Hotel Turris: Ciuma Rosie si Covid-19 - trecut, prezent si viitor.

06 Aprilie 2020, 23:52 | 5545 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Hotel Turris.

Ciuma Rosie a umplut la refuz hotelul din Turnu Magurele( petreceri, partide de vanatoare). Coronavirusul, la randul lui,  a adus multi clienti pentru afacerea familiei Dragnea. 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Gigi pe 14 Aprilie 2020, 02:20
#13
Titlu
Schimba titlul, guvernul PNL plateste cazarea si masa la hotel pentru toate c*rvele si pestii intorsi acasa.
? pe 10 Aprilie 2020, 11:35
#12
?
Mă tot întreb de ceva timp,cum dracu poate sta de atâția ani o grămadă de fier vechi(mașina) pe trotuarul din fața hotelului,in centrul orașului,iar primăria să accepte așa ceva.Chiar pentru unii este permis orice????
Daniel Marinescu. pe 08 Aprilie 2020, 15:02
#11
Lui MIHAILA-inventatorul de istorie.
Eu sunt unul dintre cei care fac misto de prosti.De aceea,pornind de la ceva concret,imi permit sa-i iau in bascalie pe pretinsii "eruditi" precum alteta voastra. Ca vorbesti din ceasca de cafea si paharelul de tarie o dovedeste frantura de fraza referitoare la Bratianu. Care Bratianu, maestre, ca e multi(adica au fost). Apoi o dai pe doctrina,ca sa sperii babele de pe buza santului, sa le lasi cu gura cascata de admiratie "da dastept e asta, muica!" Ca si cand acum duduie politica romaneasca de doctrine!?(Panglicari in ale tarii, care joaca ca pe funii,/Masti cu toate de renume din comedia minciunii/Au de patrie, virtute nu vorbeste liberalul,/De ai crede ca viata-i e c*rata ca cristalul?-1881)Pe mine parca ma duce mirosul spre lumea selecta din care te pretinzi a face parte si te intreb: ai publicat de c*rand vreo carte care s-a epuizat rapid?.Inchei in modul cel mai serios si civilizat rugandu-te sa INDICI SURSELE BIBLIOGRAFICE CE TI-AU SERVIT LA MAGISTRALA LECTIA PE CARE MI-O DAI.
MIHAILA pe 08 Aprilie 2020, 10:42
#10
Lui Daniel Marinescu, puțină istorie
La ce dracului vorbești ca proasta-n târg, nu știu, ceea ce se vede însă limpede este că habar n-ai despre subiect. Partidul Conservator a apărut ca entitate politică abia în anul 1880, și este continuatoarea politică a doctrinei conservatoriste a marii moșierimi, iar începuturile conservatorismului românesc nu este la 1850, la acea dată nu exista noțiunea de doctrină politică. Abia prin anul 1862-64 a apărut germenii acestei doctrine, al cărei vârf de lance a fost Barbu Catargiu. Ca să te lămuresc și ce e cu culoarea roșie, asta nu se referă la ceea ce crezi tu, ci se referea la gruparea radicală a lui Brătianu. Presa conservatoare, adică ziarele Epoca și România Liberă numea PNL drept reptila colectivistă. Nici o legătură însă cu colectivizarea bolșevică. Pe urmă, lideri conservatori de marcă din Teleorman, precum Mănciulescu, Păucescu, au sfârșit a deveni membri ai PNL. Când te mai mănâncă-n c*r să faci pe eruditul în domeniu, asigură-te că-l și stăpânești bine de tot.
Matei pe 08 Aprilie 2020, 09:58
#9
Hotel Turris
Sa vedem cine mai faci nunți și botez la hotel după ce trece.carantina in microbii ăia după ce că nu aveați nici un client.acum ii pierdeți pe toții
Un CETATEAN-ALEGATOR RESPONSABIL. pe 08 Aprilie 2020, 09:57
#8
Stimate comentator #5.
