Coronavirus Turnu Magurele - Fabrica Imperial se inchide cat de curand. Manufactura - angajatele s-au iritat de la masti.

18 Martie 2020, 22:17 | 3839 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Fabrica Imperial este cea mai afectata de criza economica provocata de coronavirus. Conform surselor noastre, conducerea a hotarat inchiderea fabricii. 

Conducerea Manufactura a stropit mastile cu clor si a iritat angajatele la propriu si la figurat. Fiecare dupa cum il duce capu' sau ca la noi, la nimenea!

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Pufulete pe 20 Martie 2020, 21:11
#14
Inconstienti
Bai voi astia de la imperial astia cu camioanele care vin din italia trebuie interzis pentru ca toate camioanale care vin la imperial vin din BERGAMO acolo este cealalta fabrica a lor si soferi intra in contact cu aia acolo si dupa vin la Curu magurele si dupa aia o sa fie belea mare in saracia noastra aici....imperialu trebuie inchis acum "temporar"mai bine o luna sau doua cu 75% decat cu coronavirus....baaaaa sanatatea si siguranta este mai importanta decat salariu de cacat de la imperial.
Imperial pe 20 Martie 2020, 19:00
#13
Chiar asa...
Bai pufulete virusat, de ciorile care au invadat orasul nu te ingrijorezi? Mai ales ca nu respecta nici cea mai mica regula de protectie, se strang stoluri si craone prin diferite loc*ri din oras fara nici o restrictie, indiferent de ora.Pe specimenele astea le-a intrebat cineva de unde au aterizat si daca sunt luate in evidenta la vama?
Pufulete pe 20 Martie 2020, 15:13
#12
Inconstienti
Bai voi astia de la imperial astia cu camioanele care vin din italia trebuie interzis pentru ca toate camioanale care vin la imperial vin din BERGAMO acolo este cealalta fabrica a lor si soferi intra in contact cu aia acolo si dupa vin la Curu magurele si dupa aia o sa fie belea mare in saracia noastra aici....imperialu trebuie inchis acum "temporar"mai bine o luna sau doua cu 75% decat cu coronavirus....baaaaa sanatatea si siguranta este mai importanta decat salariu de cacat de la imperial.
Tyu pe 19 Martie 2020, 20:42
#11
Ade
Se va construi o fabrica de produs bwe -uri care va fi construită de familia gragnea
Un ins. pe 19 Martie 2020, 16:35
#10
Auzi, bai Tibi...
Tu esti infectat cu coronavirus politic? Pentru asa ceva nu exista tratament!Bun, nu votam PSD (eu nu l-am votat niciodata), ar pe cine sa votam, ai vreo propunere concreta? Stii vreun investitor care ar vrea sa vina in Turnu Magurele si nu-l lasa PSD? Sa nu-mi vii cu Pirelli, Parc industrial si alte basme pe care nici babele balaoachese de pe Magurele nu le mai cred! Cacatul cu marii investitori sa-l crezi tu si alti dobitoci asemenea tie! Asemenea investitii nu le aproba Primarul, ci altii mult mai importanti! Stii tu daca in Turnu Magurele se gasesc cateva sute de meseriasi de inalta calificare(studii medii si superioare) care s-ar putea angaja? Potoliti-va, derbedeii dracului!
Tibi pe 19 Martie 2020, 13:34
#9
Sa nu ne mai abatem atentia de la realele probleme existente
Doamne fereste sa se inchida si tricotajele.Si beliti ochii bine,ca daca va castiga din nou candidatul PSD,si nu vor veni alte noi investitii in zona,cat de c*rand,in urmatorii 4-5-6 ani totul va fi cel putin lafel ca pana acum,daca nu chiar mai greu.Can-canul e can-can,iar problemele care ne afecteaza viata si traiul de zi cu zi sunt vitale toti,dar si pentru generatiile care vor urma.Numai daca veti constientiza si veti gandi corect,numai atunci vor exista sperante pentru o viata mai buna.
ANGAJATI FIDELI pe 19 Martie 2020, 09:17
#8
MINCIUNI GOGONATE
Numai tampenii scrieti!!!

In loc sa promovati luc*ri informative si reale, vi se rupe de iritatii minore de la niste tampite...

Putea sa le stropeasca si cu apa, ca oricum tot cacaturi scriati despre asta.. Face omul un gest normal, ca sa protejeze angajatii, ca sa nu ii trimita acasa, ca din asta se traieste in TURNU MAGURELE, TEXTILELE SI ATAT. 80% dintre barbatii din TURNU sunt tinuti acasa de "textilistele" din fabrici!

SA VA FIE RUSINE!
Maria pe 19 Martie 2020, 08:55
#7
Manufactura - o firmă de kkt
Nu cred ca ești “o angajată”,cred ca ești vreo șefă sau vreo sugace a italianului .

Vreți sa murim toate angajatele ca sa va umplem voua buzunarele firati ale dreaq de baba-oarbe .

Duceți-vă la cerșit vagaboantele dreaq
O alta angajata pe 19 Martie 2020, 08:53
#6
Imperialul nu se inchide!!!
Nu se inchide Imperialul....nu mai scrieti stiri false...noi cei ce lucram acolo stim mai bine.
Imperial pe 19 Martie 2020, 08:48
#5
Coro.....
Să vă căcați în sursa voastră, dobitocilor! Sigura sursă "credibilă" este "steluța fabricii", (M).
? pe 19 Martie 2020, 08:26
#4
Ce
Ce iti mai rupi gâtul dupa imperial? Iti plac broscarii ca nu poartă chiloți ah? Lasă să se închidă ca acolo e sclavagism..dacă vrea D zeu sa mai schimbe lumea asa sa fie sa se închidă toate...si Fsn si victor țiganu și Codrea gogu piticu si pacanelele...asa ca pentru cei bogați care nu apreciaza angajații...foc peste ei sa dea...
O angajata pe 18 Martie 2020, 22:35
#3
Minciuni
Mâncati căcat, Imperialul nu se închide! Sunteti niste idioți care băgați bățul prin gard si nu stiti sa faceti altceva decat sa dezinformati lumea., sa va fie rusine!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.