Video Primaria si Politia Turnu Magurele asigura nopti linistite locuitorilor municipiului.

21 Iulie 2020, 23:12 | 5580 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

E o placere sa dormi atunci cand urla si tipa manelistii din toti plamanii.  

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Ilenuta pe 02 August 2020, 15:49
#15
Sugi pl
Muie sa i dai lu ma ta! Habar nu ai cu cine vorbesti, ai casunat pe femeia aia. Ii visezi noaptea? Poti sa ti futi nevasta( la cat de prost esti, doar o distrusa ar putea sta langa tine, dar, nu i panica, e plina lumea de proaste) de grija lui? Si o sa i pupi in c*r, ca niciodata n o sa poti sa faci altceva in afara de a latra aici. Cainii latra, ursul merge! Prost esti, prost mori. " milogi cu aere de slugi" ? Vaide' capu' si de zilele tale. Un neuron mai aveai si ala a murit de plictiseala. Pisha te pe tine, ca esti prea prost. Eu prefer sa mi fac nevoile fiziologice la toaleta, nici toaleta publica daca erai nu ma pisham pe tine. App, nu folosii expresii dalea, sa iei creierii in pl, eu creieri chiar am, dar n ai tu organ, asa ca...suge ooooooo
Cwrcafă pe 31 Iulie 2020, 18:54
#14
Mwie Ileana !
Tu vorbești de cioară vopsită,ghea? Cu treanța aia de bărbat care zici că e fugit din casă de la țigani? De-aia vă aveți bine cu magraonii(șaorii) că e vopsit golana ! Pisha-m-aș pe voi,de milogi, cu aere de slugi ! Aveți noroc că s-a desființat sistemul, că de-acolo ieșea gherțoiul la pensie! Și, dacă tot veni vorba, să vă iau creierii în pwlă,poate vă deșteptați,un pic !
Ileana 2 pe 29 Iulie 2020, 22:19
#13
Esti prea prost!!!
Jeg e mamica ta, iar tu, urmasul ei! Du te dracu ca esti prea prost! O sa mori de oftica, altceva n ai ce sa faci. Chiar ma distrez cu tine, esti foarte amuzant cand vad cum fierbe sangele in tine! Marsh! Jigneste, ca de, atata poti! Cioara vopsita
Benone pe 28 Iulie 2020, 21:01
#12
Mwie Ileana !
Cine pwla mea se agită, ghea? Voi sunteți ăia agitați, că nu poate jagardeaua aia de melițian, care e un cwrcafa, să amendeze magraonii care vă sunt vecini! Jegurilor, ce sunteți!
Ileana pe 27 Iulie 2020, 00:43
#11
Esti prea prost! Ce ma amuz cand vad ca te agiti
Ileana pe 26 Iulie 2020, 16:44
#10
...pentru ?
Bine, dracu', că a scris"mă-ta"corect ăla de la nr.6, fiincă nici tu nu prea ştiai cum se scrie !!!
? pe 25 Iulie 2020, 20:09
#9
Pt Ileana
Învață,în pwla mea, să scrii! Mă-ta !!! Dacă ați făcut 8 clase,nu înseamnă că știți să scrieți, proștilor! Să ne înțelegi mai bine,c*rcafa, să ne sugeți de pwlă ăștia cu stofă de melițieni făcuți din pompagii la sistemul de irigații! Mânca-mi-ați pwla de milogi,ce vi s-a ridicat tupeul! Ai văzut cum se scrie? Nu știți voi d-astea! Voi știți doar cu limbi în cwr la șefi,sclavilor!
Ileana pe 25 Iulie 2020, 01:16
#8
Pt prosti
Cati oameni prosti ti e dat sa vezi ca lasa comentarii! E treaba ta sau a altcuiva ce face omul in timpul liber? Prost esti! Ati sunat la politie si nu a venit nici un echipaj? Sun o pe MATA, poate ti o mai da minte de la ea, ca daca aveai minte cat Dolana, aveai c*raj sa spui in fata ce ai de spus! Daca ai o problema cu el, poti s o sugi! Sluga e mamica ta! Ca tu, esti prea prost pt a fi sluga! Te roade invidia? Sa l pupi in fund pe Dolana!
? pe 24 Iulie 2020, 14:38
#7
?
Păi,unde a fost Golana, dacă nu la serviciu? Încă mai slugărește la Benone,la service? V-ați făcut polițai, când locul vostru era la sistem, pompagii!
pe 24 Iulie 2020, 12:47
#6
!
Frățilă e la pensie. G(D)olana n-a prea fost la serviciu. În mă-ta nu poți s-o bagi ?
Dănuț cuclea zis koyu pe 23 Iulie 2020, 19:26
#5
Sclavii lui dragnea
Unde pwla mea sunteți, băi,sclavilor, Frățilă și Golana? Ăștia nu vă jignesc? Aaaa, ăștia, magraonii v-o bagă toată pe gat?
Ghitulescu Nicolae pe 23 Iulie 2020, 07:03
#4
Forța de dreapta in frunte cu P.N.L. Vom învinge!.
Probabil ca manelele in capul P..S.D.ului.inseamna liniste.Astea mint asa cum respira.Sictir !.
Avocat pe 22 Iulie 2020, 18:29
#3
,
Nu are atribuții Primăria pe linia asigurării ordinii și liniștii publice, ce o tot puneți politic ?

Poliția frate ! Luatil de oute pe comandantul periculos Voinea, sa vedeți ce ordine o sa faca...
Ce liniște pe 22 Iulie 2020, 17:01
#2
De unde liniște
Veniți lângă Dunărea restaurant sa ascultați petrecerile făcute în c*rtea firmei particulare, din Turnu Măgurele, nu se mai poate odihni lumea toată noaptea, ce limbaj de mahala, doamne și domni se aud țipând, muzica la maxim, se bălăcesc in.piscina, e o handraleala maximă, oare soțiile domnilor cunosc toate acestea că nu cred că erau ele cele care se aud nopțile pe acolo. Nu.mai spun câți polițiști participă la aceste chefuri. Domnul comandant, chiar trebuie sa suporte toată lumea aceste mizerii? Suntem multe familii care locuim in zonă.
Z-MAN. pe 22 Iulie 2020, 07:48
#1
Intrebare pertinenta.
Cum poate Primaria sa-ti asigure nopti linistite? Daca tu ai fi Primar cum ai proceda?

NOTA: PENTRU LAMURIREA CELOR CARE ISI VOR DA CU PRESUPUSUL MENTIONEZ:-NU AM LEGATURA CU NICI UN SEF DIN PRIMARIE SI NICI NU VREAU SA FIU AVOCATUL LOR.-EU SUNT UNUL DINTRE CEI ALE CAROR COMENTARII DE PROTEST LA ADRESA CELOR CARE TULBURA LINISTEA PUBLICA-NU NUMAI TIGANI,SUNT SI DESTUI ROMANI NESIMTITI!-SI CARE AU FOST PUBLICATE PE ACEST SITE.-DACA AM SA-I REPROSEZ CEVA PRIMARIEI-SI CONSILIERILOR LOCALI!!-AM DE ZECI DE ORI MAI MULTE EXEMPLE DECAT CELE PE CARE LE DAU NISTE POSTACI OBISNUITI.-POLITIEI DA, POATE FI SOCOTITA COMPLICEA NETREBNICILOR!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.