Video Claudiu Cracea - In Centrul Atentiei - Media Sud TV

01 Februarie 2020, 22:03 | 5614 vizualizări | 17 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea.

Claudiu Cracea si Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (17) Adaugă comentariu
George Sandulescu. pe 21 Februarie 2020, 14:16
#17
Lui Mitica de la macelarie,
Din replica pe care mi-o dai la comentariile facute constat ca inca nu ti-ai revenit dupa lovitura primita de la taurii cu care ai vrut sa te lupti la trecutele alegeri, locale si parlamentare. Nu vreau sa cred ca tu esti, de fapt, adresantul scrisorilor mele. Ar fi jalnic de dureros! Nu vreau sa fiu mai aspru, asa ca te rog sa mai citesti inca odata ce-am scris si sa raspunzi in mod liberal.Sa auzim de bine!
Mitică de la măcelărie pe 21 Februarie 2020, 07:30
#16
Lui George Săndulescu
Nea Caisă, în ce țară normală (nu bantustane sau sud-americane), știi tu ca o Primărie să rezolve problemele unei societăți comerciale private? Nu vezi că bați câmpii? De problemele Combinatului are cine să se ocupe, sunt instituții de stat abilitate în acest sens, nu Primăria! A, Primăria poate acorda niște facilități eventualilor investitori, asta da! Că poate face lobby pentru atragerea lor, da, dar niciodată o Primărie nu poate rezolva problemele unei societăți comerciale private! Asta trebuie să vă intre bine la gânditor!
George Sandulescu. pe 10 Februarie 2020, 08:51
#15
Domnule Claudiu Cracea.
Au trecut doua zile de cand v-am adresat o rugaminte si nu constat nici cea mai mica intentie, nici din partea dvs, nici a sustinatorilor de a va prezenta NECOSMETIZAT. Dand c*rs dorintei unor prieteni NEALINIATI POLITIC, va rog, daca totusi veti raspunde SA PREZENTATI SI PROGAMUL DVS DE GUVERNARE LOCALA-DAR NU CEVA CARE ADUCE A GARGARA CHIOARA, CU INGENUNCHERI SI INCHINARI CARE SA IMPRESIONEZE BABELE NAIVE. FIECARE MASURA PE CARE INTENTIOATI S-O LUATI TREBUIE SA INDICE SURSA DE FINANTARE, ETC. NU VENITI CU BALIVERNE GEN PARC INDUSTRIAL LA "BOTUL CALULUI", FABRICI DE ANVELOPE SI DE AUTOTURISME,.....COSMODROMURI,...TUNELURI PE SUB CUNARE, SAU PODURI SUSPENDATE PESTE DUNARE, EFC.SI-AM MAI DORI SA NE PREZENTATI SI ECHIPA DE CONSILIERI SI DE DIRECTORI SI SEFI DE COMPARTIMENTE PROPUSI PENTRU PRIMARIE SI PENTRU FIRMELE SUBORDONATE CONSILIULUI LOCAL.SI-O ULTIMA DORINTA: CONCRET, CE VETI INTREPRINDE PENTRU CA COMBIONATUL SA ACHITE MARILE RESTANTE SALARIALE?SUCCES SI DOAMNE AJUTA!
George Sandulescu. pe 08 Februarie 2020, 17:16
#14
Domnule Claudiu Cracea.
Intr-un stat pretins democratic, un candidat la o demnitate publica, este dator sa se prezinte in fata celor carora le solicita sa-l voteze.ACEASTA PREZENTARE CARE PE VREMURISE NUMEA AUTOBIOGAFIE, IAR ACUM POARTA DENUMIREA DE CURRICULUM VITAE, TREBUIE SA CUPRINDA TOATE DATELE NECESARE CARE SA-I PERMITA ALEGATORULUI SA-I ACORDE INCREDEREA. PE DVS MAREA MAJORITATE A OAMENILOR VA CUNOSC NUMAI DIN NISTE POZE ELECTORALE. DESI SUNTETI CONSILIER LOCAL, SE ZICE CA, DE FAPT, LOCUITI IN BUCURESTI, UNDE INVARTITI N

