Legatura dintre Ceausescu si Dragnea.

25 Februarie 2020 | 3425 vizualizări | 11 comentarii
Belina.
Belina.

Un pilot a declarat că îl transporta pe Liviu Dragnea pe insula Belina cu un elicopter plătit de PSD.

Mai mult, aici>>g4media.ro

Comentarii (11) Adaugă comentariu
Vlad Tepuse. pe 28 Februarie 2020, 17:26
#11
Post scriptum pentru #8.
ACESTE VREMURI STRAMBE, DE OCARA,

AU, TOTUSI SI UN MERIT, CAM GROTESC:

SCOT LA IVEALA DROJDIA MURDARA,

CARE MAI ZACE-N NEAMUL ROMANESC.

P.S. la Post scriptum: si javre ca tine!
Valeriu pe 28 Februarie 2020, 14:27
#10
Gigică, Gigică...
Nebunule, îl cunoști pe ăla care compară Alexandria cu Târgu Mureș, si locuiește în Turnu Măgurele? Gigică, Gigică, mare scriitor ești, ciofligarule.

Iar te bagi ca supozitorul in altă gaură... Gigică, Gigică... Să nu uiţi de medicamente! Acum te dai țepușă? Să nu-ți intre, ai grijă...
Vlad Tepuse. pe 28 Februarie 2020, 12:17
#9
Domnului "pro(st)fesor" #8.
Multumesc pentru lectia de limba "romana" pe care mi-o dai gratis. Spre marea mea rusine nu stiam cacorect(cacofonie intentionata) se scrie "i-ati notite". Eu stiam altfl. Eu am absolvit alta facultate, nu Biotera. N-are rost sa mai continui discutia cu un cretin, dar daca-ti spun ca te bag in p***da matii, ma exprim corect gramatical?
Nici eu nu sunt #5,sunt 7 pe 27 Februarie 2020, 14:03
#8
Lui Gâgă Vlad Țepușe
Măi,retardule,cine îți cenzurează inepțiile și nu-ți dă voie să-ți etalezi analfabetismele(gândurile libere)?Nu înțeleg de ce ați fugit de școală,că nu a făcut rău nimănui.Fi puțin atent,și i-ați notițe.În primul rând,pulică să spui lui tac-tu,care te-a făcut având alcoolemia mult peste limită.E,dacă tot spui că nu iei apărarea cuiva,și te bagi așa,ca să te afli în treabă,înseamnă că ești un fel de supozitor sau o muscă ce dă târcoale cozii calului.Iar ”stăpânii” mei,sunt doar cei de la care am ceva de învățat,și care au lăsat ceva în urma lor.Ia,mergi ușor,și dă un scuipat în oglindă.
Insideversion pe 27 Februarie 2020, 13:24
#7
"Va aberati"
Da ce nu se intelege? Asta-i nivelul de cultura al postacilor pesedisti, iar idiotul de la 1 este unul dintre ei. Atat il duce mintea, atat spune, nu? Sa mai mearga la scoala, probabil e tarziu, dar sa mearga dupa infractorul sef, niciodata!...ca deh, vor urma surprize, surprize, numa putintica rabdare!
Vlad Tepuse. pe 27 Februarie 2020, 12:23
#6
"Liberalului" #5.
Nu sunt #1, nu-i iau apararea, dar zic si eu ceva, nu de alta, ci asa, sa ma aflu in treaba. Fac si eu ca unii concetateni, scriu pe peretii acestui W.C. public care poarta maretul nume de "Turnul cu stiri" Deci, TOT INAINTE, asa cum ziceau pionierii patriei, deveniti liberali-democrati-salvatorii rromaniei:-lasa,bai pulica, oamenii sa-si exprime in mod liber gandurile!-excrementele stapanilor tai au miros de trandafiri? (Nota: am avut un comentariu, nu cu insulte, ci mai mult ironic- mai bine zis, mistocaresc, de ce mu l-ai publicat?)
CONFISCAREA AVERILOR TUTUROR HOȚILOR pe 26 Februarie 2020, 21:14
#5
#1,creier odihnit,marș la școală !!!
Tot apare un bleg,care a luat un răhățel în buze,și tot repetă atunci când nu înțelege legile,spunând:”vă aberați”.Măi,gâscanule,poți spune simplu,ABERAȚI,și-atât.Dar,îți place ție să înmoi limba în excrementele sulfuroase ale stăpânilor tăi,și să ne arăți importanța care te cuprinde în timp ce contemplezi râgâielile cretinilor de la A3.La așa apărători,așa stăpân,infractor.Iar legătura cu Ceaușescu,sigur nu e una constuctivă,ăla măcar a lăsat ceva în urmă,ceva din care au supt toate lichelele pe care le aperi tu,azi.
Eu pe 26 Februarie 2020, 18:40
#4
Tot eu
La puscarie nu il ducea elicopterul ala!saracu de el,l-au dus cu dusterul,si cu geamuri fumurii.....luarv-ar corona de pesedei nenorociti,poate scapam acu de voi,ca am inteles ca ia de la 50 in sus la cer!
Adi pe 26 Februarie 2020, 17:33
#3
A
L-au dus pe Liviu cu cariciopterul la Rahova.

Sper sa iasa de acolo cand o lua Turris Champions Ligue si Cuclea va avea 2 metri inaltime.
Unu pe 26 Februarie 2020, 02:55
#2
Turnean
Asta nu este Belina,este Bellita ! Euliene la Belina? Ma prosti ne mai crezi,aaaa,este parcul de euliene din Banciu ?
Unu pe 25 Februarie 2020, 22:37
#1
Altul
Asa si?

Care este treaba? Elicopterul il ducea unde trebuia sa fie el. Ce este cu asta? Va aberati
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.