Ioan Niculae a fost pe la Belina. Maine, 28 mai, afla daca o belina.

27 Mai 2020 | 3898 vizualizări | 12 comentarii
Niculae si Nicoleta.
Niculae si Nicoleta.

Niculae a fost invitatul jupanului la Belina. Maine, 28 mai, Niculae are termen de judecata. S-ar putea sa o beleasca si Nicoleta. Fiecare o sa beleasca ce are. 

Comentarii (12) Adaugă comentariu
Un fost salariat. pe 30 Mai 2020, 14:35
#12
lui El. #11
DA, stimate domn, si chiar FOARTE MULTI! TU insa nu intelegi un lucru: DIN PUNCT DE VEDERE PERSONAL STIU CA DACA COMBINATUL VA FUNCTIONA MULT SI BINE DIN PROFITUL REALIZAT ACEST NENOROCIT VA BINEVOI SA RUPA CATIVA BANI SA NE DEA SALARIILE DATORATE DE CINCI ANI(deci, nu numai mie!) CA CETATEAN STIU CA SE VOR CREA LOCURI DE MUNCA SI PENTRU COPIII NOSTRI.
El pe 29 Mai 2020, 17:00
#11
Tara
Tu ai bani de recuperat de la niciolaie?
Un fost salariat. pe 29 Mai 2020, 08:22
#10
Pentru TARA.
Numai niste idioti lipsiti de caracter si de dragoste de tara privesc cu ura repornirea instalatiilor de la Combinat si reluarea produtiei.
LIVIU OLTEANU. pe 28 Mai 2020, 20:12
#9
O MINUNE!
LA ORELE 19,45 DEASUPRA COMBINATULUI A RASARIT UN CURCUBEU SPLENDID, CU CAPATUL DIN DREAPTA AL ARCULUI DE CERC CHIAR PESTE INSTALATIILE COMBINATULUI. O FI VREUN SEMN DE LA DUMNEZEU IN ZIUA INALTARII LA CER A LUI HRISTOS! DOAMNE AJUTA!
LIVIU OLTEANU. pe 28 Mai 2020, 15:44
#8
Propunere pentru Redactie.
Intrucat rubrica "Turnati aici" nu are nici o valoare si nu prea este nici macar citita de autoritati+Primarie-Politie-Parchet-Judecatorie-ANAF, etc, fiind considerata un fel de "buza santului" pentru de-alde "clevetici", cred ca ar fi mult mai utila rubrica "SUGESTI-SESIZARI=PROPUNERI" IN CARE SA SE PREZINTE NUMAI LUCRURI SERIOASE, CONRETE, NU BARFE, PORCARII,POLITICIANISME BASINOASE. MIE, DE-ALUNGUL ULTIMILOR SASE ANI, LA "COMENTARII" MI S-AU PUBLICAT CATEVA MATERIALE, IN CARE, PE UN TON SERIOS, CIVILIZAT AM SESIZAT CATEVA NEREGULI IN ORAS SI-CULMEA!!-IMEDIAT S-AU LUAT MASURI DE REMEDIERE.
O.Beleanu. pe 28 Mai 2020, 11:35
#7
Lui Belianu.
Vericule, eu am lasat o parte din poanta pentru capitolul 2 al epopeii nationale DRAGNIADA. TU POTI SA DAI CATEVA NUME DE POLITICIENI-NU NUMAI DE LA PSD-CARE AU BELIT CRAPII CU DRAGNEA PE LA BELINA?. EU DESCHID LISTA CU CRIN ANTONESCU, NITULESCU, CRACEA... MAI DEPARTE SPUNE TU SI ALTII.
Valentin pe 28 Mai 2020, 09:36
#6
PSDragnea și-a atins scopul
Toți văd cum prosteala de Saelele,prosteală adusă și dezvotată de către pușcăriașul de la Rahova și împrăștiată de toți neșcoliții care au inundat instituțiile statului,a făcut și încă mai face mult rău comunității.Numai cei care trebuie să vadă și să acționeze nu văd sau nu vor să vadă.Copiii celor din Turnu Măgurele,școliți și mulți dintre ei mult mai pregătiți și calificați să ocupe funcții în instituțiile din acest oraș,nu au loc de clientela PSD.Nu au nici măcar bunul simț să organizeze conc*rsuri pentru ocuparea posturilor,de teama că notele participanților lor,nu vor depăși notele lui A.Bîță.Și vrem ca lucrurile să meargă mai bine,dar cu cine,cu tot felul de persoane obediente slugarnice și nepregătite,puse doar pe criterii politice și de rudenie cu alte specimene lafel de necalificate.
Belianu pe 27 Mai 2020, 15:56
#5
Lui O. Beleanu
Frăție, pușcăriașul mustăcios a aflat că nu-i merge cu Tribunalul European ca în Românica.
O. Beleanu. pe 27 Mai 2020, 13:41
#4
Nedumerire.
Invitatul carui "jupan"? Noi, adica "noi majoritatrs", cum politic se exprima pana mai ieri un balaoaches de pe Magurele D.C. stiam ca jupanul original se afla in "recuperare" la Rahova.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.