AISTE AFACERI OBSCURE SI PRIN PRIMARIE VENITI NUMAI CAND VA INCASATI INDEMIZATIA SI, UNEORI, MAI VORBITI SI IN SEDINTELE DE CONSILIU. MAI MULT CHIAR, NICI UNII CONSILIERI PNL NU PREA STIU MULTE DESPRE DVS!IN ACEASTA SITUATIE NICI UN OM CU MINTEA LIMPEDE N-O SA VA VOTEZE NUMAI IN BAZA UNOR COMENTARII TAMPITE ALE UNOR ASA ZISI SUSTINATORI. CEEA CE AM SCRIS, NU ESTE DIN RAUTATE, CI DIN DORINTA DE A STI "EU CU CINE VOTEZ?" PE CUCLEA MACAR IL STIM-BUN, RAU, CUM APRECIEM FIECARE.ASTEPTAM.
Marian. pe 06 Februarie 2020, 12:25
#13
Lui nae din Spania,
Naica, puiule, iar detesi cu oiste-n gard! Auzi, mai Neata Cotosbeata, alta tara nu gasisi s-o dai de exemplu? Nu de alta, dar pe acolo imi petrec si eu mult timp-in chip constructiv, nu la ciordit- si mai am si destui colaboratori in Barcelona. Sigur ca foarte multe_nu chiar toate!-operatii sunt informatizate( sunt sigur ca tu nu prea le ai cu aceasta chestie, dar vorbesti ca tot e la moda!). In Spania pana si c*rvele romance sunt informatizate( au inregistrare electronica pentru cate sule intra in ele) si se pot regula si prin internet. In sfarsit, ajunge atata discutie "politica" si te(va)intreb: daca pe la noi iti(va) pute, de ce nu va "diasporati"? Puteti merge si-n Anglia, si-n Germania, si-n c*r-ind si-n SUA.
Nae din spania pe 05 Februarie 2020, 22:23
#12
petru marian #11
Mariene tu sigur o labaresti prin primarie si ai morcovu cu tot cu iepure in c*r..pai va spun eu ca la o primarie de marime medie nu am vazut mai mult de 50 de angajati..dar totul este informatizat..
Marian. pe 05 Februarie 2020, 16:53
#11
Lui Dan.
Bati campii, stimabile! In care oras din Occident ai intalnit tu Primarie cu 20 de salariati? Nu uita ca mai sunt si 19 consilieri, care nu rezolva probleme de administratie. Vrei sa ne faci sa credem ca daca ar fi dl Cracea primar, ar putea lucra cu 20 de salariati?
Dan pe 05 Februarie 2020, 10:02
#10
primar
Daca cracea va iesi primar sper ca nu va face aceasi gresela sa tina atatea sute de angajati la primarie degeaba..un oras din occidend de marimea turnu magurele..are 20 de angajati..iar cu bani economisiti trebuie sa i investeasca in infrastructura petru a atrage investitorii...

Ion pe 03 Februarie 2020, 13:01
#9
.
Cracea primar ! Cracea primar ! Cracea primar !

Soarta orasului se va schimba ! Jos impostorii care conduc primaria ! Jos putorile si incompetenta ! Jos slugile lui Dragnea! ANUL ASTA SCAPAM DE JUG !
Of pe 03 Februarie 2020, 07:35
#8
Surpriza
Sa nu-mi spuneti,ca nulitatea de Mitică Dincă s-a înscris în PNL ? E rusinos ce se intampla !
Suntem mulți pe 02 Februarie 2020, 23:32
#7
Schimbarea trebuie să aibe loc,dar nu așa
Domnule Crăcea,nu vă cunosc și nu ne-am întâlnit vreodată,așa că nu pot fi învinuit sau bănuit că vă susțin necondiționat.Șansele dumneavoastră pentru a vă putea pune în practică programul cu care veți candida la funcția de Primar al Mun.Turnu Măgurele,sunt numai dacă veți alege o echipă onestă,profesinistă și credibilă.Ori dacă dumneavostră ați plecat la drum cu o nulitate ca Mușat,Manea și alte câteva persoane care nu au legătură cu voința de schimbare în bine a orașului,nu vă dau prea multe șanse.Mi-ar părea tare rău să am dreptate,și știu bine ceea ce spun.Am doi copii care nu sunt lângă noi,și nu vor reveni c*rând numai din cauza complicității și a cârdășiei cu PSD,și a incompetenței unora care iși urmăresc doar interesul personal.
Gigi pe 02 Februarie 2020, 22:04
#6
Pt toti
Parazitilor ! Niciodata nu o sa puteti calca pe urmele domnului Cracea. Cu cat il atacati mai tare cu atat stim ca si frica voastra e mai mare. Mai e putin si va cautati de lucru .Muie PSD!
Cetateanul pe 02 Februarie 2020, 21:57
#5
Ok
Tot inainte domnule Cracea ! Fiti puternic, mergeti mai departe, nu va uitati in gura spurcata a psd-istilor ! E anul dumneavoastra.
Nemultumitul . pe 02 Februarie 2020, 14:04
#4
Pentru penelisti.
Voi chiar nu vedeti ca acest om Cracea distruge partidul din interior?Este o cirtita infiltrata la comanda psdeului.Face tot posibilul se piarda alegerile..Alungati cirtita cit mai aveti timp.Munciti ca prostii la partid pentru unul vindut pesedeului.Sa nu ziceti ca nu v am spus.
. pe 02 Februarie 2020, 10:59
#3
.
Mie mi-a spus Manea ca te-au facut Mitroi cu Vasile de cacat. E adevarat?Si Nutica Dinca te injura pe la toate colturile si vrea sa vina la primar sa isi ceara scuze. Numai minciuni ai spus la Media TV.
Marius pe 01 Februarie 2020, 23:09
#2
Un cetatean
Acest cracea un neica nimeni cu visuri sa ajungă primar, nu vede ca el este cel ce îngroapă pnl-ul
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.