Trebuie sa vina televiziunile pentru a rezolva problema din cartierul Magurele.

07 Iunie 2020 | 3422 vizualizări | 6 comentarii
Cartierul Magurele.
Cartierul Magurele.

Noaptea, ca hotii. Gasca lui Dragnea conduce orasul din anul 1996. Hotii sint cetateni de onoare. Politie corupta si multi prosti. 

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Insideversion pe 07 Iunie 2020, 15:30
#6
Sc*rt si la obiect
Tr Măgurele este împărțit în trei categorii: prosti, hoti si ciori. Mai exista din si o alta categorie, infimă din pacate.
x pe 07 Iunie 2020, 11:53
#5
cartierul Magurele
Cum sa nu ne terorizeze hotii cind cei platiti cu bani grei sa ne apere fie din comoditate fie de frica nu isi fac datoria . Vezi patrula auto de cele mai multe ori in zona pasarelei sau la fintina, politistii fie se joaca pe telefoane fie motaie nestingheriti . Ferite-ar Cristos sa legitimeze vreun colorat sau macar sa isi faca simtitta przenta, in zona cimitir ori pe tabon, chiar si asa tolaniti comod in masini ....tot ar fi ceva .

Probabil ca domini comandant ai trimit in cartier dar nu-i si controleaza, sau nici acestia nu se implica neavind alta preocupoare decit cum sa se puna bine cu politicienii sau afacerile personale.

Hotarit lucru trebuie adusa aici televiziunea .

STIATI CA ABSOLUT TOTI TIGANII SUNT TRECUTI LA AJUTORUL SOCIAL ? Pe linga bani au si scutiri partiale la impozit gunoi gaze etc....IAR PULIMEA PLATESTE ROTUNJIND VENITURILE PIUTICULUI PORNOI SI CAMARILEI (pupatorii cizmei nasului Dracnea)
$$$ pe 07 Iunie 2020, 11:38
#4
$$$
O sa ajungeti voi la butoane la pastele cailor cu campania asta de denigrare a politiei si a lucratorilor din primarie
Dobre m pe 07 Iunie 2020, 10:02
#3
Turnu cu stiri
Dragnea a furat tot judetu pina sa intre in politica eta un paduchios nici utilitatile nu le platea,acum nu stie cite vile are si pe unde a furat bani de la ue a facut ce a vrut muschi lui si a batut joc de teleormaneni .
Au trecut 30 de ani....și?! pe 07 Iunie 2020, 10:00
#2
Gata cu neimplicarea și ignoranța !
Nici nu știu ce să comentez mai întâi,despre casele unor proxeneți,despre modul cum au obținut autorizațiile de construcție,despre cum au făcut banii sau despre complicitatea binecunoscută cu autoritățile?Hai să ne oprim puțin și să tragem și niște concluzii.De ce întotdeauna trebuie să vorbim despre alții atunci când este vorba de ceva rău și găunos în societate?Eu zic să vorbim și despre marea masă a susținătorilor unor găști de mincinoși,de hoți și distrugători de orice a rămas după anii 89-90.Despre cum au votat,ce li s-a promis la fiecare 4 ani,ce s-a realizat,și din cauza cui ne aflăm acolo unde suntem azi?Să avem c*rajul să recunoaștem,să deschidem bine ochii și nu nu mai repetăm greșelile făcute de atâția ani.Și să transmitem tuturor celor ce trebuie să respecte legile,că a venit și vremea în care trebuie să o și facă,pentru sunt plătiți foarte bine pentru asta.Gândiți-vă și la ce lăsați în urma voastră,la generațiile ce vor veni,merită și ele ceva mai mult.
anti psd pe 07 Iunie 2020, 07:49
#1
hotii
De 25 de ani acest oras esre tinut in teroare! Clanul care conduce orasul a acaparat tot!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.