Comandantul Politiei Turnu a redeschis multe dosare.

21 Februarie 2020, 09:18 | 6721 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Politia.

Sub conducerea lui Ene Ion, Politia Turnu Magurele avea multe dosare la sertar. Voinea Catalin, noul comandant, a dispus mersul normal al dosarelor pentru ca legea sa fie aplicata. Politistii trebuie sa aplice legea in sens pozitiv, nu sa puna umarul la distrugerea orasului. 

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Cineva pe 26 Februarie 2020, 20:47
#18
Atentie
Comandante pune-l pe cei de la rutieră sa stea cu radarul pe măgurele sau va e frica de ciori daca nu facetile post fix la odaia
Cacari pe 24 Februarie 2020, 16:42
#17
Degeaba
E si asta tot un pupinc*rist si un sclav ca si altii.
Mișu pe 23 Februarie 2020, 14:16
#16
Pt # 15
Chestia e că respectivul nu prea are nimic in cap si nici pofta de munca.

Cum zicea cineva: a scos dosarele la aer iar cînd a văzut că nu poate face nimic si nici nu avea ce sa faca (profesional nici nu-l duce capul), le-a pus la loc !

Hai sictir Claudiule cu omul tau !
Dreptatea umbla cu capul spart pe 23 Februarie 2020, 13:45
#15
Nu mai credem pana nu vedem
Dupa atatea comentarii pro si contra la adresa noului Comandant al Politiei din Turnu Magurele,se pune si o intrebare destul de pertinenta.Daca nu va face treaba,se va contabiliza la forurile superioare din Politia Romana,iar daca exista dorinta de a-si face datoria este,CU CINE O VA FACE,tot cu subalternii lui Ene?Cand se schimba comandantul,vine si cu ceva minte-n plus pe care sa le-o împarta si subordonatilor cu apucaturi si naravuri de militieni?Daca asta se numeste schimbare,atunci sa ne aparam singuri,ca in baza astora,se vor face noi echipe lafel bune,impreuna cu spargatorii,proxenetii si hoti de tot felul.Si uite asa,timpul trece,amaratii ajung sa lustruiasca bancile tribunalului,avocatii isi umplu bine buzunarele,iar aparatorii patriei asteapta pensiile groaznic de nesimtite.In fiecare zi platim servicii de care nu avem parte,si o tinem inainte cu PSD.
Vlad Tepuse. pe 23 Februarie 2020, 12:14
#14
Precizare.
A deschis dosarele pentru a le aerisi. Dupa ca s-a convins ca n-au mancat soarecii nici o fila, le-a inchis la loc cu rezplutia "la dospit!" si le-a pus in fisetul cu secrete de maxima importanta care pot fi accesate peste 50 ani!
F J K pe 23 Februarie 2020, 10:35
#13
Ptr Relu
ce sa cerceteze Relu !! nu ii taie de la,, bistari'' maleata ca nu il la.sa in pace. Chiar nu crezi ca il stiu dar atat cat,,centreaza la cap '' se fac ca nu.l vad. Ce este asa de greu de ghicit

gulp wink tongue rolleye tongue rolleye
Relu pe 22 Februarie 2020, 21:13
#12
Ce cauta criminalul ala de maleata sa faca taximetrie ?
Va rog frumos ca sa cercetati
Teodora pe 22 Februarie 2020, 15:33
#11
Hai Dorulet
Ce kkkat Scarlat? Doru Ciofalca primar, pur-sange liberal, intelligent, educat, etic. Ciofalca Doru Primar.
Cetatean pe 22 Februarie 2020, 10:46
#10
Ooo
Vor fi tratate ca si pana acum cu indiferență.
Vasilica pe 22 Februarie 2020, 09:47
#9
Comandantul
Ce glumă bună. A dispus el. Chiar nu știți cine este și ce a făcut până acum? Pe unde a fost mutat, nimic.
Căpitanul Hook pe 22 Februarie 2020, 09:38
#8
Poliția subordonată politicului din PSD
Au fost ținute dosare la sertar?!?Și nu răspunde nimeni pentru asta?Eu știam că și complicitatea și ascunderea faptelor se pedepsește.Și cam care dosare au fost ascunse,cele legate de activitatea infracțională din gașca PSDragnea?Că dacă le-a ascuns pe alea cu fapte mărunte,găinării făcute de fomiști și săraci,votanți ai PSD,nu prea sunt de interes.
Maria pe 22 Februarie 2020, 07:24
#7
Din Turnu
Aseară, în zona străzii HCC cu Praporgescu o haită de țigani tipau si probabil se băteau între ei, trăgeau unii de alții. Deși am sunat la poliție, nu a venit nimeni. Tiganii au plecat.

Ce aveti de comentat noule comandant ? Cum ne apărați de aceste hoarde, mai ales că de Paște vor veni multi acasă?

La vara cînd vor începe nunțile lor, ce masuri veți lua ?

Ce măsuri luati cu valutistii,costorari,de pe str Praporgescu,care fără nicio jena stau acolo si fac cu mina la politisti? Cit ii mai lăsați acolo?
Turnean pe 22 Februarie 2020, 07:13
#6
.
Ce ne fute pe noi grija de rosiorii voștri?
Bratianu pe 22 Februarie 2020, 04:46
#5
Doru Ciofalca primar
La Rosiori de Vede, P.N.L., trebuie sa iasa cu domnul inginer-economist Doru Ciofalca la primarie, nu cu domnul inginer Sorin Scarlat.Doru Ciofalca este o personalitate locala este singurul care se lupta in sedintele de consilul local cu P.S.D..
cartierul Magurele pe 21 Februarie 2020, 18:15
#4
D-le Comandant
De vina ca ne fac viatagrea ti**nii noua romanilor din cartier sunt in parte si politisitii dar si jandarmii .Daca ia-ti controla mai des a-ti vede ca dormiteaza ori om zona pasarela sosea...etc.Exact in acele zone unde e liniste si pace, in zonele unde isi fac de cap ti**ni gen Salvador, Zarnaian, Simion sau barzoi nu vezi picior de politist . DECE ?..simplu ....LE E FRICA DE EI, NU VOR SA ISI FACA PROBLEME..Nu e asa?..Timpul trece leafa merge ...noi cu drag dormim prin masini .
Elena pe 21 Februarie 2020, 11:46
#3
Va rugam
D-le comandant s,sa speram ca veti da mai multa importanta cartierului Magurele??Au ajuns oamenii sa doarma cu frica in fiecare noapte si sa se gandeasca tot mai mult sa-si faca singuri dreptate,caci polita nu a facut mare lucru cu ti**nii care le sparg casele si sunt din ce in ce mai agresivi.Faceti ceva cu j**urile astea.
Cristi pe 21 Februarie 2020, 11:27
#2
Turnean
Saracul de Voinea in ce caca a intrat la Turnu.

El a scapat de dosare ?
Rtv pe 21 Februarie 2020, 09:36
#1
u
Articol comandat la PNL, Cracea de catre Voinea Catalin. Ia sa vedem noi cum vor fi soluționate dosarele incontinuare. Noi, cetățenii din Măgurele vom urmări acest lucru. Nu exista zi sau noapte sa nu fim furați... Ce masuri aveti de gind sa luati dle Voinea ? In ordinea firească au fost soluționate dosarele si pe vremea vechiului regim si nu a fost bine. Speram sa fii matale mai bun !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.