Ovedenie Nelu afla daca merge la puscarie.

05 Martie 2020, 10:48 | 5479 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ovedenie.

16 termene de judecată și tot atâtea amânări, într-un an și șase luni, în cazul fostului șef al Poliției Rutiere Teleorman, comisarul-șef, Dănuț Dobre, și al procuroului Ovidiu Toma, acuzați de procurorii DNA de luare de mită, trafic de influență, favorizarea faptuitorului și abuz în serviciu. Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să acord un alt termen, peste două săptămâni, în data de 18 martie, “având nevoie de timp pentru a delibera”. Potrivit unor surse din proces, la data menționată se așteaptă o soluție finală din partea judecătorilor.

Alături de cei doi, în proces mai sunt Iliuță Costel și Ovedenie Nelu iar parte vătămată s-a constituit Ministerul Public- Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în cursul anului 2015 au fost identificați, la nivelul Serviciului Poliției Rutiere Teleorman, precum și la nivelul Serviciului Public Permise Conducere mai mulți ofițeri și agenți de poliție care desfășurau activități infracționale în legătură cu obținerea frauduloasă, contra unor sume de bani, a permiselor de conducere, precum și intervenții pentru aplicarea unor sancțiuni mai blânde conducătorilor auto contravenienți, în schimbul obținerii de bani sau bunuri necuvenite.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 06 Martie 2020, 10:07
#4
CU REGRET
Cu regret ca nu mai avem un serviciu care sa ia la bani marunti pe asa zisi politisti facuti la apelul bocancilor. Niste militieni care au fost prinsi la oala cu smantana s-au plans lui Iohanis si acesta a desfiintat vestitul 2 si un sfert. Sa va fie frica de cei care au lucrat la acest serviciu deoarece serviciu a fost desfiintat dar ofiterii de acolo nu au murit.
Adi pe 06 Martie 2020, 08:03
#3
A
La revolutie toti militienii au dormit in sediul militiei. Baran a dormit acasa. Afara, in c*rtea militiei au fost lasati unii de la garzile patriotice de pe la IGO si cu cainii de la militie. Ce revolutie a fost la Turnu? Banii inapoi.
Cipi pe 06 Martie 2020, 04:35
#2
Nu Te Du Nelule
Nu te du Nelule la Ocna.
SOLDATUL UMILIT pe 05 Martie 2020, 15:10
#1
CADRE MILITARE REVOLUTIONARI ?????????????
DIN LISTA PREZENTATA O SA VEDETI FOARTE MULTE NUME DE CADRE MILITARE CARE LA REVOLUTIE ERAU CADRE ACTIVE,DECI SE AFLAU SUB ARME SI NU AVEAU CUM SA PARTICIPE IN CALITATE DE REVOLUTIONAR.EU CA MULTI ALTII LA ACEA VREME AM FOST MILITAR IN TERMEN SI STIU PRIN CE AM TRECUT ASA CA ACESTI PROFITORI AR TREBUI DEFERIT JUSTITIEI SI LUATI INAPOI TOTI BANII PRIMITI ILEGAL ATATIA ANI.CUM A AJUNS PETCU SI BARAN REVOLUTIONAR CAND LA REVOLUTIE ERAU MILITIENI SAU CEI DE LA PONTONIERI SI CEI DE LA NAVE DE LA DUNARE.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.