Serialul "Pesedisti si neam de hoti" - Fiul lui Voicila a fost introdus in arest.

30 Ianuarie 2020, 10:26 | 4218 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Slot machine.

Danut Voicila, fiul lui Florea Voicila - fost fotbalist si consilier local PSD, a convins o tânără să-i dea banii din încasări pentru a juca la păcănele, iar acum se află în arest. El este acuzat de comiterea infracțiunii de instigare la delapidare în formă continuată. 

O femeie din Alexandria a fost reținută de polițiști după ce a luat peste 15.000 lei din încasări. Banii au ajuns la un prieten care i-a pierdut la păcănele.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut o teleormăneancă în vârstă de 19 ani, suspectată că ar fi delapidat peste 15.000 lei din banii societății angajatoare.

În fapt, activitatea infracțională reținută în sarcina suspectei constă în aceea că, în calitate de casier și gestionar al unei societăți comerciale cu profil jocuri de noroc, cu punct de lucru în Alexandria, la data de 05 decembrie 2019, și-ar fi însușit peste 15.000 lei din gestiunea societății și i-ar fi înmânat unei persoane pentru a o juca la un aparat de jocuri electronice tip slot machine.

Față de suspectă a fost luată măsura reținerii, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Nici bărbatul nu a scăpat de arest. Pe numele său a fost dispusă măsura reținerii, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de instigare la delapidare în formă continuată.

Potrivit polițiștilor, ”bărbatul ar fi determinat-o pe angajata societății, casieră și gestionară, să-și însușească bani din gestiunea firmei, la diferite intervale de timp, bani pe care i-ar fi înmânat acestuia pentru a-i juca la un aparat tip slot machine„.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Kmbuza pe 06 Februarie 2020, 12:38
#5
pentru realitatea rosioreana si sandu
Comunismul este o forma de partid ca oricare alta.

Socialismul este o forma sociala a carui specificitate este ca toate mijloacele de productie sunt ale statului, opusul capitalismului. Nu mai faceti egalitate intre comunism si socialism. Faptul ca la noi in tara au guvernat amandoua asta nu inseamna ca este una si aceeasi.
Fane Belu de la Nasturelu pe 06 Februarie 2020, 12:32
#4
BEIZADEAUA PARINTILOR
Sunteti rautaciosi daca va inchipuiti ca doar copii membrilor psd sunt asa. Toti copii milionarilor, smecherilor de cartier sau chiar a tuturor politicienilor sunt la fel. Asta este capitalismul, cine are bani, are influenta si poate face ce vrea.
Sandu pe 30 Ianuarie 2020, 22:51
#3
Pentru “realitatea rosioreana”
Ionescule, băi damblagitule ai înnebunit de tot din cauza la atâta labă

Tie chiar nu ti-e rusine, pinguinu dreaq
Realitatea Rosioreana pe 30 Ianuarie 2020, 16:22
#2
P.S.D.=HOTI
Se dau comunisti, dar aceea avea demintate, au pripasit numai hoti si dementi, koorwe s talhari, acesta este P.S.D.!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.