Turnu Magurele - Coruptovirusul, mai periculos decat coronavirusul. Lipsa măști in Spitalul Turnu Magurele.

24 Martie 2020, 18:49 | 5710 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Comentariul zilei - Directoreee le-ai dat pe toate la Primărie? Pentru spital nu ai oprit niciuna? De la minister mi-au spus că o să verifice acest aspect inopinat. Sa dam PUIE CONDUCERII SPITALULUI SI PRIMARIEI. Coronavirusul sa se aleaga de voi.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Dana pe 28 Martie 2020, 11:34
#20
Analize
Delcea Florin (Menisc) și Valentina Robo (suzeta), sunt infectați cu coruptivirus.
Mardale pe 26 Martie 2020, 19:35
#19
La spitalul din Turnu Măgurele se moare cu zile
Salariatii din Turnu Măgurele majoritatea sunt angajați cu pile membrii PSD,care dau dovada de multa nesimțire se prezintă oamenii la spital cu simptome ale covid 19,și sunt tratați cu indiferența nu sunt lăsați să intre în instituție,portarul suna un individ DSP acesta vine la poarta spitalului și se comportă ca și cînd spitalul este proprietatea lui,spune că nu-l interesează ce simptome are pacientul și te determina sa pleci acasă,stimați cetățeni rolul acestor mizerabil este că în România să moară citi mai mulți oameni să facă jocul PSD că nu mai sunt la putere .Cetățenii ai orașului care nu sunt membrii PSD vor murii cu zile.,acesta este și motivul pt. Care firmele de confecții nu se închid unde sute de femei muncesc în 60mpatrati cu igiena precara care lasă de dorit,să se infecteze pt. A se înregistra cît mai mulți morți.
ilie de la scularie pe 26 Martie 2020, 13:12
#18
clepto- virusul
I se mai spune si "cleptovirusul"...
Șerban pe 26 Martie 2020, 10:01
#17
Măsuri pt coronavirus
As putea sa va citez inca 5-6 cazuri despre modul cum //practica// medicina acest bandit Delcea (menisc) si incompetent. Acest impostor care a inselat statul cu miliarde de lei,are imunitate mai ceva decat un senator. Cazul lui este cunoscut si de Politie si de Parchet, dar nu se ia nici o masura,dar de vlalentina (suzeta)Dr.Robu face ședința la Spital să ne spună că pleacă cu medicii ei.

Dr. Minune este desconspirata si a luat hotărârea sa nu mai face sex la spital,.
Ombladon pe 25 Martie 2020, 23:37
#16
Paraziții => AntiMiliție
S-a umplut orașul de "graori/păsări migratoare" care cronkăne și le vezi prin magazine în loc să stea în izolare la domiciliu! Dar când în Miliție au intrat toți Proștii gen Andronache sau Rădoi, Nu ai cum să ai prea mari așteptări de la asemenea Analfabeți !
Eu pe 25 Martie 2020, 15:52
#15
Corona
Acum, ca tot stam in case prin ordin, se mai dezinfecteaza prin oras cu ceva?...inafara de apa
Miha pe 25 Martie 2020, 14:46
#14
Oooof,Valentina,lasa FB, a dat pe dracu
Draga Valentina,de ce postezi fara sa gandesti?Vezi ca suna tel.si e urgenta.Cred ca te cheama la scoala.Sa nu raspunzi,ramai asa,nu te va durea prea rau.
Ghigeanu L pe 25 Martie 2020, 14:38
#13
Luati aminte la ce va spun azi 25 martie 2020
Mai este foarte putin timp,aproape deloc,si sunt destule motive pentru care Spitalul din Turnu Magurele sa fie inchis si transformat intr-o unitate de viitoare carantina,cu medicii izolati intr-una din incaperile lui,si cu camera de garda numai pentru situatiile de urgenta.De matrapazlac*rile facute pe la achizitii,de catre unii subordonati politic,si angajari ale unor florarese pe post de asistente,timpul le va rezolva pe toate,cu siguranta.Atat timp cat asteptam ca altii sa gandeasca pentru noi,ne vom stinge incet si sigur.
Sandu geamanu pe 25 Martie 2020, 12:21
#12
Corupția din spitalul turnu magurele
Spitalul nu are măști.manusi si alte materiale necesare.managerul declara ca are tot ce i trebuie.fals.nu are de nici unele in schimb se tin se sprituri prin biroul directoare.sa spuna cum a făcut angajări de asistente in loc*ri unde nu avea medici.cerem public demisia acestui virus infiltrat de primărie ptr a suge banii comunității. Sunt suspiciuni mari de infecție cu coronavirus in spital după ce infirmieră de la Ati a luat contact cu cei de la blocul operator iar nemernici ăștia au musamalizat tot.rusine Dulcea.se aud zgomote de cătușe.nu mai e mult si vei merge in carantină cu paza.infractorule.
Medic pe 25 Martie 2020, 11:34
#11
Șantaj
+40762 235 118. ~Victoria Crivatu

