Donau Chem a fost oprit din cauza problemelor tehnice.

2 Iunie 2020, 15:23 | 3.372 | 7
Donau Chem.
Car Universal

Combinatul nu a produs un bob de ingrasaminte. Un compresor consuma ulei cat se vinde in toate magazinele de piese auto din Turnu Magurele timp de o saptamana.

7 comentarii Comentează

 • #7
  Care este pe 4 Iunie 2020, 10:07
  Pentru 5
  Pai da, ca Orban -Pnl l a protejat de 25 de ani sa si faca imperiu Interagro, sa cumpere toate combinatele si sa traga tepe de aproape 1 Miliard de euro, din care jumate la stat, iat Anaf si Sri il mangaie pe cap ca da spagi babane si creaza loc*ri de munca de sclavi
 • #6
  Curiosul pe 3 Iunie 2020, 18:04
  Șmecheriile unui satrap
  Aceiași situație este peste tot unde este Nicolae implicat
 • #5
  Pentru 4 pe 3 Iunie 2020, 12:36
  Cum nu știi?
  Guvernul Orban - PNL
 • #4
  Care este pe 3 Iunie 2020, 10:08
  Tot inapoi
  Se pare ca cineva acolo sus la putere il mai tine inca in brate (pe spaga babana) de nu se mai termina odata circul asta cu pornitu combinatului si simulacru de proces de evaziune fiscala
 • #3
  UN FOST ANGAJAT DE LA KELLOG pe 3 Iunie 2020, 07:53
  NICOLAE, ACHITATE DE FOȘTII ANGAJAȚI
  PÂNĂ NU SE VOR DA BANII DIN URMA ACEST COMBINAT NU SE VA PORNI . CREDE EL NICOLAE CA DACĂ ȘI-A BĂTUT JOC DE NOI ȘI NEA TIMES ACASĂ FĂRĂ SA SE ACHITE SALARIILE DIN 2015 AI AJUTA DUMNEZEU SA PORNESCA COMBINATUL NU . NU SE VA PORNI PANA CÂND NU NE VA DA TOȚII BANII DIN URMA. SA NU UITE CA DEASUPRA EXISTĂ UN DUMNEZEU . CARE NU UITA ȘI CE A FĂCUT CU NOI ACEST NICOLAE.
 • #2
  SIF pe 2 Iunie 2020, 16:03
  Miroase a sărăcie și pustiu prin TR
  Nu remarc nicio postare din partea celor ce își frecau mâinile de buc*rie si trimiteau săgeți către cei ce nu cred nici azi,că mastodontul în putrefacție,numit CIC Tr.Măgurele,își va mai putea relua activitatea la parametri normali,vreodată.Din păcate,odată cu slujba de parastas prevăzută încă de ani buni,să nu auzim și cântecul de prohod al Cătunului Tr.Măgurele,și al întregii zone.
 • #1
  Alin pe 2 Iunie 2020, 15:33
  Nu repari nu ai
  De cand la cumparat nu a băgat nici un leu si la ce te astepti cand 5 ani nu a funcționat, atati bani atata peste.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.