Minune la Turnu Magurele - combinatul chimic produce ingrasaminte chimice. Gramada de uree, chimistii isi fac selfie pentru amintire.

26 Iunie 2020 | 5301 vizualizări | 13 comentarii
Gramada de uree.
Gramada de uree.

Combinatul chimic produce ingrasaminte de zeci de ani. Ioan Niculae si-a batut joc de angajati. Tot Ioan Niculae este la butoane. Ce urmeaza?! Astea au mai fost. Cine nu a invatat, e treaba lui. Singura solutie: un investitor ca la Azomures. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, ca sa nu fie rau. 

Comentarii (13) Adaugă comentariu
Frate pe 29 Iunie 2020, 09:48
#13
Vericu
Va credem numai daca postati si o poza langa gramada de amoniac din depozit. Sa l luati si pe Olteanu cu voi si sa va imbracati bine ca e cam frig acolo
Eu pe 27 Iunie 2020, 20:38
#12
Pt voi
Vai mama voastra
Nu merge pe 27 Iunie 2020, 20:19
#11
Ttttt, pricipalul creditor e statul, prin Anaf, ca de 10 ani nu a platit nici un fel de taxe si impozite locale si centrale. In plus sunt penalitati si amenzi mari
Nimeni pe 27 Iunie 2020, 12:37
#10
Faliment
Pe 8 iulie, Donau chem, are termen pentru intrarea în faliment. În cazul aprobării planului de reorganizare, pe un anumit termen, Nicolae trebuie sa achite toate datoriile in timpul acelui termen. În caz contrar intra in faliment, iar BT abia așteaptă că principal creditor, să-l scoată la licitație.
Un fost salariat. pe 27 Iunie 2020, 08:36
#9
Lui #4=cap patrat.
Ce-i gresit in comentariul lui L..O..., dobitocule? Ce poate sa faca Domnul Presedinte Klaus Iohannis? DA DEA ORDIN JUSTITIEI SA-I CONFISTE (NU NATIONALIZARE!) LUI IOAN NICULAIE PROPRIETATILE PANA LA LIMITA ACOPERIRII DATORIILOR CATRE STAT SAU PARTICULARI, APOI SA PRIVATIZEZE DIN NOU COMBINATUL. VEI ZICE CA NU EXISTA LEGI CARE SA-I PERMITA PRESEDINTELUI SA FACA ACEST LUCRU. EU ZIC CA EXISTA, IAR DACA NU EXISTA, SE POT FACE! PRIETENII STIU DE CE!
X pe 26 Iunie 2020, 21:20
#8
Y
Orice minune tine 3 zile
Sindicat pe 26 Iunie 2020, 18:41
#7
Cuclea
Poate ne spune și noua cuclea sindicat unde sunt fondurile sindicatului. Sau le-a matrasit ca-n 2004?
punct pe i pe 26 Iunie 2020, 18:15
#6
Sindirahat!
Lipsesc din foto: cuclear si biloiui, pai se poate?!
Agarici pe 26 Iunie 2020, 18:11
#5
Poza de colectie
Figurantii lu Niciolaie par adunati de pe strada de la Central. Nu are unul casca sau masca de gaze dar ITM-ul se face ca ploua. Iar gramajoara a ramas la fel de cateva zile
M_uePsd pe 26 Iunie 2020, 18:06
#4
Io stiam ca Oltenii nu sunt retardati, da tu se pare ca faci exceptie. In deschidere zici ca i societate privata iar in final ceri sa intervina Iohanez si Lautaru sa rezolve. Cum a rezolvat si Psd cand a fost la putoare. Probabil sa o nationalizeze ca pe vremea lui Dej cand erai tu in floare. Fiind si in insolventa numai justitia oarba de corupta mai poate face ceva. Ce? Ca de 5 ani nu face nimic. Hai sa ne dam cu parerea ca si nea Ion e om
Eu pe 26 Iunie 2020, 18:04
#3
X
E aceași grămadă care a fost adusă de la Slobozia
Obs. pe 26 Iunie 2020, 17:42
#2
Gramada...
De-abia astept sa-si faca fotografii cu gramada de bani din salariile restante neplatite. Atunci sa vezi ce n-ai vazut, si nici n-o sa vezi niciodata! Imi pare rau sa v-o spun, cu scuzele de rigoare, sunteti penibili, stimati fosti colegi, cu asemenea fotografii gen "realizarile socialismului"! Faceti jocul celui care ne-a furat, si va fura pe voi in continuare! Sa auzim numai de bine!
LIVIU OLTEANU. pe 26 Iunie 2020, 17:39
#1
Ce investitor, frate?
Din pacate, Combinatul este o societate comerciala cu capital privat. Ca sa vina un investitor, trebuie in prealabil, sa-l accepte Ioan Nicula ca asociat semnificativ. Eu nu pot sa-mi dau cu presupusul, nu cunosc legile si nu fac ca altii sabat campii cu cacanarii politice, cum a fost cea cu "mita pentru PSD"-campaniei lui Mircea Geoana, care A AJUNS SECRETAR GENERAL ADJUNCT AL NATO!-Pe mine ma intereseaza sa DEA BANII PENTRU SALARIILE RESTANTE DE 5 ANI, SA FUNCTIONEZE FABRICILE IN CONDITII DE SIGURANTA SI DE RENTABILITATE MULTI ANI DE ACUM INAINTE SI OAMENII SA-SI PRIMEASCA IN MOD REGULAT DREPTURILE! Iar daca doriti sa zgarm si eu in rahatul politic, intreb: CINE-I OPRESTE PE DOMNII KLAUS IOHANNIS SI LUDOVIC ORBAN SA REZOLVE ACESTE PROBLEME?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.