Din acest moment,toate informatiile

referitoare COVID-19 vor fi transmise

catre DSP-TR doar de catre dna director

medical si dl.manager.Toate sc*rgerile

de informatii vor fi pedepsite conform

Legii.Mutumim.

Așa ne amenință pe noi medici,dl.manager.

SMS dat de către Dna.Victoria
Valentina pe 25 Martie 2020, 11:18
#10
Presă
Corect sa lăudat D manager ca a dat măști la poliția, la parchet, la primăria,,,,,,,,,,,,,
Vasile balan pe 25 Martie 2020, 09:41
#9
Oricum doamna de la ortodoxie vine la munca doar pentru cafea si sa doarna
Secții goale unde asistenta vine doar sa si baga cafeaua si sa doarmă. Redistribuirea directoare nu sa stea degeaba pe sus. Toate astea se vor termina în c*rând.
Geta Demetriad (psiholog-Buc*resti) pe 25 Martie 2020, 08:21
#8
Dragi (fosti) cncetateni turneni.
Coronavirusul actual nu este singurul care afecteaza vietile majoritatii cetatenilor urbei devenite o noua Sadoma si Gomora,in care a inflorit prostia si hotia, NU DATORITA UNOR PARTIDE PRECUM PSD, PNL, PRM, PDL...CI UNOR MAFIOTI PRECUM CELOR MAI MULTI CARE SCRIU PE ACEST SITE. LOR LI SE APLICA CEL MAI BINE ZICALA "HOTII STRIGA HOTII"
a pe 24 Martie 2020, 23:46
#7
pentru pacient si reclama pentru prosti
Pentru Pacient. mastile se folosesc maximum o ora, sau pana se umezesc. pe urma le iei, le pui intr-o punga si le arunci la gunoi. asa ca pretul e exagerat. plus ca acele masti nu cred ca sunt de 3 microni. e doar o facatura ca sa faca rost de niste bani. de fapt.....daca cineva va lua virusul din cauza facaturilor sunteti niste criminali
Mary pe 24 Martie 2020, 23:45
#6
Pentru stârvul de Ionescu
Ionescule, mâncatear COVID 19, nu ne lași deloc sa respiram. La fiecare articol te bagi in seamă, gwnoiule
ciordaliana pe 24 Martie 2020, 20:43
#5
lotul olimpic
https://youtu.be/5Hz08CFreqE
Pacient pe 24 Martie 2020, 20:38
#4
Covid-19
Echipament de protecție pentru angajații spitalului nu exista,a avut grija managerul.Dacă doriți măști găsiți in cabinetul de ortopedie -măști handmade 10 lei bucata vinde asistenta nou angajata de conducerea spitalului.
Angajat în Spital pe 24 Martie 2020, 19:38
#3
Delcea e cel mai Prost director numit chiar de către PSD
Ciuma Roșie PSD este mai periculoasă decât Coronavirusul, aceata infecție comunistă a cuprins orașul, județul și țară de foarte mulți ani din cauza Votanților/Pomanagiilor PSD. Aceasta se manifestă prin Prostie Crasă, incompetență etc și are leac/antidot la VOT !
Titi Fes pe 24 Martie 2020, 19:28
#2
Abracadabra
Să-i spargem gura primarului cu belengherele.... au furat de nu mai stiu de capul lor...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.