Silimon trebuie sa plece din fruntea scolii.

29 Februarie 2020, 21:11 | 4166 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Scoala Generala Nr. 4

Silimon Emanuel ar trebui sa-si dea demisia( sa plece onorabil). Fetita a ajuns rau si pentru ca el nu si-a facut datoria. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Pomohaci pe 04 Martie 2020, 16:38
#10
SA SUGA PENISUL DOMU’ SILIMON
Baga-mi-as penisul in dansul,acest preot merita violat si sa ii fie creata o fisura anala de catre noi, baga-ne-am toti penisul in cavitatea bucala a dansului, in anusul sau si cireasa de pe tort cu finalizare pe fata dansului cum multa sperma
Cristina pe 02 Martie 2020, 19:24
#9
Departe frica de iepure
Ce aveti voi cu preotul lauda? Pai el a divorțat și a despărțit familia politaiului? Este un om demn de haina pe care o poarta.Este un om corect.Mult respect pentru asemenea oameni.
Hortensia pe 02 Martie 2020, 00:02
#8
Popa si atât
Stai sa-l vezi pe popa Lauda, ca ala si retardat mintal !
Coco pe 01 Martie 2020, 17:02
#7
slujitor al Diavolului
Nu mai exista profesori directori? Au ajuns hotii de popi sa conduca scoli. Silimon ca multi alti popi indruma acolo unde ai iese ceva! Lacomi si avari!
Sustinut de mediul privat pe 01 Martie 2020, 11:49
#6
Codrea prietenul de suflet
La parastas am fost "indrumat" de acest "om al lui Dumnezeu" ca ar fi bine sa il organizez la Unicom,evident bani multi mancare putina si proasta.nu mai esti un slujitor al Domnului,esti sluga lui Codrea
Un umil credincios pe 01 Martie 2020, 09:45
#5
Enoriașii,singura sursă de venit
Care divinitate,măi,popă hoț,aia care îți vede și contabilizează furăciunile,zi de zi? Poate reușești să ne spui și care sunt competențele tale,în învățământ?Sunteți o mare masă de trântori și paraziți care trăiesc de pe urma credinței oamenilor onești și săraci.Ați rămas singura categorie socială din Europa care nu plătiți impozite către statul care vă asigură salariile și pensiile.Nu ați tăiat o factură sau ați dat vreo chitanță la evenimentele unde spoliați,până la ultimul leu amărâții,cu speranța că lor le va fi ceva mai bine,dacă vă văd îmbuibați și vanitoși.
. pe 01 Martie 2020, 07:35
#4
.
Nu din cauza asta trebuie sa plece popa acasa !!! Altele sunt motivele”””Parintii au dat gres cu fata aia, directorul trebuie sa plece din alte motive !!!
Silimon. pe 01 Martie 2020, 05:23
#3
Ptr Cracea.
Divinitatea va avea grija de tine.Dupa fapta si rasplata.Ai murdarit atitea familii cu minciunile tale .Vei suporta consecintele.
Unu pe 29 Februarie 2020, 23:23
#2
Cu Slimon
Si sa devina inspector general
Costi pe 29 Februarie 2020, 23:19
#1
Nu are legatura
Ce treaba are una cu alta ? De ce sa-si dea demisia ? In orice padure exista si uscaturi si asta e una din ele

Ce strica directorul ca e ea apucata pe cai gresite ? Apropo parinti nu are ?

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.