USR Turnu Magurele - cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa.

12 Mai 2020 | 3.593 vizualizări | 5 comentarii
Tunurile Primariei Turnu-Magurele.
Tunurile Primariei Turnu-Magurele.

USR Turnu Magurele ne-a amintit un vechi proverb romanesc, mai actual ca niciodata. Ne-am uitat sa vedem unde se duc banii nostri. I-am gasit!

In calitate de locuitori ai orasului Turnu Magurele, toti cetatenii contribuim la bugetul local prin taxele si impozitele platite. Pe scurt, suntem contribuabili.
Acest statut ne confera drepturi, dar in egala masura si obligatii.

De exemplu, avem dreptul de a fi informati cu privire la modul cum sunt cheltuiti banii publici de catre Consiliul Local. Noi am spune ca, de fapt, acest drept este mai degraba obligatie. E datoria noastra morala sa urmarim modul cum sunt cheltuite fondurile bugetare la nivel de UAT (Unitate Administrativ Teritoriala), stiti cum se spune, cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa.

De aceea va punem la dispozitie "uneltele" necesare pentru a analiza cu atentie cheltuirea banilor publici. Aveti la dispozitie mai multe filtre, dar si posibilitatea de ordonare cronologica sau in functie de valoare a tranzactiilor.

Nu uitati, schimbarea se produce doar prin implicare!

Click aici pentru a observa tunurile Primariei Turnu Magurele. 

5 comentarii Comentează

 • #5
  Lele pe 26 Mai 2020, 08:36
  pt dan
  Tu ori ești prost?
 • #4
  Dan pe 19 Mai 2020, 12:28
  Cacialma..
  Aripa sec*ristica a psd este deghizati in usr..nu va intrebati de unde au atatia bani..

 • #3
  Asta este pe 13 Mai 2020, 22:25
  Ras
  Ba, v ati luat inca un sponsor?
  Pai nu s au invatat? Cine va sponsorizeaza pe voi iese pe locul 2. Acum sa vedem cine o sa fie pe 2, Cracea sau Sergiu? O sa radem cand se vor publica sedintele de consiliu de interventiile lor. Nu ca acum nu am face o
 • #2
  cacealma pe 13 Mai 2020, 17:41
  nu zau?
  Cetatene, de la ei ai aflat ca au aprobat 500000 euroi pentru port? banii au disparut, portul e o mare mizerie.
 • #1
  Cetatean OBISNUIT. pe 13 Mai 2020, 14:42
  Multumim, dar nu era nevoie.
  Nu stiu cine este acest usere, cu ce se ocupa si daca nu cumva este duhul Capitanului Codreanu. DACA DORESC SA AFLU MAI MULTE DESPRE MODUL IN CARE SE CHELTUIESC BANII PUBLICI( NU NUMAI CEI PROVENITI DIN IMPOZITELE PLATITE DE CONTRIBUABILII CASNICI) AFLU DE LA CONSILIERII PNL, SAU DE LA CURTEA DE CONTURI.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.