Alerta! Persoane sosite din Italia au fost plasate in carantina.

11 Martie 2020, 13:34 | 5.376 | 4
Coronavirus.

Mai multe persoane din  Islaz si Prundu au fost plasate in carantina. O familie de tigani, din cartierul Magurele, este cautata de autoritati. 

Primaria Turnu Magurele - "Prin prezentul comunicat aducem la cunoștința opiniei publice faptul că în această dimineață în Turnu Măgurele sunt monitorizate în carantină la domiciliu 9 persoane de către DSP Teleorman, situația în județul Teleorman privind persoanele confirmate cu covid 19 este ZERO!"

4 comentarii Comentează

 • #4
  Marinescu pe 30 Martie 2020, 21:55
  Nicuta George cel bogat
  Nicuta George cel bogat câți bani ai donat spitalului din Tr Măgurele. Știm ca banii care ii ai șanț adunați cu multa transpirație de la păcănele
  D l Nicuta îți mai aduci aminte de accidentul pe care l,-a avut un anume Florin ,accident de munca acolo unde l-ai pus sa sparga un zid de ciment viza vi de hote Turris la proprietatea ta
  Afla mai omule bogat că Florin nu mai vede cu un ochi. Doar terminase liceul și i s,-a pus o dalta cu floare sa sparga acel zid.C ai construit acolo undeva este și ochiul cu retina dezlipita a fiului meu.In viața lui de până acum a avut un accent cu bicicleta cauzat de reducerea câmpului vizual..Domnule Nicuta ereai dator cu o pensie cf.legislatiei .Nu i-ai dat-o.Temelia bogăției tale e clădită pe suferință copilului meu.Nu mai spun și de suferință părinților.Ai copil,d l George se dee Domnu sa fie sănătos..Daca te mustră conștiința (cea ce nu cred) Trăiește in Spania și e amarat..D lCodrea îl sie.
 • #3
  Pentru Adi pe 12 Martie 2020, 22:55
  Adita Cecu
  tongue wink tongue wink
  Tu te mai arzi? ca te bagam cu el in camera LOL
 • #2
  Bobe pe 12 Martie 2020, 19:43
  coronavirus
  La primaria din Segarcea este cineva care a fost plecat zilele trecute intr-o zona cu coronavirus si intra in contact cu cetatenii.Primarul stie si nu a anuntat autoritatile.
 • #1
  Adi pe 12 Martie 2020, 17:21
  A
  Cuclea trebuie bagat in carantina. Sufera de ciuma rosie.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.