PSD Turnu Magurele a saracit oamenii pentru a-i face ascultatori( dresati).

18 Februarie 2020, 06:14 | 4156 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele.

Infometarea este una dintre metodele clasice prin care faci un caine sa te asculte. Asa a facut si PSD in Turnu Magurele. Saracirea turnenilor este la fel ca infometarea unui caine. Cazul Donau Chem este unul dintre exemple. Faptul ca turnenii accepta sa fie bataia de joc a patronilor( textile, Teldrum, Encon, etc) este rezultatul politicilor pesediste. Clanul Dragnea este responsabil pentru aceasta situatie. Cainii puternici, in special tineri, au rupt lanturile si au fugit in tari straine. Cainii batrani si cei slabi nu au avut putere si au ramas supusi stapanilor. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
m**e psd pe 27 Mai 2020, 23:39
#3
asemenea jeg grosier si minciuni ordinare...nu v ar mai rabda pamantul de nenorociti
exista oameni care citesc asa ceva... stiu...exista opinii partizane dar asumate....ce faceti voi nu are corespondent in realitate...nu aveti nici o limita leprelor!
GER la RAHOVA-City. pe 19 Februarie 2020, 22:10
#2
Dragnea, Celsius, + ( Minus 15 ° Cel-de-sus)
Câte zile mai este, încă, Liviu Nicolae Dragnea cetățean de ONOARE al municipiului Turnu Măgurele?; .( Atenție la Cuclea.!, să nu-i fi comandat vreun bust din bronz).. ; până când, căci din 26 iulie 2019 a căpătat titlul de ...cetățean de DEZ-ONOARE al TR., și " Cetățenie de Rahova".
Anti-PSD Ciuma Roșie pe 18 Februarie 2020, 15:15
#1
CÂT TUPEU ARE ACEST MARȚAFOI MUSTĂCIOS CARE A SĂRĂCIT ORAȘUL & TOT JUDEȚUL !
https://www.aktual24.ro/tupeu-de-infractor-dragnea-scandal-la-tribunal-s-a-certat-cu-judecatoarea-cand-ajunge-sa-se-judece-aceasta-cerere-imi-termin-mandatul/
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.