Sondaj USR TELEORMAN. Teleormanenii trebuie sa scape de blestemul saraciei.

03 Iulie 2020, 10:13 | 5655 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Stimate vizitator,
Pentru noi este foarte important să aflăm care este părerea dumneavoastră despre starea politica din judetul Teleorman, in perspectiva viitoarelor alegeri locale.

Raspunsurile la acest chestionar sunt confidentiale si nu sunt retinute niciun fel de date despre dvs. Rezultatul intrebarilor este public si poate fi vizionat de oricine, pe aceasta pagina, incepand cu data de 07.07.2020.

Sondajul poate fi completat pana in data de 06.07.2020.

Click aici pentru sondaj

 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Alina. pe 07 Iulie 2020, 15:07
#10
Mariano...
Trebuia sa pleci tu. Copiii ti-au plecat pentru ca NU AU NICI O CALIFICARE, nu din cauza saraciei. CE, DACA ORASUL ERA BOGAT (nu stiu ce intelegi prin saracia sau bogatia unui oras?!), PICA PARA MALAIATA IN GURA LUI NATAFLEATA?
Pt pe 04 Iulie 2020, 22:46
#9
Mariana
Da dv ce sunteti? Aveti atata ura in voi de nu va mai suporta pamantul. Zdrentelor. Daca oese Cuclea asta este si daca Iese Cracea tot asta este. Va dati voi cu parerea p aici ce este umul sau altul si voi va spalati la 2 zile. Hai sictir.
Richard Gere pe 04 Iulie 2020, 07:46
#8
Cancerul este portocaliu.
Văd că lumea uită repede . Când " Chiorete " spunea că e criză și trebuie tăiate salarii, pensii chiar și alocații era bine nu . Ca mai apoi ' Parașuta ' Udrea să facă patinoare, telegondole, pârtii de schi. Și japița de Videanu ne prostește că : nu e o casă așa mare vi se pare vouă (despre 'coliba' lui ) .
Cristi pe 04 Iulie 2020, 02:18
#7
Va fi greu! Foarte greu!
În primul rand, trebuie sa scăpăm de toți cei care au făcut parte din administrația județului, TOȚI! Prefect, cu consilieri cu tot, primari cu secretare cu tot, tot ce a făcut parte din PSD, clar! Aveți grija pe cine votați sa va reprezinte zona în parlament⚠️ senator, deputat etc. ☝️ Iar cei ce vor venii la putere, noii funcționari, sa fie atent monitorizați și sancționați de către cetățean! Fără frica!
UNU pe 03 Iulie 2020, 23:54
#6
Pt Cracra
Da a vandut Ceacea site ul asta lui Sergiu?
Naomi pe 03 Iulie 2020, 22:47
#5
Agresiunea fata te animale
An Teleorman sc lăsați oameni să înoate câini cu otrava sau săi bata
Ioan pe 03 Iulie 2020, 17:11
#4
De acord
Doamna care a comentat la #1 are perfectă dreptate.
Mariana pe 03 Iulie 2020, 12:22
#3
Dacă Nu ieșiți la VOT, vor ieși orcii / votanții PSD și vă vor decide Viitorul !
Cancerul Roșul PSD ne-a distrus orașul și județul, Nu avem loc*ri de muncă, ne-au plecat tinerii, mie mi-au plecat copii din cauza sărăciei din orașul condus de Pușcăriașul Dragnea "Cetățean de Onoare" prin intermediul Analfabetului de Cuclea și în trecut a Cioroiului de Nicolae Mohanu !

PSD a sărăcit și distrus toată România !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.