Foto Pisatul boului - dezinfectare marca Primaria Turnu Magurele.

15 Aprilie 2020 | 2828 vizualizări | 8 comentarii
Pisatul boului - dezinfectare marca Primaria Turnu Magurele.
Pisatul boului - dezinfectare marca Primaria Turnu Magurele.

Fara cuvinte. 

Comentarii (8) Adaugă comentariu
Garcea pe 17 Aprilie 2020, 23:50
#8
Militean
Pai ce cauta fosti militeni care au protejat clanurile interlope in politica adica in pnl.....mai voteaza p**a mea pnl...
LIVIU OLTEANU. pe 17 Aprilie 2020, 17:09
#7
lui sandu gaozaru.
L....O...=AURA ATHENEU!!! Ha,ha,ha,ha, si etc!Baaa! Pe tine chiar te-a lovit coronavirusul. Numai Cracea poate sa fie tampit ca tine!
Sandu pe 17 Aprilie 2020, 15:06
#6
pt diversionistul L Olteanu
In recamatia facuta, ti-ai dat si numele real? Lu domnul Cuclea, ala care il slavesti, nu ai faci reclamatie? Ma turnatorule, vezi concentratia de solutue care e ousa cind se stropeste sau grosimea asfaltului si fa reclamatie!
No Shit ?!?! pe 17 Aprilie 2020, 14:15
#5
LIVIU OLTEANU = AURA ATHENEU
Este consilieră PSD ......
LIVIU OLTEANU. pe 17 Aprilie 2020, 09:56
#4
Pentru criminalul de sandu.
Ce am scris pe acest site AM TRANSMIS SI LA MINISTERUL DE INTERNE, LA PARCHETUL GENERAL SI DLUI PRIM MINISTRU LUDOVIC ORBAN (atasand si fotografii cu distribuitorul si cu numele lui) LA DSP AM TRIMIS SI TREI BUCATI DIN ACESTE MASTI. MAI BOULE, NU SUNT PSD-ist.CULMEA ESTE CA SOLICITAND PAREREA UNUI CONSILIER PNL, ACESTA SUSTINE CA ORGANIZATIA PNL NU A INITIAT O ASEMENEA ACTIUNE!!!!! PAREREA MEA ESTE CA TOTI CEI CARE AU PRIMIT ASEMENEA MASTI SA NU LE POARTE PANA CAND DSP SE VA PRONUNTA!
Sandu pe 17 Aprilie 2020, 07:29
#3
pt diversionistul L Olteanu
Ma lingaule cu diferite nume care creezi diversiune, de ce nu dai tu fraiere masti cu certificat de garantie??? Ma corectule, autodenunta- te tu, ca ati distrus orasul cu Psd si Cuclea !
Gabor Ckaudiu. pe 16 Aprilie 2020, 19:36
#2
Text si poza neclare.
Din ceea ce se cunoaste, un bou nu se pise atat de mult. Poate este pisatul autorului.
LIVIU OLTEANU. pe 16 Aprilie 2020, 14:30
#1
Domnule primProc*ror.
O sesizare a unor fapte cu urmari potentiale grave: AZI, IN FATA SUPERMARKETURILOR PENNY, PROFI SI CHINA SHOPP DIN CENTRU,UN CETATEAN DISTRIBUIA MASTI DE PROTECTIE DIN PARTEA PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL, IN TIMP CE SE DESFASURA UN CONTROL DIN PARTEA POLITIEI, ARMATEI SI JANDARMERIEI. APARENT, TOATE BUNE SI FRUMOASE SI, MAI ALES, LAUDABILE, DACA NU S-AR FI INREGISTRAT INCALCARI SERIASE ALE LEGILOR. cITEZ, LA INTAMPLARE:

= ACESTE PRODUSE NU ERAU INSOTITE DE CERTIFICATE DE CALITATE SI GARANTIE.

= CEL CARE LE DISTRIBUIA NU ELIBERA UN DOCUMENT DIN CARE SA REZULTE IDENTITATEA SI CALITATEA SA

= ACESTE PRODUSE NU ERAU AMBALATE INDIVIDUAL SI CHIAR DACA ERAU SCOASE DIN PUNGI, PANA A AJUNGE PE FATA CETAREANULUI PUTEAU FI INFECTATE DATORITA MEDIULUI IN CARE SE DISTRIBUIAU.

=A-I DA ACESTEI ACTIUNI O SEMNIFICATIE POLITICA ESTE O DOVADA DE IMBECILITATE SI CRETINISM DIN PARTEA INSPIRATORILOR SI ORGANIZATORILOR.DACA CINEVA SE VA IMBOLNAVI PURTAND MASCA, CINE RASPUNDE? VREM RASPUNSUL DV! SANATATE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.