Cercetare sociologica pentru desemnarea candidatului PNL la Primaria Turnu Magurele.

04 Iulie 2020 | 4147 vizualizări | 19 comentarii
Cercetare sociologica.
Cercetare sociologica.
In luna martie 2020 , BCS a facut o cercetare sociologica la Turnu Magurele , la cererea PNL.. Aceasta a stat la baza desemnarii mele , de catre PNL , in calitate de candidat la functia de primar al municipiului Turnu Magurele.
Nu am vrut sa il fac public , dar am vazut ca unii fac sondaje pe Facebook , unde pot vota din toata tara si probabil de cate ori vor. In plus "mamaia" nu are Facebook si de aceea rezultatul nu va avea nimic in comun cu realitatea. Va prezint prima pagina si pagina de interes pentru turneni , cu rezultatul sondajului pentru functia de primar. Diferenta dintre primii doi clasati este de 250-300 voturi.
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Lui Z pe 08 Iulie 2020, 14:10
#19
Zorooo
Ja la caruta
Z pe 07 Iulie 2020, 17:02
#18
# 16
Să moară mă-ta că-l ajuți? Du-te mă de-a berbeleacul drept în pzd mă-tii! Ești un căcat cu ochi care din fața tastaturii este Decebalus per Scorillo, în pauzele în care nu te crezi Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu Wa Za Banga. Hai sictir!
OUTSIDEVERSION. pe 07 Iulie 2020, 14:56
#17
For #11.
Vrei sa fii coleg cu Dragnea? Te pot ajuta.
Goe . pe 06 Iulie 2020, 23:39
#16
Ptr Cracea.
Acest sondaj este la fel ca cel de acum 4 ani,Manip**ator.Stai in banca ta mincinosule.Cei din oras nu te vor .Daca nu ai inteles esti bolnav la tartacuta.
Atat pe 06 Iulie 2020, 21:05
#15
Pt#11
Alo,alo, ai gresit site ul baiatul meu. Aici nu este Cenaclul Flacara
Cracea pe 06 Iulie 2020, 12:44
#14
voi fi primar
Nu va mai certați atâta pentru mine! Am găsit soluția că să ies primar. Iată planul: Anul asta știu că nu am nicio șansă, drept pentru care voi face la fel că anii trecuți, adică ameninț că ies din politică. Având în vedere că la alegerile următoare Mohanu o va mierli (in sfârșit!), Culea va candida pentru parlament iar postul de primar o să rămână liber. Concluzia: Tot ce trebuie să fac este să mă înscriu în PSD după alegerile astea.

V-am împărtășit secretul, până atunci răbdare și joc de glezne!
David C pe 06 Iulie 2020, 10:12
#13
Votati USR
VOTATI SERGIU IORDAN
Insideversion pe 06 Iulie 2020, 01:13
#12
Ca de obicei...
...prostia e in floare! Slugile pesediste au ieșit în haita, ca deh, ordinul e ordin. În rest, sa moara vecinul sa-i luam capra..., ca e foame mare. Iei pe unul si dai in altul, dar nu țipă nimeni..., ca ordinul e ordin! De acum e clar, la Tr Măgurele s-a răsturnat proverbiala caruta, Caracalul e un fel Washington, hahaha! De ras ati fost si asa o sa rămâneți, clar!...si inca ceva: dormiti linistiti, hoții pedeseristi "vegheaza" pentru voi, idiotilor!
UNU pe 05 Iulie 2020, 18:27
#11
pt#6
Asta este Cracea si simte cum ii fuge pamantul de sub picioare LOL LOL LOL .

Sa iti mai aduc aminte- Diplomeeeeeee baaaaaa.

Ca nu prea ai facut scoala si te lauzi ca ai bani(cum ai facut acesti bani? Stie Nicolae cum si cu tine)
Acelasi comentator din data de 23VI. pe 05 Iulie 2020, 16:48
#10
Distractia continua...
Si in noaptea de 4/5 VI un grup de tineri au venit cu masinile in parcarea de la magazinul PENNY-Vlad Tepes si au facut scandal. Fata de data trecuta au organizat si o c*rsa cu masinile turate la maximum pe strada. Scopul a fost de a sfida autoritatile si cetatenii aratand ca lor nu le pasa.Bravo Sergiu Iordan!
Mergem la vot,ce dracu sa facem?! pe 05 Iulie 2020, 15:44
#9
Hopaa,au apărut eligibili din partide ?!
Nu i-am văzut evaluati in sondaje pe prof.Mitroi si prof.Vasile.Si nici pe Musat.Doamneee,parca-mi pare rau ca nu am COVID!Ceva mai rau nici ca putea sa ni se-ntample.

