Criza coronavirus - Club Seiken se pune la dispozitia copiilor.

19 Martie 2020, 21:44 | 1.504 | 2
Club Seiken.

DORESC SA FAC UN ANUNT IMPORTANT pentru toți cetățenii orasului TURNU MAGURELE care au copii și știu ca au voie din punct de vedere medical să facă sport. AM CREAT UN GRUP ONLINE, care se numeste Aerobic Turnu Măgurele Online. TOTUL ESTE GRATUIT.Cine doreste să se inscrie in acest grup, mă ofer, în fiecare marti, la ora 16:30, sa fac o oră de exercitii sportive cu copii. Fac apel și la alti profesori sau antrenori ,care mai doresc sa ma ajute, sa completăm si urmatoarele 5 zile. In felul acesta ajutam copiii sa faca miscare si de ce nu si părinții împreună cu ei . Vă mulțumesc. Club Seiken . Va rog să distribuiți.

 

2 comentarii Comentează

 • #2
  Club Seiken pe 23 Martie 2020, 04:12
  Raspuns la comentariu
  Nu îmbolnăvește nimeni orașul domnule sau doamna,va rog sa cititi cu atentie ce scrie.Trebue sa dati doar un simplu clic si sa intrati pe grupul Aerobic Turnu Magurele Online si la o anumita ora eu intru in direct si fac aerobic cu copii.Inainte sa lăsăm comentarii ar trebui să citim cu atenție
 • #1
  a pe 22 Martie 2020, 16:10
  a@yahoo.com
  stati in casa. nu e nevoie sa imbolnaviti orasul

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.