Santierul Bozianu din Piata Municipala.

14 Mai 2020 | 4001 vizualizări | 10 comentarii
Santierul Bozianu.
Santierul Bozianu.

La Bozianu pe santier.  A umplut piata de praf.  Nu a respectat planul de demolare si de constructie.

Comentarii (10) Adaugă comentariu
Antonescu pe 19 Mai 2020, 12:15
#10
Ciorile...
Coclitu tot ciora este si el...pregatiti ..benzina..sa i vindecam singura solutie...
Cetățean cu drept de vot pe 16 Mai 2020, 09:04
#9
Caractița corupției din PSD
Este doar unul dintre șantierele garoilor cu care au umplut orașul.Cu o arhitectură kitchoasă,fără totalitatea actelor necesare ridicării de astfel de gunoaie de construcții.Până la autorizații,avize și alte aprobări(verbale,sic!),dacă au fost respectate proiectele,distanțele între clădiri,cum au obținut actele și cine a semnat pentru ele,a întrebat cineva și de unde sunt banii cu care au făcut astea???Din câte știu,și stiu bine,nu a dispărut pedeapsa pentru abuzul în serviciu.Trebuie numai aplicată.
Adevărul pe 15 Mai 2020, 21:05
#8
Spuneți-le pe numele lor adevărat, adică ȚIGANI/CIORI, nu rromi !
Nu există cuvântul "rrom"! Din istorie: "Roman" înseamnă locuitor al Romei din imperiul Roman, ciorile astea spurkate sunt popoare migratoate/"indieni" care mureau de foame în Asia și au migrat !
Lucifer Morningstar pe 15 Mai 2020, 20:09
#7
întrebări despre cacari
Oare știe cineva ce mai face cacari? Tot de la hotel mănâncă? El era bun prieten cu "Boni". Sau s-o fi mutat la Dunărea? Am auzit că are și el covidul în sânge!
corcodel pe 15 Mai 2020, 18:10
#6
romiii nostri
Am văzut un filmuleț de la Hotel turis cum se face cu mâncarea oamenilor din carantina, acum în filmuleț e dezastru ce sa filmat. Oare primaru e legat la ochi sau e legat de mâini. Cred ca nici nu are c*raj sa ia vreo măsură cu hotelu ca îl cardeste printisoru. Oricum se fac multe abuzuri la hotel turis și primaru e în cârdășie cu ei. Altfel ar fi dat mâncare din alte parti. Pai vezi ca au fost probleme cu mâncarea și tu continui cu hotelu! Asta cum se cheamă? Cârdășie sau prostie? Ambele cu siguranță. Oricum el după ora 13.00 e mereu ciufulit. Am vb cu el de doua ori și era trosnit rău. Mirosea și i se împleticea limba în gura de cat băuse. Betivan, cu**ar, fricos, fără cuvânt de spus in fata unor trepăduși cum sunt frați Codrea sau Ștefan dragnea. El ca primar i-a ajutat sa ia miliarde de la stat cu carantina și când vede ca se impute treaba o sa dea înapoi, dar e prea târziu, lumea a înțeles toate jongleriile.
jiji pe 15 Mai 2020, 17:56
#5
koyul cuclea
Ce sa mai facă acest coi de primar ca nu are niciun cuvânt de spus. Este un sclav pe plantație. Uitati-va la hotel în ce conditi se pregătește mâncare pentru carantinati. Halal primar. Au luat amenda acum 2 săptămâni cei de la hotel pentru conditi impropri la mâncare și primaru a continuat sa plătească hotelului mâncarea stricata. Acum se spala niște mâncare în afara hotelului lângă niște munți de gunoaie. Primareeee, du-te tu la hotel și mănâncă. Ai verificat și tu ce face hotelu cu mâncarea, ai luat vreo măsură? Ai văzut condițiile insalubre? Tot hotelu o sa te ducă la fund în alegeri și cu domnul Ștefan D. Jr.
Puiu Bratu. pe 15 Mai 2020, 17:23
#4
Observatii/.
Ar fi fost nevoie de mai multe amanunte. De ex:=cine este acest Bozianu?= despre ce lucrare este vorba? Eu stiam ca pentru lucrari de constructie este nevoie de mai multe aprobari=autorizatii, nu numai de la Primarie, printre care si de la Prefectura-ISC,DSP, Pompieri,Mediu etc. Ar fi interesant de stiut daca aceste aprogari exista si ce conditii se impun. NU M-ASI MIRA SA AFLU CA EXISTA TOATE APROBARILE, DAR NU SE RESPECTA NICI PROIECTUL, NICI CONDITIILE IMPUSE!(nu ar fi prima data, in Turnu Magurele aceasta a devenit o regula, pentru ca nimeni nu controleaza!)
Marian Giuclea. pe 15 Mai 2020, 14:23
#3
Stimate#2 agitat, dar linistit.
Recitarea domniei tale este sublima, patriotica( sau patriotarda-aceeasi Marie fara palarie), DAR DESPRE CE ESTE VORBA? Si daca odata si odata in acest an covidoidal tot vom avea alegeri, FA MATALUTA 1+19 PROPUNERI PENTRU POSTURILE DE PRIMAR SI CONSILIERI. IN PRIMA ETAPA NU TREBUIE DECAT SA-I NOMINALIZEZI, APOI SA VII CU ARGUMENTE INTRU SUSTINEREA LOR. DE GARGARA CU APA CHIOARA NU AVEM NEVOIE!
Linistit departe de jungla PSD pe 15 Mai 2020, 10:21
#2
SUNT EXPLICATII DESTUL DE SIMPLE
In primul rand,legea pentru ei si nevertebratele carora le permit orice,este total facultativa.Gibonii se pisa pe ei,iar ei stau cu gura larg cascata si cu buzunarele deschise in vederea strec*rarii atentiilor grase,reprezentate prin bancnote straine.Si-atunci,in felul asta,mai crede cineva ca suntem condusi de niste persoane care ne reprezinta interesele,care respecta legile si care pretind sa fie respectati?Asta e numai comportamentul instalat de peste 25 de ani de unul dintre hotii ajunsi fraudulos in pantecele politicii de rahat a Romaniei post decembriste.Se trege tare pe ultima suta,se fura din orice pozitie,se minte pe masura, dupa care e foarte posibil sa nu mai auzim de ei.Vor disparea printre ati votanti,in alte loc*ri,si unde nu-i stie lumea de lichele,aratandu-si onestitatea cu acelasi tupeu si fatarnicie ca atunci cand furau si minteau cu viteza cu care puneau botul toti prostii,la minciunile si prosteala lor,prosti care azi,rupti in c*r,viseaza sa le fie un pic mai bine.
Gogu pe 15 Mai 2020, 07:50
#1
piata
Cuclea e depasit de situatie! El este sclavul unora incepind de la Dragnea si terminind cu Bozianu. Are slugoi care il trag in jos, facind mari abuzuri in numele lui. Ce se intimpla in piata este greu de imaginat, mafia pietei fiind inc*rajata de subalternii lu Cuclea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.