Comuna Ciuperceni - Lucrari de mantuiala si tunuri de milioane de euro. Familia Gadea este in centrul atentiei.

21 Mai 2020, 18:02 | 3.254 | 10
Ciuperceni.
Car Universal

Comuna Ciuperceni  - familia Gadea isi bate joc de banul public. Revenim cu amanunte. 

10 comentarii Comentează

 • #10
  Daniel Marinescu. pe 24 Mai 2020, 12:11
  Pentru stiinta unor alegatori.
  Pentru a candida pentru o functie publica-de la consilier la presedinte de tara-prima conditie este sa te sustina o formatie politica sau sa candidezi ca independent, avand sustinerea unui anumit numar de alegatori. Ori dl Cracea-vesnicul perdant, cum inspirat l-a caracterizat o jurnalista independenta- nu prea se mai afla in vederile conducerii PNL, pentru principalul motiv ca nu a facut nimic in calitate de consilier local, pentru sc*rt timp si judetean, si de presedinte de filiala a partidului. El nu se mai buc*ra de increderea fostilor consilieri si a majoritatii actualilor consilieri. In privinta profilului profesional si moral, este o catastrofa! DACA AR AVEA UN PIC DE DEMNITATE, AR TREBUI SA RESPECTE CEEA CE A SPUS DUPA CE A PIERDUT ULTIMELE ALEGERI: SA IASA DIN VIATA POLITICA!!!
 • #9
  Gidea senior pe 23 Mai 2020, 20:56
  The. True
  Fiul meu a fost lingăul lui Dragnea și al lui carmen Dan si viceversa
 • #8
  Un votant fidel tarii si credincios in Dumnezeu. pe 23 Mai 2020, 13:01
  Stimate #4,
  Ca nu esti de acord cu felul cum dl Cuclea isi respecta atributiile si rolul de primar, este dreptul dumitale democratic, dar ca sa afirmi categoric ca il vei vota pe dl. Cracea primar si sa incerci sa-i convingi si pe altii sa-l voteze, fara sa vii cu argumente solide democratice, nu cu gargara politicianista gaunoasa, este o tampenie de tip leninist-iohanist! Eu, intamplator, stiu cate ceva despre dl Cracea-cum stiu si despre alti doritori de functii publice pe criterii politice- si cunosc cum s-a comportat la facultatea de Constrctii, pe care a abandonat-o prin dare afara, cum a obtinut o diploma la facultatea Biotera, prin lipsa de prezenta, cum a obtinut niste succesuri extranemaipomenite si ultrapremiate in agriculura, etc. Dl Cracea, din punct de vedere intelectual este o nulitate, din punct de vedere politic, o tinichea ruginita si zornaitoare, iar ca cinste, feresca Dumnezeu! Ca este un reprezentant tipic al etniei cu baza pe Magurele, nu mai este un secret pentru nimeni. Pa!
 • #7
  Alin pe 23 Mai 2020, 10:37
  Cuclea un unu care nu are de-a face cu orasul
  Cu leo ca primar te _a ales lumea nu polarisul la toamnă o sa te trimetul draci acasă pt ca este dusmanul orasul
 • #6
  Ioan pe 22 Mai 2020, 14:08
  Nelămurire
  Este o rigolă carosabilă în poză, ce ar trebui să înțelegem sau să comentăm?
 • #5
  IC Sulescu. pe 22 Mai 2020, 12:19
  Care pavaj?
  In poza vedem un segment de gard.
 • #4
  Un votant fidel al PSD-ului pe 22 Mai 2020, 10:45
  Taxa gunoi
  Primarul Cuclea trimite in mod ilegal somatii, pentru cetatenii care nu au incheiat contract de gunoi, cu un agent privat,in speta POLARIS HOLDING.Te anunt ca eu impreuna cu toata familia mea( 6 PERSOANE ) vom vota pe Claudiu Cracea.I-mi pare rau ca te-am votat in 2016. Nu se va mai intampla acest lucru domnule Cuclea pentru ceea ce faci.
 • #3
  Flori pe 22 Mai 2020, 00:37
  Si in satul Poiana este mai rau
  In satul Poiana care apartine de Ciuperceni este mai rau !
  Rusine primarului care are "n" mandate!
 • #2
  Ciolacu pe 21 Mai 2020, 20:47
  Pavaj
  Ady gidea i-adat belina lui Dragnea
 • #1
  Xuleacu pe 21 Mai 2020, 19:20
  #
  Si ce va mira

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.