Ca filozofie este frumos de adevarat ceea ce spui, dar ca practica socialasi politica nu foloseste la nimic. INTODEAUNA CEI MAI BUNI SUNT CEI CARE N-AU CASTIGAT.(vezi ce a zis Marin Preda) Si eu sunt convins ca in acest oras exista cel putin 10 cetateni mult mai buni ca dl Cuclea si ca dl Cracea(i-am citat pe ei intrucat s-au situat pe primele doua loc*ri la ultimele alegeri) si cel putin 100 de cetateni mult mai buni decat actualii consilieri. Nu vreau sa dau nume pentruca imediat vor sari javrele de serviciu si-i vor improsca cu saliva lor otravita. Exista si o consolare: mai sunt destule popoare, pretinse supercivilizate si arhidemocrate care sunt la acelasi nivel politic si social ca noi! NE-O DEMONSTREAZA ACTUALUL ARMAGHEDON NUMIT VIRUS COVID 19, MAI EFICACE DECAT BOMBA NUCLEARA. IN INCHEIERE, NU MA POT ABTINE SA DAU UN EXEMPLU:DL KLAUS IOHANNIS A FOST UN FOARTE SLAB PROFESOR DE FIZICA SI UN CARACTER EXECRABIL! (iar pe Dragnea lasati-l dracului in pace, e mort politic)
Sunt unii rătăciți cu mintea pe 08 Aprilie 2020, 01:40
#7
Voi,CREȘTINI adevărați #2, #4..
Nu mai dați replici unor bipezi de paie, ziși oameni de tinichea, gunoaie, rebuturi, reziduuri umanoide, cum este... LARY. Oare când mergeți pe o alee în parc și jos vedeți un excremente de câine, vă opriți și vorbiți cu el, acel LARY.???
Daniel Marinescu. pe 07 Aprilie 2020, 16:42
#6
Putina istorie.
Pe la 1850, cand existau Partidul Conservator si Partidul Liberal, liberalii erau numiti "rosii". 'Telectualii culti la cap de la Turnu cu stir, cu inalte studii la facultatea "Biotera" vor sa ne convinga inca odata ca "gura pacatosului adevar graieste"?
După postarea lui #1,ce urmează? pe 07 Aprilie 2020, 14:32
#5
Astfel de postări sunt permise?
Bravo Lary,ți-am remaract inteligența!Ești cumva Lary Fredy,ăla care face dragoste cu spatele?Măcar de data asta gândește cu capul,ăla de sus.Nici acum nu înțelegi de ce Dragnea are case,hoteluri,terenuri și tot felul de alte proprietăți prin lumea asta,iar tu ești doar un pârlit de votant,din 4 în 4 ani,cu interesele și găștile lui?Când după atâția ani mă uit în jur și văd ce se întâmpă,mi se face subit dor de Ceaușescu!!!Nu de persoana lui ori de regimul lafel de infect și odios ca cel înfințat după 89,ci de educația,de școala și profesorii de atunci,de bunul simț,de teama și nu de puține ori frica față de anumite fapte,de manifestări și obiceiuri în vremuri de constrângeri în societate,tote pentru respectarea legilor de-atunci.La noi,democrația,a fost înțeleasă și manifestată diferit,de fiecare individ în parte,după voia,plăcerile și avantajele ei.Rezultatul îl vedem azi.Prostia e pe primul loc,slugărnicia și oportunismul îi urmează.Oare ce așteptări să mai avem de la cei ca Lary?
Un consilier PNL (GHICI CARE?) pe 07 Aprilie 2020, 13:54
#4
Diversiune.
Pentru verificare mergeti la hotel si spuneti ca doriti o camera pentru o noapte. Apoi spuneti pe acest site ce raspuns vi s-a dat.
Cristi pe 07 Aprilie 2020, 11:44
#3
Pentru Lary
Sa iti dea la m**e Lary toti bolnavii din hotelul ala, la fel si la muistul ala de Branza, SA NE PISAM PE VOI DE PSD.isti
Lary pe 07 Aprilie 2020, 06:16
#2
Urări
Să vă i-au familia în Pula cu știrea voastră
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.