Tineri din Turnu Magurele au deranjat linistea publica din zona Penny - strada Vlad Tepes.

23 Iunie 2020, 23:40 | 5167 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Politia.

Ne scriu cititorii - AZI NOAPTE (22-23 VI) IN PARCAREA DE LA MAGAZINUL PENNY DE PE STRADA VLAD TEPES, UN GRUP DE CCA 40 DE TINERI, AFLATI SUB INFLUENTA ALCOOLULUI SI A DROGURILOR, VENITI CU CATEVA AUTOTURISME DE LUX, CU FARURILE APRINSE, CU CASETOFOANELE DATE LA MAXIM, AU FACUT UN SCANDAL MONSTRU, CU URLETE ANIMALICE, FARA CA POLITIA SA INTERVINA. PROBABIL AU SFIDAT CORONAVIRUSUL.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Hahaha pe 01 Iulie 2020, 20:19
#10
Mai multe dovezi, mai putine barfe. Va afundati singuri in cacat.
Ati prezentat macar o dovada? Nu ! De ce? Pentru ca aberati iar prostii va cred. Nici macar nu stiti ce sunt alea rogurile si ce efect au si vorbiti doar sa va ocupati si voi timpul cu ceva.
Un INS. pe 25 Iunie 2020, 07:31
#9
Punctul pe I.
Lasati comentariile tampite! ACEASTA MANIFESTARE REPREZINTA O INFRACTIUNE GRAVA CARE NU POATE MOTIVATA CU NICI UN ARGUMENT! DACA SE VA AJUNGE LA UN DOSAR PENAL, NU TREBUIE OCOLITI NICI PARINTII ACESTOR TINERI.PENTRU EI SINGURA PEDEAPSA DREAPTA ESTE INCHISOAREA CU EXECUTARE!
Nicolae Pestritu. pe 24 Iunie 2020, 14:55
#8
Unui cacat, pretins spiritual, #6.
-Au venit noaptea cu farurile aprinse... PAI NU ASTA ESTE INFRACTIUNEA, CI ...ESTE... MAI MULTE: SA ZICEM CA EU NU AVEAM DE UNDE SA STIU CA ERAU DROGATI SI SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE(DESI STIU SI AM DOVEZI CA ASA ERAU!!-NU CHIAR TOTI, MAI ERAU SI CATIVA "OBSERVATORI" LUCIZI), DAR CA AU INCALCAT NISTE PREVEDERI LEGALE OBISNUITE, PRECUM SI CELE SPECIFICE STARII DE ALERTA, TU SI ALTI POSTACI PUTETI JUSTIFICA?? CA SA NU MAI SPUNETI CA VORBESC EU PROSTII, SPUNTI-LE VOI!LEPADATURI SI SCURSORI SOCIALE!
Lute pe 24 Iunie 2020, 14:17
#7
Pt pestritu nicolae
Cică miliția nu a intervenit pt ca fusese prevenita, stia, ia fost frică însă a obținut filmări pertinente, probabil de la Penny si magazinul lui Bocioroaga. Cacamas....

Dacă miliția stia, de ce nu a fost in secunda doi acolo, să-i prindă în flagrant ?

Si pestritule ( bineinteles ca nu te cheamă asa), nu mai ameninta mai boule, ce i sa faci ?
Un oras de cacat pe 24 Iunie 2020, 10:47
#6
Stire de cacat
Da, sigur erau drogati, pai au venit noaptea cu farurile aprinse, va dati seama ce inconstienta....
Ipse pe 24 Iunie 2020, 09:29
#5
Minciuni
Bă dacă nu ai disperat cu știrile astea despre tineri Drogați. Eu cred ca tu ai o problemă psihică. Altceva inafara de a inventa povesti nu sti, și omule dacă erau 40 de tineri Drogați trebuia sa fie și armata acolo
Nicolae Pestritu. pe 24 Iunie 2020, 07:54
#4
WWW
L-alde #1+#2 si-n special mafiotului #3: -TOATA "MANIFESTATIA" A FOST FILMATA SI INREGISTRATA CU DOUA CAMERE VIDEO, DIN DOUA DIRECTII;- NU S-A SUNAT LA POLITIE(NU MILITIE!) PENTRU CA FUSESE PREVENITA DESPRE ACEST EVENIMENT SI INREGISRAEA A FOST EFECTUATA DE ORGANE AUTORIZATE;-CEI TREI POSTACI CARE ATI PROTESTAT ASA DE REPEDE ATI FOST DEPISTATI.(nu veti fi chemati...."undeva" si nu veti fi sanctionati-nu exista temei legal- dar o sa va coste!). VOI AVETI LEGATURA CU CELE INTAMPLATE.-PRINTRE TINERI AU FOST SI "OBSERVATORI". AVERTISMENT PENTRU USR SI RISE PROJECT: POTOLITI-VA CA DATI DE DRACUL!
Ion pe 24 Iunie 2020, 01:36
#3
Z
Doamneee ce-ți place să improsti cu noroi oamenii, ești mare dobitoc
da pe 24 Iunie 2020, 00:07
#2
y
Daca au fost deranjati, de ce nu sunat cetatenii la militie?
Ioana pe 23 Iunie 2020, 23:48
#1
X
Se vorbește cu atâta ușurință în zilele de astăzi despre droguri.....cum ați ajuns la concluzia ca erau drogați?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.