Criza coronavirus - 9 cazuri de infectare in Teleorman. O ambulanta s-a rasturnat in Alexandria. Mai multi angajati ai Serviciului de Ambulanta intra in izolare.

29 Martie 2020, 00:40 | 4289 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Ambulanta.

In Teleorman sunt 9 cazuri de infectare cu Covid-19.

O ambulanta, care transporta o persoana aflata in izolare, a fost implicata intr-un accident rutier. IPJ Teleorman precizează că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din Alexandria, conducea un autoturism pe strada H.C.C., din direcția str. Negru Vodă către str. Libertății, la intersecția cu strada Dunării a pătruns pe culoarea verde a semaforului electric și a intrat în coliziune cu o ambulanță care pătrunsese în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric, având în funcțiune semnalele luminoase. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui asistent din echipajul ambulanței. În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Prefectura Teleorman transmite că ambulanța implicată în accidentul din Alexandria transporta la Spitalul de Urgență Județean, o persoană aflată în izolare la domiciliu, pentru a i se face un control medical. După efectuarea controlului s-a decis transportarea persoanei înapoi la domiciliu.

Alertă la Serviciul de Ambulanță Teleorman, unde mai mulți angajați vor intra în izolare la domiciliu. Din primele date, este vorba despre nu mai puțin de patru echipaje.

Potrivit unor surse, se pare că angajații Serviciului de Ambulanță au intrat în contact cu persoane infectate cu COVID-19 sau cu persoane suspecte de infecție, prin urmare, așa cum prevede protocolul, aceștia vor intra automat în auto-izolare.

Se pare că în misiunile care i-au trimis în izolare la domiciliu, angajații SAJ nu și-au luat măsuri suplimentare de protecție, neștiind că persoanele cu care au intrat în contact ar fi putut fi infectate cu noul coronavirus.

sursa: ziarulteleormanul.ro

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.