Cainii fara stapan fac ravagii pe strada Primaverii - ne scriu cititorii.

16 Mai 2020 | 2688 vizualizări | 10 comentarii
Caini.
Caini.

Salut! As vrea sa sesizez situația de pe strada Primăverii... Sutem înconjurați de căței vagabonzi... Intra peste tot.. Sar garduri și strang pui  din curțile oamenilor....

Am fost la primarie de mai multe ori, dar fara rezultat. Apelez la turnucustiri pentru a sensibiliza Primaria. Multumesc!

Comentarii (10) Adaugă comentariu
Vlad pe 24 Mai 2020, 18:02
#10
Pacalicilor
Nu mai vedeti Ciorile Libidinoase vedeti cainii voi acum ca fac ravagii,,,vai de capul vostru
Cristea C. pe 21 Mai 2020, 20:16
#9
Nu numai cainii...
De circa o luna, pe strazile Balcescu, Grivita, Primaverii nu s-a mai vazut picior de maturator de la Salubritate si nici acel tractor cu remorca. Se motiveaza ca cei care primesc ajutoare sociale si care trebuie sa presteze munci nu mai vin la treaba de frica lui CONUVIRUS. Atunci ce-i de facut?
Grivei.. pe 19 Mai 2020, 10:05
#8
Dap
Dacă tot aduci vînător impusca-l si pe cuclea
gigi pe 18 Mai 2020, 12:18
#7
poza
in imaginea prezentata de dumneavoastra este insusi primarul cuclea impreuna cu cateaua lui
Sebi pe 18 Mai 2020, 09:31
#6
Pentru toți cățeii postaci
Până să umpleți site-ul de tâmpenii,mișto-uri și ironii,mai bine puneți mintea și mâna la treabă și c*rățați ce-a mai rămas din amărâtul ăla de oraș.Cine crede că numai nefericitele animale fără stăpân au dreptul la viață,iar noi,oamenii,mai puțin,trăieste trist și doar într-o lume a lor.Și mișcați-vă repede,până nu va deveni o comună sălbatică și îndepărtată de lumea civilizată.
Grivei Cutaride. pe 17 Mai 2020, 17:32
#5
O laba peste nasul carcotasilor.
Zic unii ca acest oras este un sat fara caini. Mint cu nerusinare: suntem multi si vom si mai multi, pe noi nu ne ucide coronavirusul, noi il purtam si vi-l dam!
Posesor de animale pe 17 Mai 2020, 15:02
#4
Oras necivilizat si fara respectarea legilor
In nicio tara europeana nu veti vedea pe strada,lasate libere,animale fara stapani.Nesimtirea si prostia este a acelor stapani de animale care nu au o manuse de unica folosinta,purtata in multe orase din tara,de catre cetatenii responsabili,cu care sa-i ia rahatul animalului de companie.Toate aceste gesturi de ignoranta fata de semenii nostri,cantaresc mult in afalarea educatiei celui ce poseda un animal.Si este destul de relevanta dragostea lor fata de un mediu natural si c*rat.Multi dintre acesti asa zisi iubitori de animale isi cumpara animale de companie doar din dorinta de a arata o alta fata a ceea ce sunt defapt.
Un nemultumit. pe 17 Mai 2020, 07:29
#3
Alte observatii.
-Nu numai pe strada Primaverii sunt caini maidanezi. E plin orasul de caini si pisici fara stapan, in centru la hotelul Turris, in parc*ri, etc. Este adevarat ca sunt destui cetateni "milosi" care ii hranesc pe strada. Nu toti cainii de pe strada sunt fara stapan, multi sunt lasati liberi din c*rti in perioada de reproductie.-In parculetul Tudorica vin babe desucheate cu cainii sa-si faca nevoile in loc*rile de joaca ale copiilor. -A devenit o traditie ca in oras sa fie descarcate masini cu caini stransi din alte localitati. -Are si Primaria lipsurile ei, dar sa stiti ca Ecarisajul se afla la Alexandria, in subordinea Directiei Sanitar Veterinare, organism care nu face nimic, iau bani de pomana. Mai indicat ar fi sa sesizati Prefectura.
Sandu pe 16 Mai 2020, 22:34
#2
nimic
Cuclea =nimic! O postare care il caracterizeaza pe acest mic primar!
Adevărul pe 16 Mai 2020, 22:06
#1
Degeaba te duci la Primărie, cu un așa primar prost ca Dănuț Cuclea, sigur Nu va face nimic!
Îți dau o singură soluție: chemi un vânător și îi împușcă pe toți și ai scăpat ! ^_^
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.