Turnu Magurele - Ce bine e ca avem stadion modern in timpurile astea.

06 Mai 2020, 17:25 | 4925 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Stadion.

Stadionul trebuia construit dupa ce construiam locuri de munca. In aceste vremuri se poate observa cat cap au avut sau n-au avut desteptii din fruntea orasului. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Gtrwscc pe 13 Mai 2020, 15:08
#8
Dementa
Faliment,faliment la salcia

Făcută de un dement (Ștefan Dragnea)

Unde sunt bani di n buzunarul romanilor de la ferma salcia promiși de Dragnea. In campania electorală.
KOYJACK pe 11 Mai 2020, 15:07
#7
Lui KOILAMBA.
Cea mai civilizata si respectuoasa replica la genialele tale afirmatii este: TE BAG IN PIZDA MA-TI SI DE-ACOLO SA NU MAI IESI! (precizare: nu am facut altceva decat sa copiez vorbele unui cititor al ziarului ADEVARUL, pe care i le-a adresat acum cca 25 de ani tembelului de redactor Tudor Cristian Popescu)Animalule!
Kolombo pe 11 Mai 2020, 07:19
#6
Lui Koijak
Auzi băi căcat pansat, de ce nu pui tu mâna să faci ceva dacă tot te-ai apucat să pui căcat pe ventilator? Taci în plm de bâtac! Marș înapoi la cocina de unde ai scăpat!
Tuirt pe 09 Mai 2020, 22:24
#5
Rty
Alături de Dragnea junior aubagat ferma salcia in faliment dragne Ilie,Valentin Tianu (gândire de șofer),Ilie Elena,,Moraru Măruță.si tehnologul de la fabrica de preparate.
Titlu specific pregătirii,”Aleluia!” pe 09 Mai 2020, 08:45
#4
Ce performanță,să scrii dormind
Măi Koi și jak,tu din care categorie de votanți faci parte,că prea ai sărit ca ars?La modul în care scrii și gândești,sigur ai avut mare necaz pe școală.O singură ideie se desprinde de aici,fără a trebui găsite soluțiile la altcineva,argumentat,mai ușor cu băgatul mâinii în buzunarele tuturor cetățenilor,sau mai bine spus,DELOC.Cum arată stadionul în foto,așa va arăta și stadionul,în c*rând.Și încă ceva,respectă orele pentru luarea medicamentelor,contează.
Koijak. pe 08 Mai 2020, 17:05
#3
Tovarase #2.
Iti spun eu: nu stie nimeni cine va plati toate hotiile si distrugerile premaditate(pompoasa si patriotica formulare, demna de un Catavencu!!))Mai interesanta ar fi, dupa umila mea parere, urmatoarea intrebare: ARE CINEVA VREO PARERE-ARGUMENTATA-CINE AR FI CAPABIL SA SCOATA ACEASTA SARMANA URBE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE, LA CARE-O OSANDIRA BARBARII DE TURNENI??(ca tine si ca altii care se pretind a fi "vocea patriotului nationale") Auzi, bibicule, tu esti hotul care striga "prindeti hotul". Aleluia!
O rază de speranță pe 08 Mai 2020, 09:41
#2
Conducătorii de azi,sunt oglinda votanților de ieri
Va trece și perioada asta nefericită,și să vedem forța și elanul de a mai susține o echipă de fotbal.La cum arată vremurile de azi,și care sunt previziunile pentru cele ce vor veni,să nu se pună cartofi și ceapă pe bucata aia de pământ numită teren de fotbal,și săpată de cei ce vor mai rămâne prin primărie.Acum,în aceste perioade de încercare și crize de tot felul,se va vedea puterea și priceperea de a conduce a celor ce se cred stăpânii noștri.Dar vom avea ocazia să constatăm și despre lăcomia și avântul cu care vor fura pe ultima sută de metri.Că alegerile se vor amâna niște luni,iar cei ce au păstorit turmele de asistați social,spălații pe creieri și propagandiștii răspândaci de până azi,pensionarii nostalgigi și lipsiți de informatii corecte,vor dispărea și ei așa cum au apărut și au trăit în aceste vremuri.Hai să vedem,știe cineva cine sunt cei ce vor plăti toate aceste hoții și distrugeri premeditate?
EPPO pe 06 Mai 2020, 23:15
#1
Dragnea jr = CAZAN PLIN CU KĂKAT
Umflatu ăsta împuțit a confiscat Turnu și se crede pe "moșia" lui, ducea-s-ar la cimitir de nenorocitul drakului și să-l i-a și pe taicăsu după el, sper să mai vadă Dragnea senior lumina zilei în libertate când vor zbura porcii (ăia ai lui de la Ferma din Salcia pe care a băgat-o în Faliment)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.