Veronica Magureanu nu a stiut ca a lovit si ciobanul. A sunat la 112, si a chemat Salvarea, pentru ea.

15 Iulie 2020, 00:33 | 5133 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Accident.

Cand au venit politistii, acestia au gasit ciobanul mort. Veronica a acuzat dureri la un picior, dar nu stia ca a murit un om! Ea a anuntat ca a intrat in oi. Ce s-a intamplat, cu adevarat, la fata locului? Oamenii legii si celelalte institutii (primarie, spital, etc) au functionat spre musamalizare sau ajutorare a uneia dintre parti. La cati politisti a cantat Magureanu?!

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Mimi pe 18 Iulie 2020, 19:18
#9
.
Fiindcă nu a ajutat pe nimeni, nu a dat la nimeni sa mănînce, va zic eu ca instanta o va obliga pe matracuca sa întrețină pe cei 3 copii minori ai victimei pînă la majoratul acestora.

Pentru asta, matracuca si Măgureanu vor cînta pe la nunți, botezuri si avorturi de-o sa le iasă ochii din cap ca la melc...

In locul vulpitei,de ce nu se face un serial cu acest caz al copiilor rămași orfani ?
Nu conteaza pe 18 Iulie 2020, 14:13
#8
Pentru Mimi
Se pare ca singura matracuca de pe aici esti tu, Mimi!
Mimi pe 17 Iulie 2020, 14:44
#7
Pentru # 6
Mai oameni buni, cineva a pus o intrebare: pe cine, cînd si in ce împrejurare a ajutat Veronica pe cineva, ca tot dati cu asta....

Eu stiu ca singurul ajutor al ei este ca la despărțit pe Măgureanu pe M.Bologa, de o blesteama aia si acuma.

Voi cunoașteți pe altcineva care la ajutat ? Cui a facut bine matracuca asta ?
Nu conteaza pe 17 Iulie 2020, 12:23
#6
Accident
Ati tabarat toti pe biata femeie! Cu acuzatii, cu insulte, astia care vorbiti, toti agramatii care va dati cu pararea si jigniti, credeti ca a fost cu intentie? Se poate intampla oricui, ceasul rau! Femeia aia nu a facut niciun rau la nimeni in viata ei, a ajutat multa lume cum a putut ea. Terminati cu tampeniile si vedeti-va de vietile voastre anoste! Ce usor este da barfiti, macar sa fi ajutat voi la viata voastra pe cat vorbiti anapoda pe aici! Credeti ca pentru ea este usor? Se vede cat de ingusti sunteti la minte!
Politia nu îsi face treaba pe 16 Iulie 2020, 09:50
#5
Ia spaga de la ti**ni
Merg fara permis de conducere, consuma... ei se fac ca nu vad... politia sta inchisa la putineiu
Parlamentarii vor fi scut anti-cătușe iar?! pe 15 Iulie 2020, 20:44
#4
Pt. Googoleanu #2.
Și Mihai Mitoșeru cel cu "Euro Bingo... zi-le domnu Geo" a chemat t pentru el, nu salvarea ci elicopterul, și și - a lăsat însoțitoarea să moară pe autostradă. El e bine, pe la TV prosperă și cu pușcărie '0' zile-zero. Așa că te rog Google, revin.o și atacă și alte proverbe și zicale perimate ne.uzuale în zilele noastre... f. f. ciumate roșii. Răul e bine, așa'ul e altfel... etc. PS. Ai aflat ? VIP urile turbate din ziua de 10 august 2018, nu plătesc,au scăpat de pârnaie. E corect așa,Carmen Dan and company liberi și El Capo Dragnea ne liber .?!.. Discriminare între complici! PS. 2. . La emisiunea _Cronica cârcotașilor_ buna de când a pornit, când îl văd pe omorâtorul de 3 oameni cu pârnaie zero-zile 0....... Despre astea tu ce zici? sau... lasa maică că-i vede și o să-i pedepsească Dumnezeu pe lumea ailaltă.?!
Ba pe 15 Iulie 2020, 20:09
#3
Frustratilor
Nu o va acoperi nimeni ma. Daca ala era cu oile pe sosea ce mai vreti? Va aberati asa degeaba. Este ea lepra este hoata dar in alte cazuri si ju in asta. Si asta trebuie demonstrat de justitie nu de voi niste carnati rasuflati. Va scapa pentru ca nu este vinovata.
Google pe 15 Iulie 2020, 15:51
#2
Rău faci...rău gasesti,bine faci....bine găsești
Se mai potrivește această replică? Va fi o mușamalizare grosolană,căci VIP-urile nu plătesc...când greșesc,legile sunt făcute doar pentru oamenii de rând.Sa-si cheme salvarea pentru ea!???

Rușine,rușine!
Puscarie pe 15 Iulie 2020, 13:30
#1
Accident
La pușcărie cu lepră asta ....

O cunosc destul de bine....Ba jevre de polițiști nu mai musamalizati este vinovată direct.

Rămâne pe drum o femeie amărâtă cu trei copii,nu va este rușine că noi v am ales leprele dracului și politisi de căcat ...jigodii penale numai rele ați făcut în ultimi 30 ani nimic nu ați făcut bun in tara asta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.