Teroare in cartierul Magurele. 11 case au fost sparte intr-o noapte. Un batran este in coma. Politia si Primaria, doua institutii corupte si incompetente.

06 Iunie 2020, 14:05 | 5045 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Spargator.

Record! Azi-noapte au fost sparte 11 locuinte din cartierul Magurele. Infractorii au intrat peste un batran, pe care l-au batut pana a intrat in coma. Recordul anterior era de 10 case si apartinea bandei condusa de Gambor. 

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Vlad pe 09 Iunie 2020, 00:35
#14
Despre,,spargerile,, din Măgurele
http://ziarulteleormanul.ro/doi-tineri-din-turnu-magurele-cercetati-pentru-tentativa-la-talharie-calificata/
Info corecta pe 09 Iunie 2020, 00:33
#13
Despre,,spargerile de case,, din cartierul Măgurele
Sincer... m-am săturat să citesc minciunile voastre! Auzi... 11 case sparte într-o noapte, bătrân în comă... MINCIUNI !!!! Să vă fie rușine!!!! A fost spartă o singură casă, un moș are un cucui in cap, nu i-au furat nimic... Nu știți decât să spuneți MINCIUNI!!!!! MINCINOȘILOR!!!!
Ion pe 08 Iunie 2020, 21:14
#12
.....
Record ! Prostia absolută la"Turnucuştiri".
Un Stat de drept are Forțe de Ordine! UE 2o-2o pe 08 Iunie 2020, 21:10
#11
Nu toporul,nu 380v,soluția la'valorile' lui Alin
Poliția Națională, Poliția locală, Jandarmeria, Poliția de frontieră, alte Trupe Speciale, Servicii de informații, și în extremis..."" ARMATA e cu NOI,ca în 22"". __ Dar staiii...! " la loc comanda" ; se aude că a găsit D-ul primar soluția cea tare ; a măturat la ^Teatrul Municipal _Dragnea și fiul^ și a invitat CSAT să țină următoarele ședințe aici. Locuitori din cartierul Măgurele, voi sunteți cu cotizația la zi, pt. Csat??, sau doar cereți protecție? (dar tu f13?)
GICĂ pe 08 Iunie 2020, 17:52
#10
Vreți să se schimbe ceva?
Daca vreti schimbare, schimbati liderii conducatori că sunt prea incompetenti. ( este fix parerea mea, un tânăr care a împlinit recent 18 ani și care a crescut în democrație.) Este strigător la cer ce se întâmplă în țara asta. Voi ati votat conducatorii. Ce nu vă convine?
Turnean 3 pe 07 Iunie 2020, 13:34
#9
Salarii mari și de pomană
Este plin orașul de angajați la jandarmerie. Dânșii cu ce se ocupă?
Goni pe 07 Iunie 2020, 10:29
#8
Primăria are o parte vina
Primarul psd poarta o parte din vina pt ne înființarea poliției locale dar de ? Cine sa tina toate neamurile în primărie degeaba primarul este străin de cauză, interesul personal si nu comunitar ar trebuie sa concediem pt ca primeste leafa degeaba si incompetent.
franchestain pe 07 Iunie 2020, 01:57
#7
io zic că cel mai binei să facă careva, frate, primăria crez io
ziceam să se facă gardă or gărzi cetățenești autorizate politic or de aministrația localã care sa sigure liniștea și bunu simț social carei sublim pacoloșa da lipsește cu desăvârșire la dacii și romanii și cumanii și ciorile dacoloșa și care săn locuiască conrupta miliție carei oarbă la fel ca Justiția, frate ( ca să vezi cîți orbi avem pe planet asta,frate, mira teai ) și dacă careva sare de kur în sus că: * Ăstai rasism frate* explicații ăluia că poa să fie rasism în toate cazurile posibile mai puțin cu ciorile, calea nus rasă, frate, căn lumea asta mare există rasa albă, aia neagră, aia galbenă, aia verde, da nu rasa cioară, frate așa că se poate deschide un sezon de vînătoare intermediar petru binele cetățenesc șin tegritatea fisică la fraerimea producătoare.

Petru mai multe detalii, mutațivă la rubrica *Turbați aici*. Amin!
Rosu pe 06 Iunie 2020, 23:04
#6
jalnic
Ca de obicei Cuclea este depasit de situatie!Cucleo lasa - ne!
Alin pe 06 Iunie 2020, 19:00
#5
Au revenit în țară numai "valori": ȚIGANI HOȚI, CERȘTORI, PROSTITUATE & PEȘTI
Înarmați-vă cu bâte, furci, topoare etc iar când vine hoțul noaptea la furat (NOAPTEA CA HOȚII DE LA PSD) dați-i să-l juliți serios pe principiul "de cât să mă ucizi tu pe mine, mai bine eu pe tine!"
Turnean2 pe 06 Iunie 2020, 17:54
#4
scarbe
în loc sa ne păziți sunteți mana în mana cu iei.acu su venit acasă ca nu mai au de unde fura în alte tari.
Gabriela pe 06 Iunie 2020, 17:49
#3
Cartierul meu drag
Asa a fost toata viata pe magurele sa u spart case se furau pasarí si nu a facut nimeni nimic
Turnean pe 06 Iunie 2020, 17:24
#2
,
Ce treaba are Primăria cu aceste spargeri ? Ajută si Primăria miliția, cum poate - au fost cumpărate și amplasate camere video pe tot segmentul stradal, cu monitorizare la miliție și tot degeaba. Mă, ăștia ce fac, cum își justifică salariile? Comandante, siguranta si incredere....mergi mai departe, ciocu mic si joc de glezne, PNL ul sa trăiască !
Da pe 06 Iunie 2020, 14:12
#1
Pai
Pedeapsa capitală
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.