Coronavirus la Turnu Măgurele! Dragnea nu ne iartă!

08 Iulie 2020, 20:48 | 5689 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
stadion

Turnu Măgurele a fost ferit de coronavirus, nu pentru că ai noștri conducători au făcut ceva,pentru că în Teleorman acest virus a circulat foarte puțin. Din păcate, avem o veste tristă:coronavirusul este în orașul nostru.

Exista o vorbă:am scapăt de dracu' și am dat de fi-su.Această zicală se potrivește la Turnu mai bine ca oricunde.A dat Dumnezeu și am scapăt de Liviu Dragnea dar ne-am procopsit cu fiul său, Valentin Ștefan.După ce că avem un oraș în care sărăcia este prezentă peste tot, fiul lui Dragnea a făcut pe dracu' în patru și ne-a adus și coronavirus. Nu , nu e o glumă, e adevărul care ar trebui să ne facă să fim mai atenți la pericol.

După cum știți, la Turnu Măgurele a adus V.S.Dragnea niste ''fotbaliatori'' de duzină și a făcut o echipă de fotbal care joaca pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, stadion pentru care turnenii plătesc zeci de milioane pe lună pentru întreținere. Asta e altă măgărie, însă nu vom insista asupra ei acum. Echipa de fotbal Turris Oltul Turnu Măgurele a jucat vineri un meci în cadrul play-of-ului ligii secunde cu FC Argeș. Rezultatul, pentru cei care nu-l știți ,a fost zero peste tot. Nulitățile lui Dragnea junior au făcut egal cu alte nulități adunate la Pitești de pesedistii de acolo.

Din păcate, acest meci de fotbal ar putea fi o bombă biologica pentru turneni.Doi arbitri ai acestui meci, Florin Păunescu (arbitru de linie) și Catalin Buși (arbitru de rezervă), au fost infectați cu virusul care a pus pe jar întreaga lume în acest an.Nu știm cu cine au luat contact cei doi arbitri, însă cei care lucrează la stadion sunt contacti direcți ai acestor indivizi. Dacă au luat masa la hotelul lui Dragnea din Turnu Măgurele, atunci chiar vom avea mari probleme.Așadar, stimați turneni, atenție, pentru că nu se știe ce rau ne mai poate aduce familia Dragnea

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Miop orb pe 01 August 2020, 15:59
#10
Raspuns pentru#9
Penru adevar ,pentu identificarea acestui. Domn,intrbati-o pe cristinaM,Adrian simionescu (noul liberal),florin tunaru (mai ales pe acest domn),și bine-nțeles pe Elena Ilie,căci a fost adusă la ferma salcia chiar de acest domn,iar la insistentele directorii de atunci a și fost pusă director economic isr apoi l-a trădat.
Turnuadevarat89 pe 23 Iulie 2020, 17:01
#9
doar adevărul.
Pentru numerele 8 si 7, va rugam sa ne comunicați și noua restul muritorilor de unde ați găsit acele amintiri si înscrisuri ale domnului care faceți referire, deoarece din sursele noastre domnul este decedat de ceva timp iar pe google nu sunt publicate aceste memori/inscrisuri/amintiri,avem impresia noi muritori ca din auzite ati folosit un nume despre care nu credem ca ati cunoscut sau vazut persoana în cauza(doar niște opinii personale)
Lopiuy pe 12 Iulie 2020, 19:59
#8
Pentru#7
Tot Emil LUngu i-adat și hotelul turis lui Dragnea cind era secretar le Pre factura Cind Valentin Dragnea nuera nici conceput ,nici născut .iar Elena Ilie era o micuța funcționara la cicăleala.S imionescu cu sacoșa trimis de Dragnea STI mai multe. Din înscrisurile lui Emil. Lungu
Lilirt pe 11 Iulie 2020, 08:59
#7
Fotbal
Dragnea junior cheltuie cu echipa. De fotbal banii furați de tatăl sau,de teldrumul lui pitis(Dragnea),teldrum luat delaconsilul județean cu actele și documentele făcute de Emil LUngu,omul care l-a promovat și consiliat pe Dragnea și care a fost mazilit la insistentele lui dragne Ilie și Ilie Elena (ferma salcia)

Din amintirile lui Emil LUngu -anul 2016
Ion pe 10 Iulie 2020, 11:06
#6
Ciocu mic
Nu vreau să vă jignesc dar acest băiat ca și alți patroni susține această echipă Turis să promoveze ceea ce nu am avut vreodată în Tr Măgurele succes Valentine
codreanu pe 09 Iulie 2020, 20:12
#5
STIRE
FRATII CODREA AU INVITAT LA DISCUTII IN INTERSUL CETATENILOR (LA PROPRIETATEA DIN ODAIA)PE CRACEA,STEFAN DRAGNEA,COMANDANTUL POILITIEI BITANU,(PNL)FOSTUL PRIMAR DIN SUHAIA,SA FACA O STRATEGIE SI SA L SCHIMBE PE CUCLEA. DACA ACHIARA SA S A AJUNS CA FRATII CODREA SI STEFAN DRAGNEA SA HOTARASCA CI VA IESI PRIMAR NE MERITAM SOARTA
Marin Culcica. pe 09 Iulie 2020, 14:56
#4
Vad ca nimeni nu se revolta.
DE CATVA TIMP NISTE CETATENI- POTENTIALI PURTATORI DE CORONAVIRUS ADUS DIN IMPORT!-TRAG NISTE CHEFURI MONSTRUOASE CU MUZICA CU MANELE, CU SOLISTI CARE SCOT NISTE URLETE INFIORATOARE INCAT NU-I EXCLUS CA SA SE AUDA SI DE LA ODAIA SAU DE PE MAGURELE. NU MAI PUTEM TRAI IN ACEASTA LOCALITATE! CA ACESTI DEMENTI SUNT ROMANI SAU TIGANI, NU ARE NICI O IMPORTANTA.
Gimi pe 09 Iulie 2020, 09:00
#3
doare
Pacat ca nu mai trăiește Valentin Munteanu,era singura sansa a ta sa te mai faci bine !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.