Criza coronavirus - Romania vs Turcia.

31 Martie 2020, 23:26 | 1.972 | 4
Coronavirus.

Atentie mare la tehnologia extraterestra din Teleorman! Click aici pentru video.

4 comentarii Comentează

 • #4
  Marius pe 3 Aprilie 2020, 01:03
  Pentru toti cetățenii România
  Mutati-va ma definitv în Turcia s au în altă țară de unde ati venit dati-va în p...a mea de gunoaie ce sunte ti,pana acum 2 saptamani plangea-ti ca nu v a primește în țară...
 • #3
  Insideversion pe 1 Aprilie 2020, 15:16
  Mare idiot tre sa fii, UNU!
  Probabil esti un lingau pesedist care candva isi repara amarata de Dacie cu sârmă si patent, ca la service era prea scump! Suntem in secolul 21 totuși, prostule!
 • #2
  *Cum e turcu, si pistolul* pe 1 Aprilie 2020, 12:03
  Vedeti unde s-a ajuns?!
  Niste neica-n drum se chinuie sa apere incompetenta,hotia si prostia.Bine,ma desteptule,garoiul ala care a postat are 3 clase dar,nici tu nu arati ca ai avea mai multe.Ce mai e de spus,daca nici imaginile sau filmuletele nu sunt suficient de relevante,ce doresti sa ne arati?!?Atunci de ce mai citim,si in ce mod stim sa interpretam lucrurile?!?Mars si dezinfecteaza cum trebuie,fa-ti datoria,sau renunta la social.
 • #1
  UNU pe 1 Aprilie 2020, 00:52
  Garoiu
  Ce este domne asa de rau in ce face si cum face? Asta de a filmat are 3 clase cu una mai mult ca trenul. Dezinfecteaza un trotuar cu ceva pe baza de clor (banuiesc).Ce ati sarit toti asa de cu_ la filmarea asta? Cel care a filmat este mai breaz? Este un lautar garoi care canta pentru garoi. NU STIE SA SCRIE si el are pretentii.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.