Donau Chem Turnu Magurele - functioneaza, redus, UREE 2. Ioan Niculae nu vrea sa achite datoriile catre fostii chimisti.

25 Iunie 2020, 20:51 | 3389 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Sectia Uree 2 functioneaza redus, cat sa nu comenteze naivii "eforturile" scarbei de patron. In urma cu 5 ani, cand combinatul a fost inchis, Ioan Niculae declara ca nu e profitabil. Iata ca, dupa cinci ani de odihna, martoaga a mancat jaratec si s-a transformat intr-un cal cu aripi.  Povesti de adormit oamenii obositi( copiii sunt mult mai informati).

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ion pe 26 Iunie 2020, 15:02
#4
Eu
Sant angajați din 2015 care au bani de luat de la Nicolaie pe 8 luni de zile
UN FOST ANGAJAT DE LA KELLOG pe 26 Iunie 2020, 12:22
#3
NICOLAE, ACHITATE DE FOȘTII ANGAJAȚI
NICOLAE FOST ȘI VIITOR PUȘCĂRIAȘ ÎN PRIMUL RAND ACHITAT DE SALARIILE RESTANTE DIN 2015 ȘI APOI SA AI PRETENTII CA FOȘTII ANGAJAȚI CU EXPERIENTA ÎN DONAU CHEM SA REVINĂ LA MUNCA. ACHITAT DE DATORIA DIN URMA ȘI NU MAI SPERA LA CAI VERZI PE PEREȚI, NOI AM MUNCIT 3 LUNI FĂRĂ SALARII , IAR TU AI BĂGAT BANII ÎN CONTURILE DIN MONACO. RUȘINE DAR SA NU UIȚI FRODATA CA SUS EXISTĂ UN DUMNEZEU.
Ani pe 25 Iunie 2020, 23:30
#2
Praf
Un puscarias care a pus un puscarias director general(Maciuca), care nu stie nici macar cum il cheama, vrea doar bani, ce sa mai ....doar e General..
Obs. pe 25 Iunie 2020, 22:09
#1
Gaze...
Uree2-fabrica mortii(produce moarte instantanee sau in timp).O instalatie mult depasita din punct de vedere tehnic si al sigurantei in exploatare, si cu o parte a personalului "uzata" fizic.Salariatii de acolo se expun voluntar(altfel nu ar fi acceptat asemenea posturi) la o gazare permanenta in timpul functionarii instalatiei!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.