Asistent medical din Teleorman acuzat ca a furat, de la Spitalul Floreasca, 2.000 de masti si dezinfectant.

04 Aprilie 2020, 10:25 | 3421 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Un asistent de la Spitalul Floreasca din Capitală, de loc din Teleorman, a fost reținut de poliști, acuzat că a furat de la serviciu 2000 de măști și dezinfectant. El va fi propus pentru arestare preventivă.

 Un asistent de la Spitalul Floreasca din Capitală este acuzat de polițiști că a furat din magazia unității sanitare 2000 de măști și recipiente de dezinfectant pe care ulterior le-a vândut unei firme. După ce a fost identificat de oamenii legii, bărbatul a returnat 550 de măști de protecție.

Comunicatul Poliției Capitalei

”La data de 03 04 2020 polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus in aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat suspect într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de furt.

Cel în cauză a fost depistat în județul Teleorman si condus la audieri. Totodată au fost puse in executare și două mandate de percheziție domiciliară , unul la locuința bărbatului și la locul său de muncă, în spațiul său destinat ca vestiar. Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că in data de 29 03 2020, in afara orelor de program s-ar fi prezentat la locul de muncă, unde ar fi pătruns in depozitul și ulterior in magazia unității sanitare unde are locul de muncă, și de unde ar fi sustras 2000 de măști și recipiente de dezinfectant , pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice. Au fost identificate și restituite de către suspect un număr de 550 măști de protecție. Față de cel în cauză a fost luată masura reținerii pe o perioada de 24 ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.”

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Cineva pe 07 Aprilie 2020, 11:52
#4
...
Dacă asta îi e educație primită în școală?! Școlile din Teleorman sunt renumite pentru numărul de derbedei. În privința profesoarelor lucrurile stau și mai prost (e.g. Nițu Narciza ștrengărița de 60 de ani cu decolteu).
Mari Arcea pe 04 Aprilie 2020, 23:04
#3
Ajutooooorrr
Sorin Ionescu așa zis profesor in municipiul Rosiorii de Vede vrea sa ma linggă jos eu nu accept din acest motiv încearcă sa îmi păteze imaginea atât mie cât și lui Sandu Găoz un amic de-al familiei mele
... pe 04 Aprilie 2020, 19:55
#2
Alexandru Gheorghe
Se numeste Alexandru Gheorge, Sandu Gaoaza!
Sorin Ionescu pe 04 Aprilie 2020, 11:19
#1
Legea sa își spună cuvântul
Cum se numește persoana in cauză ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.