Ma,chiar am inebunit cu totii?In ritmul asta vom fi nevoiti sa propunem un cetatean din Nikopole.Bulgaria,sau sa punem lacatul pe oras si sa stingem lumina.Pardon,lumina pare a fi stinsa demult.
Leon Marinescu. pe 05 Iulie 2020, 15:36
#8
Stimabile #6.
Sunt un vulpoi care, cand prinde vreo rata, n-o mananca ci-o jumoale, apoi ii da drumul si-o lasa sa traiasca in prostie. De aici nu trebuie sa intelegi ca te consider o rata naiva, ci una care se crede smechera. Din comentariul dtale tragem concluzia ca daca votam cu ochii deschisi(asa cum vrei dta) din lista INTOCMITA FARA SA FIM CONSULTATI SA-I ELIMINAM PE CEI CRITICATI(injurati, blamati) DE MATALUTA SI SA-L VOTAM PE VESNICUL PERDANT. IN CONCLUZIE, DOMNUL MEU, LASA PROPAGANDA GEN TUSA LEANA, DE PE BUZA SANTULUI SI VINO CU CEVA MAI INTELIGENT. SPUNE, IUBITULE, "EU CRED CA XYZ ESTE UN OM CAPABIL, CINSTIT SI CU DRAGOSTE DE GLIE", ARGUMENTEAZA SI APOI LASA-NE PE NOI SA HOTARAM. IN FINAL TE INTREB: DE CE NU CANDIDEZI DTA?????
Votați cu ochii deschiși ! pe 05 Iulie 2020, 13:00
#7
Trezițivă până nu e prea târziu !!
Manea T. reprezintă PMP?Iar un prof.de sport?!Stoicea F.?Cine e ALDE,poate PSD?!Păunescu G.independent?!Independent față de cine și de ce?!Cuclea D.,ÎNCĂODATĂ?!?Cârdășia și complicitatea cu astfel de persoane,dar și metodele astea de a ieși în fața electoratului,nu sunt decât opera PSDragnea,dintotdeauna.Dacă sondajul păstrează o fărâmă cât de mică de adevăr,suntem pierduți cu toții.Orașul va rămâne mult timp pe mâna unei găști ticăloase a PSD,care de ani buni bate palma cu tot felul de neisprăviți,rupând din voturile cetățenilor,pentru a putea suge ce mai e de supt din aceste loc*ri sărăcite și jupuite de niște golani politici,vremelnic pe niște scaune pe care nu le merită și nici nu le vor merita vreodată.Trăim într-un oraș muribund,în comă indusă de FSN,PDSR,PSD,de 30 de ani,și fără o forță din partea celor menționați în sondaje,de a putea fi resuscitat cu adevărat.E doar un joc politic meschin din care nu vor pierde decât cetățenii care-i vor vota pe acești perdanți.
Leon Marinescu. pe 05 Iulie 2020, 08:14
#6
Observatie.
Eu sunt un alegator neinregimentat politic adept al unei doctrine social-liberale cu ceva lecturi din istoria politicii romanesti si a altor tari,care la alegeri nu "votez ca primarul" sau ca "cetateanul turmenta". Si in Turnu Magurele,esti pus in situatia sa alegi pe cineva dintr-un grup de oameni despre care nu se stie mai nimic si nici cum au ajuns pe buletinul de vot. La partidele care i-au propus NU AU AVUT LOC DEZBATERI SI ALEGERI INTERNE. Este o vorba din batrani care spune ca dintre mai multi draci il alegi pe cel mai deschis la culoare, fara sa stii ce zace in capul lui. La noi, de multi ani, apare acelasi perdantCracea la alegerile locale, ori judetene, ori parlamentare despre care nu se spune si nu se stie ce a facut deosebit pentru lcuitori. Despre cinstea lui cand a condus o asociatie agricola se stiu destule lucrur, in nici un caz bune. Despre afacerile lui cu Ioan Niculaie,nu mai vorbesc. Despre statia electrica cu celule fotoelectrice nu se stie nimic despre eficienta.
Si pe 04 Iulie 2020, 22:35
#5
Cu ce mai
Cara la vot si scot iara 53% si gata. Georgica Paunescu va rupe mai mult. Sondajul este facut din pix. Nu va lua Cracea peste 40%. Undeva la 36-39% va lua. Nu piere PSD in Teleorman
8 pe 04 Iulie 2020, 21:44
#4
8
Adevarat #1 wink))))))
Ion pe 04 Iulie 2020, 19:22
#3
Cel groaznic.
Claudiule frate, vei pierde din nou, în mod grațios!

Iar vei zice, după, ca te vei retrage în politică ?

De cîte ori te-ai mai retras ? Loosere !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.