Sergiu Iordan - DGASPC Teleorman, achizitie suspecta in perioada sarbatorilor pascale.

23 Aprilie 2020 | 4590 vizualizări | 12 comentarii
Iordan Sergiu.
Iordan Sergiu.
Ordonanta Militara nr. 8, prin articolele 9 si 10, stipuleaza izolarea la locul de munca sau in zone special dedicate, pentru o perioada de 14 zile, a personalului ce lucreaza in centre rezidentiale de ingrijire si asistenta (mai jos textul integral al Ordonantei Militare nr. 8). Masura trebuia luata in termen de 24 de ore de la publicarea ordonantei in Monitorul Oficial (efectuata pe 10 aprilie).
La patru zile dupa publicare, in ziua de 14 aprilie, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Teleorman a achizitionat servicii de cazare, pentru o perioada de DOAR trei zile, la un hotel din Alexandria.
Doar trei zile, in perioada sarbatorilor pascale...
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Adita pe 24 Mai 2020, 18:05
#12
Homosexualul
Homosexualul asta libidinos de 20 de ani sa mutat la Turnu Magurele
musetel pe 30 Aprilie 2020, 14:36
#11
si tei
Asta vorbeste ma? Pai are preturile la magazinul lui de 2 ori mai mari ca la farmacie. Omul este dus cu pluta pe Dunare.
Cei 4 ciumați, Organizați pe 27 Aprilie 2020, 07:44
#10
pelerinaj la Rahova!
Și concu,rsuri cu premii : vizite în Brazilia, partide de pescuit la Belina, inaugurarea unei uriașe plantații de trandafiri la crescătoria de porci, raliu cu utilajele tel drum pe autostrada de Sud Buc*rești Alexandria, bilete la sărbătorirea lui jupânul la 80 ani de sejur la pârnaie. Lucifer, Gigi, Mimi, Ce mai face jupânul, idolul vostru cel nevinovat? L-ați uitat... Loialilor... sau îl vizitați la vorbitor?
Gigi pe 26 Aprilie 2020, 14:53
#9
acesta are probleme
Acesta are prtobleme domnilor. A nascocit el impreuna cu cei de la DNA o chestie cu valiza in care se aflau poze si alte documente. Pai domnilor acele documente erau deja in posesia DNA ca doar ei au furnizat si valiza si continutul ei. Sergiulica in timp se va demonstra ca ai vrut doar sa iesi in evidenta cu acea minciuna zisa Valiza.
Mimi pe 25 Aprilie 2020, 06:58
#8
.
Mai Sergica, ce vrei ma tu ? Primar ? N-ai sa vezi ! Cine te votează ma pe tine ? Mai cauta prin gunoaie poate mai găsești vreo valiză.
Satana original pe 24 Aprilie 2020, 23:50
#7
pentru Luci Fer
Ce făcuși, mancati-as gura ta de drăcușor? Ai ieșit o clipă din carantină și apăruși cu capul gol in lume? Feștelește-l pe bibic si hai inapoi la smoală! Răcești repede, nu ai idee ce draci mari bântuie pe aici.

Rați ai dracu de pesedisti! Nu vă mai satură pământu'. Las' să fure si alții!
Gigi pe 24 Aprilie 2020, 04:51
#6
Suspiciune
Am o suspiciune ca nu contribui cu nimic in afara de gura ... la muncaaaa ... la sparaghel ... poate mai gasesti o valiza.
EU pe 24 Aprilie 2020, 00:52
#5
pentru asta d mai jos
ce ma n-ai mai putut d gras cu psd-u la putere d atatia ani? a ajuns orasu o epava, plin de ciori care duc la produs amaratele din turnu si de pe langa, nu tu loc*ri de munca, frigu l-am facut majoritatea cand s-a rafuit m**e asta d primar cu niculae... numai cacati de primari... lasa sa ia si USR-u. sau poate esti unu din lingaii ciumei. sincer o sa vin din buc*resti sa-l votez la locale!
Lucifer Morningstar pe 23 Aprilie 2020, 21:42
#4
imbalsamatul
Cand am vazut poza incadrata in negru, am crezut ca a dat coltul si ca o sa citesc noutati despre cum s-a intamplat nenorocirea. Din pacate, e obez bibicul, daca nu lasa fripturica o sa ajunga pe masa chirurgului si de acolo finalul e cunoscut.
SRII pe 23 Aprilie 2020, 11:45
#3
Lasa vrajeala
Hai,ati disparet cu asta al vostru,cu papornita asta. Nu mai a fost bagat in seama de ceva vreme?

Omul este distru. Prelungesc contractul si gata.Ma ce m as buc*ra sa vina astia la putere sa va saturati de USr plus sa va iasa pe nas. Asta pana vorbeste vine revelionul. A mai dat si el aici la site ceva?
Horia,Closca,fara Crisan pe 23 Aprilie 2020, 11:00
#2
Toti vinovatii trebuie sa plateasca
Da,e destul de clar,e un criminal in serie si trebuie condamnat la moarte.Pe langa ce achizitii a facut primaria de-a lungul timpului,si ce se petrece cu hotelul,care e situatia lui financiara actuala,e ca activitatea unui cartel de droguri pe langa o batrana care vinde verdeata pe strada.Noi suntem furati de 30 de ani de o banda de lichele,si voi ati gasit vinovatul care a mancat seminte in parc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.