Criza coronavirus - Dosar penal pe numele unor cadre medicale ale Spitalului Judetean Teleorman.

29 Martie 2020 | 4207 vizualizări | 3 comentarii
Comunicat.
Comunicat.

“La data de 29.03.2020, organele de poliție din cadrul IPJ Teleorman- SIC s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, faptă prevăzută de art 297, alin 1, Cod Penal, și zădărnicia combaterii bolilor, faptă prevăzută de art 352 Cod Penal, dosarul fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

În actul de sesizare s-a reținut că, în perioada 28-29.03.2020, cu ocazia acordării îngrijirilor medicale unei paciente din comuna Țigănești, județul Teleorman, confirmată ca fiind infectată cu Coronavirus, funcționarii publici din cadrul Spitalului Județean Alexandria nu au luat toate măsurile legale pentru a împiedica răspândirea acestui virus, fiind pusă în pericol sănătatea altor persoane – pacienți și cadre medicale.

Cercetările penale sunt într-o fază incipientă, urmând să fie clarificate mai multe aspecte, iar, în consecință, opinia publică să fie informată.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria atrage atenția asupra necesității respectării măsurilor impuse de către autorități”, transmit reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria

Comentarii (3) Adaugă comentariu
L...O... pe 29 Martie 2020, 17:33
#3
Catre Parchet-Politie- Primarie.
DUPA CE AI DAT DRUMUL LA LUPI IN TARCUL OILOR, ESTE EXTREM DE GREU SA-I MAI DAI AFARA! NU VREAU SA FAC COMENTARII RAUTACIOASE SAU SOVINE -RASISTE, DAR ACUM ESTE GREU SA OPRESTI RASPANDIREA ACESTUI COVID 19, CAND DEJA TARA A FOST INVADATA DE DIASPORENI FUGITI DIN ZONELE "ROSII" FARA SA-I FI OPRIT DE LA INCEPUT LA GRANITE PENTRU CONTROL MEDICAL. SI-N ORASUL NOSTRU AU APARUT MULTE FIGURI NOI CARE SE PLIMBA NESTINGHERITI PE STRAZI,PRIN MAGAZINE, PE LA INSTITUTII PUBLICE, PRIN POLICLINICA SI PRIN SPITAL. ACESTIA SUNT DINTRE CEI CARE AU FOST, MAI ALES, PRIN SPANIA SI ITALIA, NU S STIE CE STATUT AVEAU, DAR IN NICI UN CAZ LEGAL,DIN MOMENT CE NU AU AVUT CONTRACTE DE MUNCA, NU AU PLATIT ASIGURARI, DECI STATELE RESPECTIVE NU AU NICI O OBLIGATIE FATA DE EI SI-I TRIMIT ACASA. NU-I EXCLUS CA SA CEARA STATULUI ROMAN SA LE TERMINE VILELE INCEPUTE SI SA LE DEA PENSII SPECIALE. STITI CE MI-A ZIS O DIASPOREANCA CU FUSTE LARGI? "SA NE DEA IOHANNIS CA D-AIA L-AM VOTAT!"CE VETI FACE ACUM, NE IZOLATI PE NOI?
Izoleta pe 29 Martie 2020, 16:08
#2
Izoletelor
Noroc ca stim unde e Țigănești acum cu Delcea ca nu știa nimeni
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.