Viata bate filmul! Donau Chem Turnu Magurele produce abur ca sa abureasca naivii( angajatii). Asa se intampla unde conduce mafia politico-economica.

18 Mai 2020, 18:17 | 4464 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Abur.

Donau Chem a trecut de la productia de ingrasaminte la fabricarea de abur. Deocamdata, combinatul produce abur pentru a functiona sirena. Cu sirena, Niculae abureste naivii. Angajatii combinatului nu mai sunt chimisti pentru ca nu se mai produc ingrasaminte. Salariatii combinatului sunt calificati in meseria naiv( junior, senior, pensionar). 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Cetateanul.... pe 20 Mai 2020, 16:43
#8
Dezamagire.
De acest site si de modul cum difuzeaza "stiri" ne-am saturat pana peste cap!Onorati redactori, daca aveti ceva concret sa ne spuneti, va rog s-o faceti, daca nu, lasti-ne in pace. cu grijile, necazurile noastre si cu bruma de sperante ce ne-au mai ramas! Daca nu, scrieti din nou banc*ri. De stiri, comentarii, gen iohanisme, ne este greata. DE RESTANTELE SALARIALE DE ANI DE ZILE, STITI CEVA?
Nae pe 20 Mai 2020, 12:59
#7
A pornit combinatul si produce abur si accidente
Daca ne luam dupa Tompete si Raspandaci combinatul a pornit de o saptamana dar productia e ZERO. Cu banii dati pe gazul ars degeaba mai bine cumpara la kg judecatorii si scapa de puscarie ca DNA nu mai functioneaza. In schimb are productie de accidente cu abur la CET
Ion G. pe 20 Mai 2020, 08:36
#6
Sa nu mai vorbim vorbe
Pentru a da incredere fortei de munca solicitate,absolut toti banii la zi,altfel,numai abur se va produce,iar salariile mocofanilor veniti in graba,se vor concretiza tot in abur sau abureala.Si vorba lui nea mesterica de dinainte de 89,”hai,mai bun lucru”.
Mircea Geoana pe 19 Mai 2020, 09:28
#5
Ce bine merge prosteala la Tr.Magurele
Daca Dragnea ramanea la butoane,aflam cu totii ca totul este o minciuna de ”sec*rici”,si ca,combinatul nu a fost oprit niciodata,si ca functioneaza la parametri maximi.Numai ca,odata cu repornirea,la sectia ambalare toti angajatii vor impacheta aburul produs.Chiar si cei din pavilion,cei ce toaca banii degeaba,ramasi acolo numai pentru propaganda.Hai,la buna redeschidere,a mintilor!
ce pe 18 Mai 2020, 23:18
#4
tuta
banii matii de inmormnantare sunt la zi...
Mu_ePsd pe 18 Mai 2020, 23:03
#3
Boului Asd
Din pacate banul (nu ban) ti a luat mintile.

Delirezi, ti ai luat temperatura? Tie ti a dat si bani in avans ca poate intra la Jilava si nu poate sa ti mai dea
Asd pe 18 Mai 2020, 20:35
#2
Asd
Sa mori tu? Bani sunt la zi începând de astazi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.