Coronavirus a ajuns la Turnu Magurele.

02 Aprilie 2020, 22:10 | 9080 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Iar acum, o parte dintre cei care au ajuns în țară prezintă simptomele noului virus și sunt internați în sub-zonele stabilite la nivelul fiecărui spital din județ. În urmă cu câteva ore, o femeie în vârstă de 36 de ani, dar și fiul acesteia, de 21 de ani, din localitatea Mereni, care s-au întors recent din Franța, iar de ieri au fost internați la Spitalul Municipal din Turnu Măgurele, au primit acum rezultatele testelor: AMBII AU CORONAVIRUS.
Potrivit surselor noastre, până la această oră, Bucureștiul a trimis doar astăzi rezultatul pozitiv pentru șase teleormăneni.

sursa: explozivnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Fagaras pe 07 Aprilie 2020, 01:51
#20
Ce face politia?
Politia nu le face nimic la ciori fiindca ia spaga de la ei va dau repede un exemplu interesativa la camin la codrea cîte prostituate sant cazate acolo dastea recent venite acolo le a cazat ciorile ca acum nu mai are ce sa faca cu ele deci sant citeva zeci acolo so politia stie dar se trece cu vederea asta este asa o sa ne imbolnaveasca pe toti
Niku pe 06 Aprilie 2020, 12:10
#19
Ptr. Locuitorii orașului
Nu le fac nimic la țigani ptr. ca ăstia fac diferența la votări e vorba de câteva sute, poate ne unim și reușim sa spargem clica asta care a ruinat orașul.
Nelu pe 05 Aprilie 2020, 12:40
#18
Despre ti**ni
Primaria, adunati toți țigani, faceti o groapa cu var si aruncti-i in ea. O sa deveniti eroi.
Diaconescu M. pe 04 Aprilie 2020, 09:16
#17
Important.
AM SOLICITAT GRUPULUI DE COMUNICARE STRATEGICA SA CERCETEZE SI MODUL IN CARE SITE-ul TURNU CU STIRI DEZINFORMEAZA CETATENII DESPRE ACEST FLAGEL NUMIT CORONAVIRUS SI DESPRE MANIPULREA OPINIEI PUBLICE IN SCOPURI POLITICE CRIMINALE, ASCUNZAND, DE FAPT, CAZURILE DE INCALCARE A LEGII, ATAT DE CATRE UNII OAMENI POLITICI LOCALI, CAT SI DE CATRE FIRME ALE ACESTORA.
Dorina pe 03 Aprilie 2020, 21:10
#16
Grja
Vai de noi, la cum este dotat spitalul din Turnu e clar, o sa ne infectam cu toți .

