De la "OMUL cu VALIZA" la "FETITA cu GHIOZDANUL" - SEX, DROGURI, MANELE si MINORE din Turnu Magurele.

25 Februarie 2020, 20:00 | 7.153 | 11
Turnu Magurele.

O printesa va zgudui Turnu Magurele. In curand pe turnucustiri.ro

11 comentarii Comentează

 • #11
  Margelatu pe 2 Martie 2020, 07:10
  Confiscarea averilor nejustificate
  Exista lege dar nimeni nu o aplica.
 • #10
  Marinescu pe 1 Martie 2020, 20:51
  Corupția din oraș.
  De ce ți...nu nu știu de frica legii ? Oare de ce Antonescu îi ducea la Bug o zona din Basarabia mlăștinoasă și cu multi țânțari,? Analfabeți,fara frica de Dumnezeu,îndemânatic la a corupe .
 • #9
  Marinescu pe 1 Martie 2020, 20:49
  Corupția din oraș.
  De ce ți...nu nu știu de frica legii ? Oare de ce Antonescu îi ducea la Bug o zona din Basarabia mlăștinoasă și cu multi țânțari,? Analfabeți,fara frica de Dumnezeu,îndemânatic la a corupe .
 • #8
  Nebunul din coceni pe 28 Februarie 2020, 06:44
  Lui George Săndulescu
  Aui băi mămăligă-n praștie, de unde ai ajuns tu la concluzia asta?Sau așa sună ordinul de zi pe unitate în sediul de le strada Cuza Vodă? Ce aia mă-sii vă băgați singuri în seamă precum proasta-n horă? Și ca să te lămuresc, din surse la fel de sigure, și tu faci parte dintr-un clan mafiot mai puternic. Se cheamă PSD. Partea proastă pentru voi este că din vară ați belit ... oaia! Ocna vă paște!
 • #7
  George Sandulescu. pe 27 Februarie 2020, 14:25
  Pentru #1=#6.
  Din cate cunosc eu, si te asigur ca nu fac parte din categoria "analistilor informati pe surse de pe buza santului" ti**nii-scuzati, rromii- de mult nu mai sunt aliatii si votantii PSD, CI AI LUI IOHANNIS SI PNL. In ceea te priveste, din surse-te asigur sigure!- iti cam stiu identitatea si cunosc ca FACI PARTE DINTR-UN CLAN MAFIOT!
 • #6
  VOT impotriva cancerului PSD pe 26 Februarie 2020, 20:40
  Haos in institutiile statului
  Si mai intreb incaodata,pana ce vor pricepe si cei ce trebuie sa aplice legea,cum si cu ce si-a cumparat acel analfabet,masina de ”inox”?Facem glume,ne amuzam?Suntem din ce in ce mai aproape de un dezastru,mult mai periculos decat orice virus.Eu totusi sper ca lucrurile nu vor ramane asa,iar cei ce s-au facut ca nu vad,au ascuns si au fost complici cu infractorii de orice fel,nu vor mai astepta prea mult ziua in care vor trebui sa dea socoteala.
 • #5
  Coca pe 26 Februarie 2020, 00:56
  Oare este adevărat?
  Chiar așa de rău a ajuns Iuliana Dinu?
  Se prostituează pentru bani?
 • #4
  Gigi M pe 25 Februarie 2020, 22:29
  DGI
  Este vorba de nevasta lui Dinu.cu**a orașului Iuliana Dinu
 • #3
  Valeriu pe 25 Februarie 2020, 22:01
  Hauleuuu!
  Ursar, în mașână mică, de inox, doar la Turnu se există... să moară gaborii de ciudă, că n-are ce le face!
 • #2
  Valeriu pe 25 Februarie 2020, 21:57
  Hauleuuu!
  Ursar, în mașânã mică de inox, doar la Turnu se există...
 • #1
  VOT împotriva cancerului PSD pe 25 Februarie 2020, 21:47
  Un oras plin de proxeneti si saracie
  Speram sa ne prezentati si intreaga pleiada de magrauni care au racolat foarte multe fete,majoritatea minore,din Turnu Magurele,si care azi aduc multi bani familiilor de romi.Romi care au umplut orasul cu masini foarte scumpe,si care sfideaza politia,proc*rorii si legile tarii.Cine-i intreaba de unde au banii,cum i-au facut si cu complicitatea cui.Noi stim cu a cui,dar daca se dovedeste ca si autoritatile sunt implicate,atunci este extrem de grav.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.