Foto "Masina cu pizza" a produs un accident grav.

16 Februarie 2020 | 5722 vizualizări | 1 comentarii
Accident.
Accident.

Ieri, la ora 10.30, pompierii și polițiștii au fost solicitați să intervenă la un accident rutier produs pe raza localității Saelele (DJ 546).
Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Uda-Clocociov, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Saelele, s-a angajat neregulamentar în depășirea unui autoturism staționat pe sensul său de mers, deși din sens opus circula regulamentar un alt autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 70 de ani din comuna Plopii-Slăvitești, intrând în coliziune cu cel din urmă.
Din impact, autoturismul șoferului responsabil de producerea evenimentului rutier a fost proiectat în cel staționat.
În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto responsabil de producerea accidentului, fapt pentru care bărbatului i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma accidentului, ambii șoferi și patru pasageri (un minor, două femei și trei bărbați) din cele două autoturisme, cu contuzii ușoare, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la Spitalul Municipal Turnu Măgurele pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Comentarii (1) Adaugă comentariu
Ionuț Apreutesei pe 16 Februarie 2020, 19:58
#1
martor
De vină a fost ăla cu marketul că sa extins până in șosea.Trage gipurile până in asfalt.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.