Am fost cu mama in urnă cu 4 zile, avea tensiunea mare și ira un medic arab la garda, și vorbea cu asistenta dacă are o masca pt el, răspunsul a fost de unde domnul dr nu avem nimic, credeți ma ca am ramas fără cuvinte .
X pe 03 Aprilie 2020, 20:35
#15
Salvare
COLORATILOR(CIORILOR) A ÎNVIAT ANTONESCU =COVID 19 GATA NU MAI SCĂPAȚI
Claudia... pe 03 Aprilie 2020, 16:26
#14
Intrebare...
A AJUNS sau A FOST ADUS?
Un cetatean (si)cu cetatenie germana. pe 03 Aprilie 2020, 15:32
#13
Lui #11(NQUIPE)
Acesti diasporeni care se intorc in tara sunt niste teroristi TERORISTI POLITICI INCONSTIENTI care au inebunit LUMEA prin comportamentul lor antisocial. Marea majoritate a acestora nu au avut nici un statut social legal in tarile care acum i-au luat la goana. Nu toti sunt ti**ni. In oras cunosc trei familii de ti**ni-sau romi cum li se zice oficial-care lucreaza in Spania, Italia, Germania, care au obtinut cetatenia si care NU AU DE GAND SA VINA IN TARA, BENEFICIIND DE PROTECTIE SOCIALA CA ORICE SPANIOL, ITALIAN,NEAMT.Iar tu, mai scarnavie, se poate ca de coronavirus sa scapi, dar de prostie in nici un caz. Prost te-ai nascut, prost vei traisi tot prost vei muri!Javra!
ilie de la scularie pe 03 Aprilie 2020, 14:15
#12
falitii nostri
Pai cum, sa n-avem si noi falitii nostri? Ar fi fost de mirare dupa cati "meseriasi"s-au intors acasa nemaiavand "obiectul muncii"...
NQUIPE pe 03 Aprilie 2020, 12:50
#11
Nu am frică de COVID,cum am de prostie
Încet,punctule,că-ți ia mintea foc!!Că tu ai stat în beznă până azi,vedem și constatăm.Categoria aia de care ne spui cu atâta patos,este cea creată,susținută și întreținută de ăi mai de seamă garoi,Iliescu și Năstase.Categoria asta nu e de ieri de azi în asemenea condiții,și cu astfel de îndeletniciri.Și bagă bine la cap,că întreaga masă despre care vorbim aici,a fost electoratul de bază al PSD,electorat care nu a fost adus în acestă stare decât de politica ”social democrată”,și de populismul unor reminiscențe și relicve comuniste.
. pe 03 Aprilie 2020, 09:35
#10
.
Da, Vali, ce nu iti e clar ? Sunt TIGANI. Trei sferturi dintre cei bolnavi sunt ti**ni veniti de la furat si de la prostitutie. Votantii lui Iohannis si ai lui Cracea Cracanel care acum se poisa pe el si face celule de criza. Mureati de dragul diasporei, Uite ca a venit diaspora .
Irina pe 03 Aprilie 2020, 09:29
#9
Needucati
Oameni buni, vorbiți mai frumos! Încercați să scoateți din vocabularul vostru toate cuvintele vulgare pe care le-am citit.. Cat despre covid, tot ce puteti face este sa stati in casă, sa ii izolați pe cei în vârstă si vulnerabili si sa purtați masca atunci cand ieșiți la cumpărături sau cand mergeți la munca. Iar cei ce s-au întors din diaspora sa respecte carantina sau izolarea, sa se gândească la faptul că ii pot omorî pe cei dragi... Sanatate!
Cristina pe 03 Aprilie 2020, 08:37
#8
Stati linistiti ca nu va îmbolnăvește nimeni.Este totul politic.
Locuitori din Turnu voi sunteti chiar nebuni va ie frica de moarte.Daca voi lucrați în țări străine voi nu veneai acasă ce făceați acolo făceați foamea.
Vali pe 03 Aprilie 2020, 05:37
#7
Vârsta
La 36 de ani,avea copii de 21 de ani?
E binee pe 02 Aprilie 2020, 23:41
#6
Astrele se aliniaza
E luna cu ascendent in Saturn...se naște Antonescu 2 și Hitler 2...o sa avem din nou săpun de oameni!!!
Simplu pe 02 Aprilie 2020, 23:14
#5
Pt bani!
Incasezi de la stat bani pt cazare mancare si paza...!

Cine sunt beneficiarii,vrem hartii!
Cum pe 02 Aprilie 2020, 23:05
#4
Dracu
Cum sa aduci infectate la Tr Magurele? Cum sa primesti in tara tot j**ul din lume? O sa rămânem mult mai putini in Tr Magurele....in cateva luni +++ RIP +++
Aa pe 02 Aprilie 2020, 22:55
#3
Aa
Trebuiau duși la Roșiori, nu aici . E clar, vor sa infecteze si aici tot orasul . Scopul lor .
Jeguri de autoritati pe 02 Aprilie 2020, 22:37
#2
Cum sa primim.asa ceva
Nici macar nh sunt din oras,au fost cazati aiurea li s-a dus de mancare,au iesit in c*rtea liceului,acum au contaminat si spitalul.Trebuie dat foc ca la sobolani
Sq că vdr pe 02 Aprilie 2020, 22:36
#1
Buka
Sa mi sugeti p**a toții care ați venit din alte țării, sa mi trag coaiele pe masa voastră de infecții puli, mars in morții voștri .. sa va dau la m**e și lui Iohannis și lui Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.