ANAF Turnu Magurele - produse vestimentare vandute din portbagajul masinii.

29 Mai 2020, 18:20 | 4045 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
ANAF.
Tocmai ce am fost martorul unei intamplari nefiresti. Imediat dupa terminarea programului (vineri, zi scurta), o parte dintre angajatele ANAF, filiala Turnu Magurele, stateau ciucure langa o masina, din porbagajul careia o femeie le prezenta produse vestimentare spre vanzare. Bineinteles, act de comert ilegal.
Nu va grabiti sa aruncati piatra, desi nu doresc sa le iau apararea, precizez ca doamnele ce fac subiectul acestei postari, reprezinta doar o mica picatura dintr-un ocean.
Din nefericire, situatia este extrem de generalizata. In aceeasi maniera se vand bunuri furate, bijuterii din aur, parfumuri contrafacute, etc. Iar noi, o intreaga societate...cumparam - produse fara acte de provenienta.
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
, pe 29 Mai 2020, 18:32
#1
,
Ce vrei ma sergica ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.