Iulie 2020, 21:30
#4
BITANU.BICA si VASILICA
La comanda politiei de frontiera Turnu Magurele,sefii sunt din Zimnicea,numiti pe timpul guvernarii P.N.L.(Filiera SUHAIA).Seful structurii de unde provin cadrele confirmate pozitiv, provine pe filiera profesionala din randul fostilor militatari angajati pe baza de contract fara a avea la baza Academia Militara.
Fane pe 24 Iulie 2020, 18:43
#3
Partid
Ciolacu,POnta,și resturile lui Dragnea din PSD,avocatul poporului și c*rtea constituțională sunt vinovati pentru răspândirea boli. Votați PSD covid.
Ccx pe 24 Iulie 2020, 18:32
#2
Covid
Clar nu su lu

Clar nu au purtat masca la sedinta. Niciunul!



. pe 24 Iulie 2020, 18:04
#1
.
Dacă respectau niște reguli nu se ajungea aici,numărul va crește deoarece au luat contact cu f multe persoane din oraș.Nu au vrut să recunoască că au acest virus și au infectat multe persoane.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.