Procurorii fac perchezitii la Primaria Turnu Magurele sau softul este defect?!

01 Februarie 2020, 08:47 | 4259 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

De cateva saptamani, cei care merg sa achite anumite dari la Primaria Turnu Magurele sunt refuzati sau primesc chitante de mana. Se zvonesc doua lucruri: soft-ul calculatoarelor este defect sau procurorii cerceteaza acte contabile.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Liviu Olteanu. pe 08 Februarie 2020, 08:48
#13
Nebunului din co(tro)ceni.
Mars la paie-jigdie! Acolo ai destul cacat de mancat. Auzi lume,el are principii...de ciripitor la Sec*ritate. Bai, prostul dracului, eu am spus doar ca ne cunoastem, nu ca ne batem pe burta.
Nebunul din coceni pe 06 Februarie 2020, 17:37
#12
Lui Liviu Olteanu
Acum ce faci tu să dregi busuiocul? Te apuci să ne înjuri pe noi, după ce ai dat cu flegma-n geam. Nu merge boul-belții, indiferent ce-ai mai spune (și sunt sigur că numai imbecilități). Să ne cunoaștem? Exclus! Am și eu un standard, cum dracului să am idioți printre cunoștințe? Exclus! Pe ăștia ca tine mă silesc să-i ignor total. Vorba aia: mai bine ocolești un căcat, și rămâi c*rat decât să-ți faci ambiția, și apoi să fii nevoit să te speli de căcat.
L.O. pe 06 Februarie 2020, 12:30
#11
Lui sile Gunoi.
Ti-am mai spus si cu alte ocazii, ne cunoastem foarte bine. Cum safiti voi hackeri, niste cacaciosi?! Hackerii sun oameni destepti, ori la voi nu e cazul!
Sile Pietroi pe 04 Februarie 2020, 17:17
#10
Lui Liviu Olteanu
Măi nene, dacă ești cu capul du-te și te tratează, nu te mai fă de râs pe aici. Ești și stupid și penibil.
Nebunul din coceni pe 04 Februarie 2020, 07:08
#9
Lui Liviu Olteanu
Oltene, băiatule, locul tău e la balamuc! Nu aici! Doar hacker nu mai eram.... Băi ești nebun? Se pare că da. Medicamente, medicamente!
Oltene pe 03 Februarie 2020, 19:42
#8
Daca au vrut altceva?
Sa faca pierdute tranzactii paguboase intre stat si diferiti "bineintentionati" ai jupanului puscarias?
LIVIU OLTEANU. pe 03 Februarie 2020, 18:00
#7
Precizare.
Hackerii nostri nu au vrut sa fure nimic, ci sa distruga baza de date cu datoriile acelor cetateni "cetateni care respecta statul de drept".Printre hackeri se afla si mafioti care scriu pe acest site, gen nebunul din coceni, ilie de la scularie,,,,
Oltene pe 02 Februarie 2020, 21:13
#6
Faci un pic legatura?
Acum se verifica retrocedarile din mandatul stimabilei Carmencita Dan.Niciun hacker,sa fim seriosi,tocmai la Turnu se gasisera hackerii.Esti platit degeaba de PSD,hai ca poti mai mult

https://liberinteleorman.ro/razboiul-intre-denuntatorul-lui-dragnea-si-carmen-dan-continua-dupa-trei-ani-la-dna/
Nebunul din coceni pe 02 Februarie 2020, 20:16
#5
Lui Liviu Olteanu
Oltene, tu decât să bați câmpii aiurea mai bine ne-ai face un mare bine și ți-ai lua o pauză. Ești obosit. Rău. Băi, vă dați seama? Suntem și noi cevașilea în lumulica asta de vor toți hackerii din lume să atace severele primăriei Turnu Măgurele! Oltene, tu ți-ai întrerupt tratamentul cumva? După halul în care delirezi se poate bănui că da. I-au descoperit pe hackeri zici? Păi vorba lui Leana academiciana de renume mondial: dovada! Să te credem pe cuvânt? Păi ce valorează el? Nimic! Ești un zero, un nul care se crede deșteptul planetei. Ascultă de sfatul unui om bătrân, ia o pauză, revino-ți! Altfel te trece PSD pe linie moartă! Auzi la idiotul ăsta: hackeri, atac*ri cibernetice. Mai că-mi vine să otrăvesc fântânile, să ardem recoltele, și să ne retragem la codri! Vin hackerii bre! Se vede cât de mult lipsește dr. Munteanu acestui oraș. Cât trăia d-sa acest idiot avea un disc*rs mai aproape de realitatea zilei. Acum e ... cu pluta. Medicamente, medicamente!
LIVIU OLTEANU. pe 02 Februarie 2020, 08:06
#4
Diversiuni.
Daca nu stiti despre ce este vorba, sau va faceti ca nu stiti si manip**ati, mai bine vedeti-va de cacanariile voastre obisnuite. In cazurile dubioase nu proc*rorii incep ancheta, si, mai ales, nu o incep tocmai cand este perioda cand se fac plati masive la taxe si impozite. ESTE VORBA PUR SI SIMPLU DE ACTIUNEA UNOR HACKERI! DEJA AU FOST DESCOPERITI!
Sa se verifice ti**nul pe 01 Februarie 2020, 19:06
#3
Galagie pana la 5 dimineata
De cand e sponsor al psd ti**nul s-a dezvoltat.A primit spatiul cu carmangeria,a luat garsoniere la parter,acum vor sa ii deie si piata sa mareasca terasa.si asa e galagie pana la 5 dimineata plus batai mereu .cracea daca votezi sa ii dai piata lu Victoe ti**nu de la tot g1 nu te mai votam nciunu
Niciun soft virusat pe 01 Februarie 2020, 18:42
#2
Diicot
Pc urile sunt luate la Diicot pt dosare care vizeaza evaziune si falsuri in acte.Ei mint ca au fost virusati!

Inceputul sfarsitului pt era PSD,din catunul Turnu Gaurele
SC Curiosul SRL pe 01 Februarie 2020, 16:15
#1
Astept cu nerabdare sa vad cam cat s-a furat
Si,bineinteles,de catre cine,si unde sunt gologanii?Să vina si sa cerceteze,ca Slava Domnului au ce sa verifice.Sa intre prima data in zona de investitii si achizitii,autorizatii pentru constructii,modul de cheltuire a banului public si identificarea firmelor cu care au facut contracte.Numai ca cei ce se presupune ca vor verifica,sa nu fie din Turnu Magurele ori din TR.Nu de altceva,dar sa fie impartiali.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.