Petculeasca, sefa de la Salubritate Turnu Magurele, are masina cu sofer.

28 Aprilie 2020 | 4320 vizualizări | 11 comentarii
Petculeasca.
Petculeasca.

Petculeasca se invarte intr-un coi de oras cu un autoturism Daewoo Leganza. Bineinteles, sefa are si sofer. Asa se duc banii turnenilor. 

Comentarii (11) Adaugă comentariu
X pe 04 August 2021, 11:20
#11
Plimbări pe bani noștri
Un comentariu daaa

Doamna Directoare cf doar te plimbi ..?

Stați an birou sa nu va vina rău pe str de la căldură

...stați k bani ai luați dp spinarea proștilor

Doamna mergi an cartierul Măgurele și verifica ți angajați de la salubritate de ce nu ridica gunoiul ...(chipurile vor doar frunze) suntem an Dubai doamna

Ce lege face ți voi la Te Măgurele domnul primar știe
Paul pe 30 Aprilie 2020, 09:02
#10
C.A.S.,,spui ca a iesit la pensie?!
Atunci,in cea mai mare viteza sa mearga acasa si sa aiba grija de nepoti,daca-i are.Sa lasm si loc*ri de munca celor tineri,ca a ajuns intreaga zona,un loc trist,depop**at,unde doar batranii isi mai fac aparitia.Sa ne raspunda conducatorii Primariei TM,care este viitorul copiilor si nepotilor nostri,care este viitorul orasului,si care ar fi motivul pentru care si-ar mai dori inca un mandat?Cum se conduce orasul si care sunt rezultatele?Trebuie sa va treziti,altfel vom fi cu totii niste pensionari,multi dintre noi fara bani.Doar niste simpli si saraci asistati social,dar sa vedem si de unde vor veni banii?In afara de glumite,trebuie sa mai gandim si serios,sa fim si responsabili.
. pe 30 Aprilie 2020, 08:40
#9
.
Voinila stie meserie.Petculeasca, Cristea, Cone, Mihalcea sunt niste nimeni in drum. Ultimii doi daca nu ar mai fi sefi nu ar avea loc de munca, atata meserie stiu. Badita la fel. Sa mei plece la pensie toti, ca sunt si altii mai tineri care pot face ce fac ei, ba chiar mai bine. Meseria se invata daca vrei si esti cinstit. Cine sta in functie 15-20 de ani se crede de neinlocuit, iar altii stau pe bara desi sunt mai competenti si mai apreciati de oameni. Domnule primar, scapati de oamenii astia care va fac rau, si administrativ si politic. V-o spun fara niciun interes. Din simpatie .
C.A.S. pe 29 Aprilie 2020, 14:20
#8
e corect???
Doamna director Petculescu Anisoara, dupa cum bine ar trebui sa stiți, este de c*rand o ** Tânără** PENSIONARA, DECI In concluzie trebuie si sofer.
piu bhwp pe 29 Aprilie 2020, 08:20
#7
Ăștia sunt conducătorii de azi
Nu pot să spun cât este de anormal sau nelegal,ca Șeful Serviciului de Salubritate al Mun.Tr.Măgurele să aibă șofer.Dar vedem cu toții cât este de nociv ca,sef al acestui serviciu,să fie de atâția ani tot duduia de care tot se amintește pe aici.Nu s-o fi săturat de atâta furat și mințit?Nu-mi dispare din memorie imaginea domnului Petculescu,care împreună cu mulți alți spălați pe creieri,apărau ”demnitatea și nevinovăția”,condamnatului Dragnea,în fața Curții de Apel Buc*rești.O familie formată din același aluat de slugărnicie,hoție,aroganță și incompetență.Să spună cei ce-i cunosc mai bine,cum au promovat,și cum au reușit să sa aibă standardul de viață pe care îl au ei azi,știind că unul este bugetar,iar celălalt a lucrat sau lucrează pe la un combinat în faliment? Rușinea nu mai cunoaște limite.
Gogu 3 pe 28 Aprilie 2020, 20:18
#6
hotii
Numai hoti! L- ati uitat pe Cone, acest hot care face pe cinstitul si care fura benzina plimbindu - se cu Loganul primariei! Visa acesti pacalici sa traiasca pe spatele turnenilor?
adita pe 28 Aprilie 2020, 14:58
#5
a
Pe vremea IGO, salubritatea nu avea director, nici macar sef. Acum, toti lipitorii de afise sunt directori. MUIE PSD. Si psd-istilor
Anisoara pe 28 Aprilie 2020, 14:52
#4
Pentru invidiosi
La cît sunteti de prosti tot PSD ve-ti vota .
Gogu pe 28 Aprilie 2020, 14:34
#3
Nenorociții orașului
Acea mașina care o plimbă pe această "pagubă "consumă 15 litri la suta de kilometri. Nici Mohanu,nici Cuclea nu și-au permis să circule că acea mașina care era considerată limuzină când a apărut. În schimb circulă această "pedeapsă "pe care n-o schimbă nimeni pentru că are "valoare ".
ilie de la scularie pe 28 Aprilie 2020, 12:51
#2
cati
Cati "petculesti" sunt in primarie? Ca mai taie frunze la caini si alte familii pe acolo...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.