Criza coronavirus - Enculescu nu respecta Ordonanta Militara.

24 Martie 2020, 23:48 | 4188 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Comentariul zilei - ENCULESCU cara angajații in dube de marfă, nici macar in microbuze! Asta, nu de acum, de ceva timp!
VĂ este frică de ei? In in fiecare seară la 19.00, 19.30 lasa femeile la Burcin, coboară pe usile din spate, repet din dubele de marfă! Pentru ei nu este carantină????

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
L...O... pe 27 Martie 2020, 07:39
#6
Si ce propuneti ?
Intrebarea este valabila si pentru Societatile comerciale de textile. VRETI SA SE INCHIDA TOTUL? SA SE PERMITA DEPLASARI IN GRUP NUMAI PENTRU DIASPORENII INFECTATI CU COVID 19?
Mary Arcica pe 25 Martie 2020, 23:04
#5
Pentru aurolacul de Sorin Ionescu, milogul orașului RDV
Mă cocoșatule dau păsărica la tot județul,numai tie nu ți-o dau .

Mi-o trag și cu Sandu Gaoaza și cu mai mulți,dar cu tine nu mă fwt .Degeaba o swgi pe aici că tu păsărica mea nu o S-o vezi niciodata mă refardule
Nimeni pe 25 Martie 2020, 19:54
#4
De nicaieri
După cum umblă "repatriații" prin oraș..... și nu-i verifica nimeni e o minune că încă nu avem o criza că la Suceava. Hîrtie își pot face și ei. Pe ea nu scrie că trebuie să stai izolat că ai venit de afară și tu te plimbi peste tot.
Alexandru Gheorghe-Sandu Gaoaza pe 25 Martie 2020, 19:16
#3
Donatie
Sunt omul care am distrus footbalul rosiorean, sunt kretin din nastere, dar asa sunt eu, am papat bani, de la doamna koorwa, vice primar Cristiana Sclavu-Maner. Astazi vreau sa imi spal din pacate, ce am furat de la primarie, ce am ciordit de la firizerite la menopauza, tizganga Arcica, anunt ca voi dona 30,000 RON Spitalului Caritas, Rosiori de Vede din hotia mea, luptei cu virusul. Sandu Goaza va iubeste!
George pe 25 Martie 2020, 16:21
#2
Enculescu si amanta lui
Nu l a interesat niciodata de angajatii lui,si nici nu l va interesa vreodata. El si amanta lui sunt niste jigodii de oameni. Se gandesc doar la ei .Angajatii n au nici un cuvant de spus.Nu ti convine pleci acasa . Asta li se spune .
XXX pe 25 Martie 2020, 15:51
#1
IF24ENC - IF25ENC
IF24ENC -IF25ENC
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.