Criza coronavirus - Textilistele, ca sardelele in microbuze. Virusul e storcosit pana ii ies matele.

22 Martie 2020, 21:43 | 3903 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Microbuz.

Angajate din fabricile de textile fac naveta cu microbuze. Conditiile de transport sunt sub orice critica. Textilistele stau inghesuite ca sa poata ajunge la munca. Virusul este prins la mijloc si nu are cum sa scape. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Pe Cristi #2, iertați-l, sărac cu duhu' pe 24 Martie 2020, 00:09
#9
Lui Antoni #3 și zborului.
Revin cu povestirea din copilărie. Pe la 10- 12 ani, la sat, mergând la munci agricole cu bunicu' și văzând că CIORILE (ciori-chiar) veneau peste/după noi și stricau recolta... ciuguleau din pământ boabele de grâu, porumb... . Văzând că aceste păsări sunt dăunătoare și nu fac bine lumii și pământului... pe seară noi "dracii de copii" mergeam la marginea satului în liziera de salcâmi (orașu' lor) și... mare distracție... le speriam că țipau/orăcăiau/ și făceam conc*rs : cine se urcă, se zgârie, le strică cuiburile, le sparge ouăle și ne lăudam la fete la școală a doua zi. Atenție măi copiii mei... Găsiți metode de eradicarea păsărilor rele..

iubiți vrăbiile care c*răță pomii de viermișori.! ! Atenție măi copii între insecte iubiți albinele.! Hai că știți voi de ce (mierea, nu?) . NU hrăniți , NU tolerați lăcustele care distrug tot pe unde calcă... recent într-o țară africană roiuri uriașe de lăcuste au înfometat un popor întreg. Le-au ciordit / manglit recoltele..
Adios"" OUĂ Negre"" pe 23 Martie 2020, 18:59
#8
Pt. #3 Antonesvu cel DREPT
De acord cu tine.! Dar.. Ciorile din Europa, sunt pacostea planetei, dar aceste păsări nefolositoare lui Homo sapiens sapiens, sunt ~pericol ~in /pe toată planeta. Ce PLAN ai??? Eu acum la 80 de ani,... îmi amintesc că, împreună cu câțiva prieteni, mergeam la marginea satului unde erau niște.... mulți salcâmi. Acolo ciorile își făceau cuiburi, și noi făceam conc*rs :... noi le stricam cuiburile și Ouăle, ne urcam la ele zgâriați și aruncam cu pietre.TU, VOI.. cu democrația cea proastă, toleranța, CRETinismul, așa a vrut domnul.... ce faceți.???
#3 & #5, STIMĂ vouă. !!!!! pe 23 Martie 2020, 18:10
#7
Pt. #2 #4, Cristi+Ioana
Mărturisiți, sunteți frați la ~CIUMA ROZE ~ sau numai la creiere-spălate, sunteți în același club de dobitoace.?
#3 & #5, STIMĂ vouă. !!!!! pe 23 Martie 2020, 17:38
#6
Pt. #2 #4, Cristi+Ioana
Mărturisiți, sunteți frați la ~CIUMA ROZE ~ sau numai la creiere-spălate, sunteți în același club de dobitoace.?
Eu pe 23 Martie 2020, 14:35
#5
Textile
Sa lase femeile alea sa stea acasa macar pana se potoleste pandemia asta ca oricum fac ore suplimenatare.merg si inghesuite in microbuze si lucreaza si in conditii de stres pt ca sunt multe in salile de lucru
Ioana pe 23 Martie 2020, 12:00
#4
Turnu cu stiri
Cine posteaza asemenea stiri este un idiot care probabil sta acasa si nu are ce sa faca. Păi ba prostule, tu crezi ca amaratele femei vor sa mai circule in microbuze, crezi ca nu ar sta si ele acasă? Nevasta ta ce face, sta pe fb? Va place sa mancati căcat si sa radeti de bietele femei.Rusine celor care fac asta!
Antonescu.. pe 22 Martie 2020, 23:07
#3
ciorile migratori..
Ba da legile nu sunt facute si petru ciorile care au venit din toata europa ..de ce nu i baga in carantina sau izolati la vile...sa umplut orasul de zburatoare si militia se preface ca nu i vede.. ei ai vede doar pe romani ..
Cristi pe 22 Martie 2020, 22:01
#2
Pt turnu cu stiri...
Mincinosilor...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.