Alerta! Persoane sosite din Italia au fost plasate in carantina.

11 Martie 2020, 13:34 | 6224 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Coronavirus.

Mai multe persoane din  Islaz si Prundu au fost plasate in carantina. O familie de tigani, din cartierul Magurele, este cautata de autoritati. 

Primaria Turnu Magurele - "Prin prezentul comunicat aducem la cunoștința opiniei publice faptul că în această dimineață în Turnu Măgurele sunt monitorizate în carantină la domiciliu 9 persoane de către DSP Teleorman, situația în județul Teleorman privind persoanele confirmate cu covid 19 este ZERO!"

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Marinescu pe 30 Martie 2020, 21:55
#4
Nicuta George cel bogat
Nicuta George cel bogat câți bani ai donat spitalului din Tr Măgurele. Știm ca banii care ii ai șanț adunați cu multa transpirație de la păcănele

D l Nicuta îți mai aduci aminte de accidentul pe care l,-a avut un anume Florin ,accident de munca acolo unde l-ai pus sa sparga un zid de ciment viza vi de hote Turris la proprietatea ta

Afla mai omule bogat că Florin nu mai vede cu un ochi. Doar terminase liceul și i s,-a pus o dalta cu floare sa sparga acel zid.C ai construit acolo undeva este și ochiul cu retina dezlipita a fiului meu.In viața lui de până acum a avut un accent cu bicicleta cauzat de reducerea câmpului vizual..Domnule Nicuta ereai dator cu o pensie cf.legislatiei .Nu i-ai dat-o.Temelia bogăției tale e clădită pe suferință copilului meu.Nu mai spun și de suferință părinților.Ai copil,d l George se dee Domnu sa fie sănătos..Daca te mustră conștiința (cea ce nu cred) Trăiește in Spania și e amarat..D lCodrea îl sie.
Pentru Adi pe 12 Martie 2020, 22:55
#3
Adita Cecu
tongue wink tongue wink

Tu te mai arzi? ca te bagam cu el in camera LOL
Bobe pe 12 Martie 2020, 19:43
#2
coronavirus
La primaria din Segarcea este cineva care a fost plecat zilele trecute intr-o zona cu coronavirus si intra in contact cu cetatenii.Primarul stie si nu a anuntat autoritatile.
Adi pe 12 Martie 2020, 17:21
#1
A
Cuclea trebuie bagat in carantina. Sufera de ciuma rosie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.