Turnu Magurele, un nemuritor - intotdeauna va iesi invingator din razboaiele cu cei care se cred nemuritori.

23 Iulie 2020 | 6011 vizualizări | 15 comentarii
Turnu Magurele.
Turnu Magurele.

Cei care au crezut ca se pot lua la tranta cu Turnu au ajuns prin puscarie. Asa-zisii stapani ai orasului trebuie sa stie un singur lucru: sunt ca un purice pe un elefant. Toti turnenii trebuie sa se supuna orasului si sa munceasca pentru prosperitatea lui, nu pentru a lor. Cine nu intelege, dar se crede buricul pamantului, este un om "mic". 

Comentarii (15) Adaugă comentariu
Costin Matresu. pe 27 Iulie 2020, 14:09
#15
Lui Suca#14.
Scump si iubit epigramist-mistocarit-pastorelist: EU(DE FAPT. MAI MULTI) AM FACUT O PROPUNERE DE CANDIDAT PENTRU POSTUL DE PRIMAR (VEZI #11)SI NIMENI N-O COMENTEAZA, N-O SUSTINE, N-O RESPINGE. PAI ATUNCI, CUM PULA CALULULUI VRETI CA IN FRUNTEA OBSTII SA AJUNGA UN OM,DACA NU CEL MAI IUBIT DINTRE PAMANTENI, CI MACAR CU CEA MAI MARE DRAGOSTE PENTRU PAMANTENI?! IAR CU DRAGNEA MAI TERMINATI-O DRACULUI, PENTRU POLITICA E TERMINAT. INTERESANT ESTE FAPTUL CA CEI MAI MULTI CONTESTATARI AI LUI SUNT FOSTI PUPINCURISTI AI LUI!
Sucă cel nerod alias Suclea pe 26 Iulie 2020, 22:50
#14
Lui Nea Mărin alias Baronul Dragnea#12.
Cu îndemnurile, sfaturile și înc*rajările dv. ați ridicat pe o înaaaltă treaptă de trăiri spirituale și ideologice... nobilul electorat ciumat-fr.-roșu". Genial zis : "" doar să ascultați și să nu crâcniți". Vă dedic și eu două strofe, lipicioase la mesajul dumneavoastră: / 1) Stupid people's Brucan mi-a zis, / De vrei s-ajungi în paradis ; / Doar la jug să tragi mereu,

/ Și să votezi ce spun Eu. // 2) Ș-am ajuns la fund de sac, / Trăiesc prost dar iată tac ; / Iar mâine de-or chema, / Tot roșii trandafiri voi vota.
Fane polițistul pe 25 Iulie 2020, 19:04
#13
Barosanii de la magurele
Marele barosan Dragnea a fost prieten bun cu Florian Coldea,pe care l-a trădat ca sa -și salveze fiul,și complici lui,și a încercat sa-l convingă pe general sa consume bomboane.
Nea Marin pe 25 Iulie 2020, 00:35
#12
Baronul Dragnea
Eu sunt Dragnea si voi stiti ca eu sunt ca si regele orasului Turnu Magurele, Cuclea este vocea mea. Tot ce misca, chiar si o mica musca imi apartine. Voi votati Cuclea acuma ca eu am ganduri mari cu el, poate il voi alege Presedintele Romaniei. Nu va fie frica de nimeni si nimic, eu conduc tara si o sa va imbogatesc pe toti turnenii, voi doar sa ascultati si sa nu cracniti.
Costin Matresu. pe 24 Iulie 2020, 17:16
#11
Propunere de PRIMAR.
Un grup de initiativa format din cetateni care au contribuit cu ceva la renasterea si dezvoltarea fostului targ, resedinta de plasa si de raion, unii adepti ai doctrinei liberale, altii ai doctrinei social democrate, am socotit ca un om capabil, muncitor si destul de cinstit care sa candideze pentru functia dificila si de mare raspundere de PRIMAR AL MUNICIPIULUI TURNU MAGURELE ESTE DL. TANASA CONSTANTIN-CARE ARE STUDII SI LICENTA SI DE INGINER SI DE ECONOMIST, CARE SA CANDIDEZE CA INDEPENDENT. DEOCAMDATA NU VENIM CU MAI MULTE ARGUMENTE, CI ASTEPTAM SI PARERILE CAT MAI MULTOR CETATENI CARE IL CUNOSC DE LA COMBINAT, DE LA BANKCOOP SI CA LICHIDATOR JUDICIAR.

AR FI DE DORIT CA ACESTE PARERI SA FIE EXPRIMATE CIVILIZAT INTR-UN LIMBAJ DECENT.
OUTSIDEVERSION. pe 24 Iulie 2020, 07:38
#10
Javrelor!
La munca, javre imputite, nu la tastarea calculatorului.
Jmkr pe 23 Iulie 2020, 14:35
#9
Jmkr
VREM Razvan in primarie .Se aude PSD?
Gogu adevarat pe 23 Iulie 2020, 11:44
#8
Prostul primar
Cel mai prost primar din istoria orașului! Înconjurat de lingaii si hoti! SA scăpăm de acest Nimic!
Aaa pe 23 Iulie 2020, 10:38
#7
Aaa
Dacă și anul asta iese primar acest nimic... ne meritam soarta
Ileana pe 23 Iulie 2020, 09:58
#6
Realitate
Aveti dreptate Vrancea este mai escroc decît toti numai cine nu'-l cunoaște nu stie.Barem de bețiv....
Viorel pe 23 Iulie 2020, 09:44
#5
Cuclea un primar obosit
Noi Măgureni nu putem aștepta după tine primarele sa dormi 3sni și al 4 buimac mai faci ce va și 4 madate Măgurele a fost apa. Și canal noroc cu ăștia care au venit la guvernare că și au adus aminte de conditi de trai normal că după voi trintorilor nu făceați nimic .
Gogu pe 23 Iulie 2020, 08:46
#4
Si cine sa ia
Intreb si eu.....cracea un betivan mincinos care se vede primar,i c*rge mucul la alti escroci care cred ca conduc orasul,aseara iar te a tras de limba fanfaronule ai sa iesi primar cind mi o cinta cucul pe p**a mie
. pe 23 Iulie 2020, 07:43
#3
.....
Correct!
Lili pe 23 Iulie 2020, 07:27
#2
Uiy
Unul din stăpânii orașului,a fost om tare, putea sa ajungă președintele tari,și a fost sprijnit de un mare general din romania(Florian.),dar. Acest om a trădat și l-a trădat și pe acest general.Acest general i-a protejat toate afacerile din Teleorman,începând cu anul 2012,după vizita lui POnta la belina. Dar ce sa vezi trădare,trădare ca sa-și protejeze familia .sursa El +și-tu
Rosu pe 23 Iulie 2020, 06:53
#1
pentru Cuclea
Ai auzit domnule Cuclea? Pe Magurele ne maninca serpii, o mizerie de nedescris! Timpul tau domnule Cuclea,trebuie sa ia sfirsit ca primar! Ai umilit destul orasul asta!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.