Viceprim-ministrul Raluca Turcan, la Alexandria: “Guvenul Orban va sprijini judeţul Teleorman şi comunităţile locale”

22 Iunie 2020, 15:19 | 2157 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Conferinta PNL.

Sume importante de bani, din bugetul statului sau din fonduri europene, vor fi investite în perioada următoare în judeţul Teleorman. Anunţul a fost făcut de către vicepremierul Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul Prefecturii, la care au mai participat ministrul Marcel Boloş, secretarul de stat Cristi Barbu, senatorul Eugen Pîrvulescu şi prefectul Liviu Dumitraşcu.

 

“Am venit astăzi, la Teleorman, cu câteva proiecte de dezvoltare, deoarece guvernul Orban doreşte să sprijine judeţul şi comunităţile locale. Ani la rând judeţul Teleorman a fost lăsat în sărăcie din dorinţa de a lua cetăţenii captivi şi a-i folosi electoral. Abordarea noastră este cu totul alta. Prima discuţie a fost despre amplul proiect de apă şi canalizare pe care l-am deblocat, odată cu alte 53 de proiecte din ţară, în valoare de 4 miliarde de lei. Proiectul de apă şi canalizare din Teleorman se ridică la 1,41 milioane de euro, iar 139.000 de cetăţeni vor fi beneficiari. După discuţiile purtate, credem că la începutul lunii septembrie vom putea semna contractul. Şi nu este singurul proiect de dezvoltare pe care-l pregătim pentru judeţul Teleorman. Din bugetul Ministerului Educaţiei Naţionale vor fi alocaţi 1,5 milioane de lei pentru construcţia de toalete moderne, în 12 unităţi de învăţământ, dar şi finanţarea lucrărilor de aducţiune a gazelor naturale în cât mai multe localităţi”, a declarat Raluca Turcan.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Nebunu' din coceni pe 30 Iunie 2020, 07:28
#4
Lu' Leon Marinescu
Măi nea Leoane, de ce ești matale răutăcios? De ce nu au teleormănenii chef de muncă? Păi unde să mai muncească? Că nu mai au unde, iar dacă au, sunt plătiți un pic mai bine ca sclavii, și din joi până-n apoi cu plata la zi. Și cine să mai muncească? Că tineretul a plecat unde a văzut cu ochii ca să poată pune o pâine pe masa familiei. Bine, nici pe liberloci nu-i mai crede decât prostul satului. Matale zici că e nevoie de fabrici. Corect! Dar înainte de a face o fabrică trebuie să ai infrastructură. Uite un exemplu clasic, cazul Pirelli. De fapt Pirelii nu a venit aici dintr-un motiv simplu: nu avea infrastructura necesară! Nu cale ferată, nu șosele care să poată asigura traficul necesar fabricii. Că penalul cu mustață are și el un deget băgat în ciorba asta este altă gâscă în altă traistă.
Danut Cuclea pe 24 Iunie 2020, 17:19
#3
Sa vina banii la Turnu Magurele
Eu personal va promit ca o sa ajut sa se canalizeze toti banii, cu cat mai multi cu atat mai bine. O sa ajute si feciorul lui Dragnea ca fara Teldrum cetatenii no vor profita de roade. Uite asa Orban ne ajuta mai mult decat manelista Veorica de Videle. Abia astept ca nici nu mai pot sa dorm.
Ralu pe 24 Iunie 2020, 10:25
#2
Turc
Credeam că veniți voi cu programe de dezvoltare daca PSD nu au facut nimic, doar pomeni electorale. Dar iată că și voi continuați tradiția.
Leon Marinescu. pe 22 Iunie 2020, 18:05
#1
Brava, Raluco, tata!
Inseamna ca nivelul de trai este atat de ridicat, incat sunt necesare mai multe W.C.-uri moderne, fiind nevoie si de apa si de canale pentru evacuarea dejectiilor. De fabrici nu este nevoie, din moment ce bravii nostri teleormaneni nu mai au chef de munca.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.