Ilie, angajatul care a suferit accidentul de munca, este la Bucuresti sau la Turnu? Conducerea combinatului trebuie sa dea un comunicat de presa.

21 Mai 2020, 01:06 | 3876 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Bineinteles, Maciuca, colegul de "facultate" al lui Niculae, actual saf-general la Donau Chem, nu o sa ofere date despre accidentul de munca. Daca Ilie este la Turnu, posibil sa se incerce o musamalizare, cand s-a prezentat la camera de garda a declarat ca s-a intamplat in timpul liber( au fost implicati mai multi) La Bucuresti era mai greu cu ascunderea accidentului. Daca Maciuca facea o informare( cum este si normal), totul era clar si curat. Poate ca Ilie trebuia sa mearga la Bucuresti pentru a beneficia de servicii mult mai bune in comparatie cu Turnu. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Obs. pe 23 Mai 2020, 15:56
#8
...Donau...
Combinatul a pornit, dar s-a oprit! Avarie la fabrica de amoniac. Pai cu cine bre, cu cine sa faci treaba, si mai ales cu ce?!
Coclea pe 23 Mai 2020, 03:27
#7
Lasa sa crape fraieru'
Nevasta aia ia banutii si-l ingroapa si ramane si ea cu ceva ca sigur gaseste altul.
Dragnea direct din puscarie pe 23 Mai 2020, 03:25
#6
Voi sunteti niste mocofani acolo la Combinat
Suna imediat la Telefon Verde si raporteaza accidentul musamalizat: 0 800 8686 22

trimite email imediat la : comunicare@inspectiamuncii.ro



Salvati omul ala ca daca moare pentru niste bani vin si va strang de gat pe toti inclusiv pe Cuclea cat este el de mic.



Sunati la jurnalisti la ziar la televiziune, nu lasati omul sa moara. Si nevasta-sa sa lase coruptia in pace si sa dea banii inapoi sa nu profite de nenorocirea sotului.
A pe 21 Mai 2020, 23:39
#5
Dezinformare
Auziti si voi niste “ franturi” despre asta acest incident si va apucati sa faceti un articol jalnic...

Jurnalistii lu’ peste prajit sunteti!
Soția angajarului pe 21 Mai 2020, 21:14
#4
Dezinformare totală
Nu mai credeti toate mizeriile care se scriu.Adevarat este că soțul meu este intr o stare destul de critică și atât. Nu se va musamaliza nimic.Timpul le va rezolva pe toate.
Marian Giuclea. pe 21 Mai 2020, 07:46
#3
??????
Sunteti sub orice critica! DESPRE CE ESTE VORBA, CE ACCIDENT A FOST, CINE ESTE ACEST ILIE, ETC?(o fi cumva ilie de la scularie?)Eu sunt un fost salariat al acestui Combinat si nu mai sunt la c*rent cu ceea ce se mai intampla in aceasta unitate(la fel ca marea majoritate a cetatenilor orasului)Cand scrieti despre ceva, cum ar fi Combinatul, dati fratilor mai multe amanunte, cum ar fi cine este acest Maciuca, cine sunt conducatorii sai,s.a.m.d...
Syle pe 21 Mai 2020, 03:15
#2
Pentru ban
Al catelea accident de munca pe platforma mușamalizat este acesta? Identic cu cel al rudarului de la uree. Este mult pana obțin semnătura de la el ca s-a întâmplat acasă, și pe urma.......
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.